HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
malitraktor
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Nagrdiše vas Dodikovci......
Mozda prokisnjava dvorana pa se ovi iz Sirokog nikako da priviknu, ipak poslije Pecare...
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
sigurno ima neki razlog...mozda je malo povrijedjen pa nece da rizikuje..zeli ga imati na raspolaganju u majstorici...Siroki4ever je napisao/la:di su sada oni sto kazu da je Vlasic bolji nego JOKE...pa sa ovakvim porazom ni necemo imati samopouzdanja ni kad budemo igrali doma..kod nas Thomas na klupi ja mislim da bi on u Ciboni on bio starter eto koliki je IDIOT ovaj nas trener
I feel devotion!!
-
Siroki4ever
- Kontakt:
ovo je sramota da im ne igraju ona dica bilo bi i +40 za kriminalcemalitraktor je napisao/la:Nagrdiše vas Dodikovci......
steta momci, vi ste mi ipak drazi za finala nego igokea
ma dobit cete vi 3. utakmicu, Have no fear! 
hehe...sto to ti nisi na tekmi??hannibal825 je napisao/la:
ajde onda da stavimo neke pare po pola na Široki sad u subotu
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
bice svega u trecoj utakmici

-
hannibal825
- Kontakt:
jesam, ali povremeno jer radim...ipsa je napisao/la:hehe...sto to ti nisi na tekmi??hannibal825 je napisao/la:
nisam mislio uopste nego veceras?hannibal825 je napisao/la:jesam, ali povremeno jer radim...ipsa je napisao/la:hehe...sto to ti nisi na tekmi??hannibal825 je napisao/la:
I feel devotion!!
-
hannibal825
- Kontakt:
Pa veceras da, otvorim vrata od svog radnog mjesta i gledam tekmu
Kako bi slusali na live streaming-u da nije mene
coolhannibal825 je napisao/la:Pa veceras da, otvorim vrata od svog radnog mjesta i gledam tekmu![]()
I feel devotion!!
-
vladedivac
- Kontakt:
Sve ide prema prognozama. Na strani niko ne moze ni priprijetiti. Sad se najbolje vidi ono nepisano pravilo da se prvenstvo osvaja protiv malih klubova, tj. onih koji ne vaze za favorite. Igokea ima bolji medjusobni skor i protiv Sirokog (i u ligi i u polufinalu) i protiv Bosne, ali ih je Sloboda prizemljila. Znaci, kvalitet je tu negdje, ali kad se igra vani, vidi se i nekvalitet. A to o nekom samopouzdanju pred majstoricu, tesko da ima ista od toga. Eventualno pritisak na Sirokom i neko ludo sutersko vece, recimo Tejlora, to bi moglo progurati Igokeu. Ali kako je to dosad izgledalo, tesko da ce od tog biti ista. Vjerujem da ce nam Tong Po dati malo vise detalja, ipak on ima najbolji pregled u samoj dvorani. Uglavnom, nadam se kvalitetnoj utakmici, pa nek bolji prodje. Ulog je veliki, vjerovatno i premije, tako da se svasta moze ocekivati. Nadam se u granicama normale.
Ma ja se samo nadam fer sudjenju 
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Naime, kako iz nezvaničnih izvora saznaje SportSport.ba, Puljko je u BiH boravio bez radne dozvole, a zanimljivo je da je kao takav ipak registrovan u KS BiH. Ipak, kao strani državljanin ovaj igrač nije mogao bez dozvole raditi u BiH, te je vraćen u Hrvatsku, pa je ishod večerašnjeg susreta isčekivao u Zagrebu.
kako je ovo moguce...covjek sve vrijeme igrao regularno...cccc...i ovi u savezu su mutljarosi....
kako je ovo moguce...covjek sve vrijeme igrao regularno...cccc...i ovi u savezu su mutljarosi....
I feel devotion!!
-
hannibal825
- Kontakt:
Jesmo mada nisam optimista...vise sam vjerovao da cemo dobiti u prvoj, treća teško...Nadam se da i ja grijesimipsa je napisao/la:coolhannibal825 je napisao/la:Pa veceras da, otvorim vrata od svog radnog mjesta i gledam tekmu![]()
Kako bi slusali na live streaming-u da nije mene...Boga mi veceras ste stekli veliko samopouzdanje pred majstoricu...
Idem definitivno u Široki u subotu.
Ovdje Thomas nije igrao, Grgata isprovocirali, čovjek nije znao gdje se nalazi
Tako neće biti u Širokom...Ali sve je moguće
-
Siroki4ever
- Kontakt:
zbog Vlasica je Smithson isto otisa zato sto nije skoro nikako igra kad je Mason dosa, sada se tek vidi koliko nam je potreban jer je bia sasvim solidan plej. vjerojatno Thomas nema nikakvu povridu ali Vlasic vise voli igrati sa domacim igracima iako su duplo losiji nego Thomas to se vidjelo u zdnjih 5-6 utkamica jer thomas u zadnje vrime samo grije klupu odkako se Sime vratia..ovaj trener je iskompleksiran i kao sto sam reka prije 4-5 dana vrlo je los trener i ne zna da koristi najbolje igrace koje imamo.ipsa je napisao/la:sigurno ima neki razlog...mozda je malo povrijedjen pa nece da rizikuje..zeli ga imati na raspolaganju u majstorici...Siroki4ever je napisao/la:di su sada oni sto kazu da je Vlasic bolji nego JOKE...pa sa ovakvim porazom ni necemo imati samopouzdanja ni kad budemo igrali doma..kod nas Thomas na klupi ja mislim da bi on u Ciboni on bio starter eto koliki je IDIOT ovaj nas trener
Ma kod vas je problem u treneru a ne u sudijama i navijacima ,cini mi se da bi bilo bolje da je JOKE ostao ..
ovo mislim ozbiljno ,samo sto je uprava uspanicila nakon prvog poraza u doigravanju .
I nije bio problem u VRANKOVICU nego u neuigranosti igraca koji su se mjenjali..
Ovaj Vlasic mi se gubi ,,jer okosnica ekipe su TOMAS I GRGAT kao veoma iskusni pod kosem , a on ih zalijepio za klupu i sa slabom odbranom konta da ce sa vanjskih suteva stici zaostatak , da nije zalosno bilo bi smjesno ...
ovo mislim ozbiljno ,samo sto je uprava uspanicila nakon prvog poraza u doigravanju .
I nije bio problem u VRANKOVICU nego u neuigranosti igraca koji su se mjenjali..
Ovaj Vlasic mi se gubi ,,jer okosnica ekipe su TOMAS I GRGAT kao veoma iskusni pod kosem , a on ih zalijepio za klupu i sa slabom odbranom konta da ce sa vanjskih suteva stici zaostatak , da nije zalosno bilo bi smjesno ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- el-fighter
- Kontakt:
Pa šta vam ovo uradiše. Kad sam vidio ovaj rezultat, mislio sam da je neka greška, čini mi se 31 razlike na kraju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
nevjerovatan podatak da je siroki u zadnjoj cetvrtini ubacio samo 1 poen...
I feel devotion!!
@kevine
@kksiroki, nesto mi niste nocas aktivni sramotan poraz,pa realno ljudi su vas ubili i prvu i drugu tekmu u aleksandrovcu,a moze pitanje za ove upucene sta je to s puljkom,ako vam on ode bice vam zajebano u trecoj tekmi,igosi nalozeni duskaj i bijedic protiv vas(ako oni budu sudije),bice tu svega morat cete da sve pobijedite,kao sto vas ponavlja stalno MUKU MUCE DA NAS SPRIJECE ALI NAS NIKO SPRIJECITI NECE

@kksiroki, nesto mi niste nocas aktivni sramotan poraz,pa realno ljudi su vas ubili i prvu i drugu tekmu u aleksandrovcu,a moze pitanje za ove upucene sta je to s puljkom,ako vam on ode bice vam zajebano u trecoj tekmi,igosi nalozeni duskaj i bijedic protiv vas(ako oni budu sudije),bice tu svega morat cete da sve pobijedite,kao sto vas ponavlja stalno MUKU MUCE DA NAS SPRIJECE ALI NAS NIKO SPRIJECITI NECE
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.