Direktni krivci za oba gola su naša dva najiskusnija igrača. Prvi gol - Kosorić pokazuje rukom drugom igraču koga da čuva a hladno pusti i ostavi samog Jankovića u petercu, baš loš potez. Drugi gol - Cocalić, izašao naprijed, nit je na poziciji, nit markira igrača, ni na nebu ni na zemlji. Bilbija koristi dio terena gdje se trebao nalaziti i majstorski daje gol. Odmah sam se sjetio Maguirea protiv Liverpoola kad su primili prvi gol, postavit ću slike pa uporedite.
Ali najviše me razočaralo to kada Jukić, koji se nalazi pokraj aut linije i uz to trči po dijagonali, brže stiže do bijele tačke od Cocalića koji je trčao pravolinijski i koji je bio bliži od samog Jukića.
Nema im se šta zamjeriti, odigralo se koliko se moglo i koliko su nam dali i to je to.
Bit će mi samo žao ako se do kraja ne dadne više prilike za igru Beći, Drini pa i malom Kočeviću, skrenuo je pažnju na sebe i treba mu se pružiti šansa, ako ništa bar nek se njemu daju minute umjesto Bekriću koji je 20 godina stariji od njega i koji blago rečeno nije u optimalnom stanju ni za ovaj "jaki" premijerligaški tempo.
SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJE!