FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
38
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 200

Kova991
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Kova991 » 23 apr 2022, 05:12

Brkooo je napisao/la:
22 apr 2022, 22:51
Meni nije jasno kako ljudi u klubu i navijaci ne vide da ovo sa trenerom, njegovim pomocnikom Joldicem, igracima, nigdje ne vodi. Trener se sa svojim pomocnikom glupira i gledaju samo svoju kratkorocnu korist i da oni u ocima navijaca budu dobri. Ovo sad sto oni rade je samo gubljenje vremena, ovakvu bezidejnost i kratkovidnost odavno nismo imali.

Nikakvog cilja nemamo do kraja sezone i umjesto da im neko kaze isprobajte neke talentovane juniore do kraja sezone, da vidimo ima li hajra kakvog od njih, mozemo li racunati na njih naredne sezone, Mulalic i Joldic ce do kraja sezone gurati Vucenovica, Stilica, Bekrica, Zeca, Kosorica, Hajdarevica itd, kako bi pokusali da na silu ostvare neku pobjedu i da nam pokazu da "zasluzuju" ostati u klubu. Dno dna.

Jesu li ljudi svjesni da nema igraca u trenutnom Zelji koji ce napraviti bilo kakvu karijeru. Vecina trenutnih mladih igraca je spora, troma i nemaju snage ni za 20 minuta ozbiljnog fudbala. Ovi stariji igraci, neki od njih imaju iskustvo ali njihov fudbal je prosao prije minimalno 10 godina. Mrtvi prosjeci u jednoj od najgorih liga u evropi. Mi mozemo samo na foru (kao sto smo Hajdarevica uvaliti nekome u drugu Tursku ligu) nekog od trenutnih igraca prodati i taj klub kad skonta sta su doveli, nabit ce ga nogom sto dalje od njihovog kluba. Sreca u nesreci je sto vecini istice ugovor na kraju sezone..

Svjestan sam da za ovo treba ozbiljan novac ali ako se dogovorimo sa strateskim partnerom, nadam se da niko od sadasnjih igraca nece ostati u klubu. Mi moramo dovesti modernog trenera i 22 nova (moderna) igraca. Samo tako mozemo izaci iz ovog blata mrtvog amaterizma..

U potpunosti se slažem, a da stvar bude gora, to nam se plasira od početka sezone kad je ivković govorio o toj smjeni generacija. Žalosno je vidjeti njhove juniore i našu djecu, sa naglaskom na djecu zbog fizičke konstitucije. To je rad u teretani kojeg naši omladinci ne poznaju, pa nam senior izgleda ko subašić koji gleda samo kako će pasti. To je problem koji treba hitno rješavati na duže staze, a na kraće me zanima jedna stvar, pa jel taj duraković toliko loš da ne može dobiti jedno poluvrijeme, a dvije godine hamam sjedi na klupi. Umjesto njega igra bekrić sa 37 godina. Mulalić i Joldić nemaju vizije i to je jasno, ali u ovom momentu kad nemaš para, a očigledno se ganjala europa kakva god njima priča bila, oni su najbolji za hajcanje igrača, to im priznam.

Nadam se što bržoj reakciji uprave za investitora jer nam je neophodan. Dok mi ko kakav tvrdoglavi starac nedamo 51%, biće nam ko i tom starcu, imas a džaba ti.

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 23 apr 2022, 05:21

Bersaga je napisao/la:
23 apr 2022, 01:23
Direktni krivci za oba gola su naša dva najiskusnija igrača. Prvi gol - Kosorić pokazuje rukom drugom igraču koga da čuva a hladno pusti i ostavi samog Jankovića u petercu, baš loš potez. Drugi gol - Cocalić, izašao naprijed, nit je na poziciji, nit markira igrača, ni na nebu ni na zemlji. Bilbija koristi dio terena gdje se trebao nalaziti i majstorski daje gol. Odmah sam se sjetio Maguirea protiv Liverpoola kad su primili prvi gol, postavit ću slike pa uporedite.
Ali najviše me razočaralo to kada Jukić, koji se nalazi pokraj aut linije i uz to trči po dijagonali, brže stiže do bijele tačke od Cocalića koji je trčao pravolinijski i koji je bio bliži od samog Jukića.
Nema im se šta zamjeriti, odigralo se koliko se moglo i koliko su nam dali i to je to.
Bit će mi samo žao ako se do kraja ne dadne više prilike za igru Beći, Drini pa i malom Kočeviću, skrenuo je pažnju na sebe i treba mu se pružiti šansa, ako ništa bar nek se njemu daju minute umjesto Bekriću koji je 20 godina stariji od njega i koji blago rečeno nije u optimalnom stanju ni za ovaj "jaki" premijerligaški tempo.
SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJE!

slika

slika
I ja sam prvobitno mislio da je cocina krivica taj prostor kojeg je bilbija dobio, al kad gledam tvoju sliku, vidim da je kosorić trebao to preuzeti. Coca je pošao presjeći pas u sredinu prema igraču koji je isto imao puno prostora i onda vidiš da ostaje kosorić koji je to trebao preuzeti. Sve u svemu velika je šteta što drina ne igra. Uz cocalića pored sebe bi sigurno puno naučio, pa bi za sezonu dvije imao izgrađenog, a mladog štopera, al et vjerovatno kosorić ili coca planiraju jos jedan strani angažman. Moj Edise..

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 apr 2022, 06:15

Ne treba nama investitor da bi rekao Vucenovicu druze nisi za fudbala. Kao sto se davala prilika Gasalu i daje jos tako je moglo i nekom drugom junioru.
Beca prije Bekrije komotno moze, al jok. Ni vizije a ni znanja. Kotrljamo pa sta bude.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 23 apr 2022, 09:18

slika

Sta dozivismo Zeljo dragi... :crazy: :sick:

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 apr 2022, 09:24

Brko kralju svaka ti je na mjestu.Mojne svadje zbog mene bez potrebe.Nek napada ko hoce a ja ću i dalje iznosit svoje misljenje.Nismo svi isti.I ja se mogu ne slozit sa necijem misljenjem ali sve je to do osobe.Neko nekog vise gotivi neko manje.Tesko je u ovakvoj situaciji bit u normali.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 23 apr 2022, 10:16

Brko nema pojma sta pise, a to se moze zakljuciti kroz duzi period. Godinama pise, a tjerao je trenera poput Adzema, igrace poput Sadikovica. Opisivao golmana Dujmovica kao da ima kratke ruke za golmana, a meni se cini da u Nisu nema taj problem. Sad ce neke druge naci. Sve on ovo fino upakuje da zvuci kao da ima smisla, i na kraju samo konstatujes da pojma o fudbalu nema, isto kao mi ostali sa foruma. I tako sve ide ukrug, sad ce goniti ovog trenera, i igrace poput Subasica koji ce primjera radi otici u neku Slovacku/Cesku i gdje ce se postepeno cijeniti i razvijati. Za neke ozbiljnije rezultate i igru moras imati ozbiljniji klub prije svega, da se ima novaca za energetske napitke koje npr igraci Zrinjskog koriste, da je fizicka sprema na nivou, da se dolazi na gostujuce utakmice na dan prije utakmice, a ne da izadjes na teren direkt iz autobusa. A to sve kosta. Tek onda mozes evaluirati rad strucnog staba i igrace individualno. Ona osoba sto je pisala za Cocalica i kakvo je stanje je najbolje opisao, i u takvim okolnostima ni koji igrac ne moze pruziti svoj maksimum kad nemamo osnovne stvari po nekim propisima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 apr 2022, 10:19

Hvala sto si nas prosvijetlio ,sad sam progledao nakon tvog posta i pocinjem shvatati fudbal.Veliko hvala !

Sve sto je brko napisao bilo je tacno ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 apr 2022, 10:33

Azzuri je napisao/la:
23 apr 2022, 09:18
slika

Sad znamo i koja je stranka narucilac parole. Ali bas sta dozivismo, ne samo da se ne prica o sportu i klubu, nego instrument politicke stranke poslati🤦‍♂️
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 23 apr 2022, 10:58

Bersaga je napisao/la:
23 apr 2022, 01:23
Direktni krivci za oba gola su naša dva najiskusnija igrača. Prvi gol - Kosorić pokazuje rukom drugom igraču koga da čuva a hladno pusti i ostavi samog Jankovića u petercu, baš loš potez. Drugi gol - Cocalić, izašao naprijed, nit je na poziciji, nit markira igrača, ni na nebu ni na zemlji. Bilbija koristi dio terena gdje se trebao nalaziti i majstorski daje gol. Odmah sam se sjetio Maguirea protiv Liverpoola kad su primili prvi gol, postavit ću slike pa uporedite.
Ali najviše me razočaralo to kada Jukić, koji se nalazi pokraj aut linije i uz to trči po dijagonali, brže stiže do bijele tačke od Cocalića koji je trčao pravolinijski i koji je bio bliži od samog Jukića.
Nema im se šta zamjeriti, odigralo se koliko se moglo i koliko su nam dali i to je to.
Bit će mi samo žao ako se do kraja ne dadne više prilike za igru Beći, Drini pa i malom Kočeviću, skrenuo je pažnju na sebe i treba mu se pružiti šansa, ako ništa bar nek se njemu daju minute umjesto Bekriću koji je 20 godina stariji od njega i koji blago rečeno nije u optimalnom stanju ni za ovaj "jaki" premijerligaški tempo.
SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJE!

