Sutra protiv Monteira za ulazak u glavni turnir. Dea izgubila od Potapove 2:1 u kvalifikacijama turnira u Istanbulu.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: BiH tenis
popusio od monteira klasika
okaci ga legendo o klin nema smisla vise ne moze da udje u main challengera nekih
okaci ga legendo o klin nema smisla vise ne moze da udje u main challengera nekih
Ovo se smiješ gluposti koju si napisaoQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 apr 2022, 19:13okaci ga legendo o klin nema smisla vise ne moze da udje u main challengera nekih![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dje si nerfide kajlo stara hocel malisa vidjet terene atp turnira vise u zivotuGalion je napisao/la: ↑19 apr 2022, 00:53Ovo se smiješ gluposti koju si napisaoQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 apr 2022, 19:13okaci ga legendo o klin nema smisla vise ne moze da udje u main challengera nekih![]()
![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislim da ce Fatic uhvatiti kvale wimb... Ako Rusi i Bjelorusi ne dobiju dozvolu, mislim cak i Berberovic moze upast...
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Tomo i Ćaćić u polufinalu u Beogradu poslije velike borbe .U polufinalu ih čekaju stari znanci Behar i Eskobar.Treba reći da su imali i veliku podršku s tribina.
Je li bio prenos? Ima li šanse da bude prenos polufinala?SantiCazorla08 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:37Tomo i Ćaćić u polufinalu u Beogradu poslije velike borbe .U polufinalu ih čekaju stari znanci Behar i Eskobar.Treba reći da su imali i veliku podršku s tribina.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nije gledao na strimu.Sumnjam možda finale.arelinho je napisao/la: ↑21 apr 2022, 17:58Je li bio prenos? Ima li šanse da bude prenos polufinala?SantiCazorla08 je napisao/la: ↑21 apr 2022, 15:37Tomo i Ćaćić u polufinalu u Beogradu poslije velike borbe .U polufinalu ih čekaju stari znanci Behar i Eskobar.Treba reći da su imali i veliku podršku s tribina.
Marko Maksimović od ove sedmice i zvanično nastupa pod zastavom naših istočnih komšija.
Pa se mi i dalje sprdajmo sa Damirovim i Mirzinim rezultatima(pogotovo Damirovim), a oni su izabrali 6917 puta teži put za uspjeti u karijeri, i nastavili su igrati pod našom zastavom iako to ničim nismo zaslužili.
Pa se mi i dalje sprdajmo sa Damirovim i Mirzinim rezultatima(pogotovo Damirovim), a oni su izabrali 6917 puta teži put za uspjeti u karijeri, i nastavili su igrati pod našom zastavom iako to ničim nismo zaslužili.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Tesko da ce neke rezultate vrijedne paznje napravit, ipak je protracio najvaznije godine u ovoj zabokrecini.Nirton je napisao/la: ↑21 apr 2022, 18:37Marko Maksimović od ove sedmice i zvanično nastupa pod zastavom naših istočnih komšija.
Tj. iskreno se i nadam da ne napravi apsolutno nista.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma iskreno,nabit ga na onu stvar. Dabogda nikad ne prošao ni prvo kolo kvalifikacija.forgempp je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:48Tesko da ce neke rezultate vrijedne paznje napravit, ipak je protracio najvaznije godine u ovoj zabokrecini.Nirton je napisao/la: ↑21 apr 2022, 18:37Marko Maksimović od ove sedmice i zvanično nastupa pod zastavom naših istočnih komšija.
Tj. iskreno se i nadam da ne napravi apsolutno nista.
BosnaE
Omar Jasika trenutno 233. na ATP live rankingu, mogli bi ga mi ponovo zaganjat' 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tanko od Nefise.Treća valjda bude sreća.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ima li se mogucnost pogledati Dea Zmajica ?

Prvi set 6:3 Mashala
Prvi set 6:3 Mashala
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Dea dobila 2:0 
Kako bezobrazno sa vase strane sto momku iz Doboja zelite sve najgore u karijeri. Od momenta kad sam procitao kolko drzave iz regiona izdvajaju za sport(Srbija 46 miliona KM, Hrvatska 38 miliona KM, BiH 650 hiljada KM) nikada vise nisam osudio ni jednog mladog sportistu. Ja osudjujem sportiste koji iskoriste BIH u ekipnim sportovima tipa Matkovica u kosarci ili ako Cujic u fudbalu predje u Hrvatsku ali u individualnom sportu tipa tenis tu nemamo apsolutno nikakvo pravo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
BIHpatriota
- Kontakt:
A pravicemo se ludi i utješno misliti da je samo presudila financijska logika a ne i etnička?
Ma vazi
Ma vazi
- BiHSportman
- Kontakt:
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Izbuče nekako drugi set.
https://live.itftennis.com/en/live-stre ... d=33394971
Evo link ako još neko hoće da gleda.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Rutinski na kraju u trećem setu.Sad je na lajv renkingu 177 teniserka svijeta .SantiCazorla08 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 15:00Izbuče nekako drugi set.
https://live.itftennis.com/en/live-stre ... d=33394971
Evo link ako još neko hoće da gleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.