slika

slika
cocalic ovdje jeste izasao visoko, ali je blazevic taj koji nije pratio kretnje stopera, odnosno, liniju odbrane i iz tog razloga bilbija nije bio u ofsajdu
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 23 apr 2022, 11:03

Argentina je napisao/la:
23 apr 2022, 10:33
Azzuri je napisao/la:
slika

Sad znamo i koja je stranka narucilac parole. Ali bas sta dozivismo, ne samo da se ne prica o sportu i klubu, nego instrument politicke stranke poslati🤦‍♂️
Pretpostavljam da se tvoj Dino oglasio da ti ne bi toliko smetalo.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 23 apr 2022, 11:21

Valter je napisao/la:
23 apr 2022, 11:03
Argentina je napisao/la:
23 apr 2022, 10:33
Azzuri je napisao/la:
slika

Pretpostavljam da se tvoj Dino oglasio da ti ne bi toliko smetalo.
Vjeruj mi da su mi odvratni svi i da mi je taj isti Dino=SDA, pa SDA ga je napravila. Da mi ne spomenes ostale, svakoga koga nabrojis i on mi je odron. Nemam politicku opciju uopste.

Znam samo da je i najbolji neko na svijetu, politici nije mjesto u sportu i stadionu.

P.S. Ja kontao Sebija navija za Dinamo, ipak je zagrebacki student😂
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 23 apr 2022, 11:24

ode sve u PM

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 23 apr 2022, 11:27

Nekada se na Grbavici navijalo "Bosno moja, divna, mila, lijepa, gizdava u tebi je Grbavica škola fudbala". Stihovi aludiraju na čuvenu Željinu školu fudbala koja je izbacila mnoštvo talenata, reprezentativaca te nosioca igre Željezničara.

Veći dugo, dugo nismo bili u priici da gledamo školu fudbala na Grbavici. E sinoć jesmo, dođoše ljudi i održaše nam besplatnu lekciju iz škole fudbala. Al badava kad su naši igrači i treneri opet prespavali pa neće ništa smisleno naučiti. Kada nam neko s vremena na vrijeme pokaže gdje smo trenutno, mi se sjetimo naših omladinaca i mlađih igrača, te što ne igra ovaj, te što ne igra onaj. Evo u par postova počeše kukati što ne igra Drina. Pa ko je imao priliku da ga gleda par puta a razumije se u fudbal zna da od njega nema ništa, kao u ostalom i od drugih naših mladih igrača. Ako su nam ambicije neka sredina tabele daleko od Europe onda možda i mogu poslužiti, Našim starijim igračima, nekada odličnim a danas rekreativcima koji tu i tamo i mogu odigrati neki dobar potez nema više potrebe davati minutažu. Dvojica veznih igrača od kojih bi igra morala počinjati (Mekić i Hajdarević) nisu za solidnog Želje, a kamo li za dobrog i vrlo dobrog. Ako nekada bude kakvih para od trenutnog rostera haman da nema ni jedan upotrebljiv za širu opciju, al dok je ovakav kokuzluk (znamo jednog od glavnih krivaca za ovo) trpiti a ko može neka i gleda (ja sam jedna od tih budala).

AL AKO SLJEDEĆU SEZONU NA KLUPI BUDE MULALIĆ DO DALJNJEG GRBAVICA GOODBAY. On i Joldić realno nisu za omladinskog pogona a kamo li za prvi tim.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 23 apr 2022, 11:44

Ne znam bas. Eldar Sehic igra redovno u Ceskoj, smijesan klub, ali igra standardno i razvija se u jacoj ligi, gdje ima mogucnost da igra protiv kvalitetnih protivnika. A i za njega smo pisali da nema nista od njega.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 apr 2022, 13:40

Veliki je broj igraca koji kod nas nisu dobili priliku ili se nisu dobro pokazali pa su negdje drugo zaigrali kako treba. Isto tako, veliki je broj igraca koji su dobili priliku, nisu se pokazali pa su onda dobili jos deset utakmica da nam dokazu da ne znaju. Tako ce biti sa Vucenovicem, taj ce igrati svaku utakmicu do kraja svog ugovora.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 apr 2022, 13:50

Joj kad se sjetim "kup nam nije vazan, ne priznajemo taj trofej" a vidi nas sad.
Prodaj se Amire, da ostanemo zivi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 23 apr 2022, 14:01

Eno odma crnjaci standard..
Ne znam šta je cirkus toliki, Zrinjski je ekipa koja svakoj ekipi može zabit 3-4 gola.. nije to ni do igrača, koliko je do Jakirovića, očigledno da naša liga nikad modernijeg trenera nije imala. Ja ruku u vatru mogu staviti da je npr Memija bio kod nas da ne bi imao asistencije, a tamo ih ima 7-8..
Ljudi će držati nivo dominacije i igre sve dok je Jakirović tu.. a sve su prilike da neće biti dugo, jer puno jači klubovi vide potencijal u njemu. Zato im je ovo ljeto jedina prilika da se plasiraju u grupe.. a bgm po ovome što sam gledao, sad su otprilike nivo Apollona, tako da nije nerealno očekivati plasman u grupe makar tog trećeg takmičenja.
Ono što je bitno za nas, da "milijarderi" sa lavora i Tuzle, uprkos puno jačem i širem igračkom kadru, nisu jači od nas kad odigramo na nivou. A u kakvoj smo mi situaciji.. to ipak govori da je Željo najveće ime u ovoj žabokrečini, i da odnos igrača prema klubu mora uvijek biti što kaže Edis 300%.. ja im ne zamjeram ništa, bore se koliko mogu i kad uporediš situaciju sa početkom sezone, naša pozicija na tabeli je debelo iznad očekivanja.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 23 apr 2022, 14:14

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

OdbrambeniOP
Kontakt:

Post Postao/la OdbrambeniOP » 23 apr 2022, 14:16

Valter je napisao/la:
23 apr 2022, 11:27
Nekada se na Grbavici navijalo "Bosno moja, divna, mila, lijepa, gizdava u tebi je Grbavica škola fudbala". Stihovi aludiraju na čuvenu Željinu školu fudbala koja je izbacila mnoštvo talenata, reprezentativaca te nosioca igre Željezničara.

Veći dugo, dugo nismo bili u priici da gledamo školu fudbala na Grbavici. E sinoć jesmo, dođoše ljudi i održaše nam besplatnu lekciju iz škole fudbala. Al badava kad su naši igrači i treneri opet prespavali pa neće ništa smisleno naučiti. Kada nam neko s vremena na vrijeme pokaže gdje smo trenutno, mi se sjetimo naših omladinaca i mlađih igrača, te što ne igra ovaj, te što ne igra onaj. Evo u par postova počeše kukati što ne igra Drina. Pa ko je imao priliku da ga gleda par puta a razumije se u fudbal zna da od njega nema ništa, kao u ostalom i od drugih naših mladih igrača. Ako su nam ambicije neka sredina tabele daleko od Europe onda možda i mogu poslužiti, Našim starijim igračima, nekada odličnim a danas rekreativcima koji tu i tamo i mogu odigrati neki dobar potez nema više potrebe davati minutažu. Dvojica veznih igrača od kojih bi igra morala počinjati (Mekić i Hajdarević) nisu za solidnog Želje, a kamo li za dobrog i vrlo dobrog. Ako nekada bude kakvih para od trenutnog rostera haman da nema ni jedan upotrebljiv za širu opciju, al dok je ovakav kokuzluk (znamo jednog od glavnih krivaca za ovo) trpiti a ko može neka i gleda (ja sam jedna od tih budala).

AL AKO SLJEDEĆU SEZONU NA KLUPI BUDE MULALIĆ DO DALJNJEG GRBAVICA GOODBAY. On i Joldić realno nisu za omladinskog pogona a kamo li za prvi tim.
Razumijem frustracije po raznim pitanjima u nasem klubu pa i o ovom oko igrackog kadra,odmah puknemo po ovim mladim trenutno sadasnjim i proslogodisnjim juniorima:Kobasevic,Kocevic,Jaganjac,(2004),Music,Mucaj,Krizevac,Sito,(2003),Beca,Drina,Gasal,Durakovic,Milicevic(2002),ovdje postavljam pitanje da li su bas dobili sansu,analiziramo ih odokativno po minornoj minutazi,po onoj jednom moze,onda je u padu daj ga na klupu nemoj mu dozvoliti kontuitet,to sve rade ovi koji to komentarisu i nas trener ili ti treneri(obraca se na presu i za Becu kaze dobro Velez,onda u padu,veceras naravno dobro znate kako osciliraju mladi ,jel tako kolega,dobit ce minuta(izvinite za ovo s brda,s dola) a zna se kako se razvija mladi fudbaler, u fudbalu na svjetskoj razini,ošacujes ga ili ti napravis selekciju,das mu povjerenje,prostor,minutazu i guras citavu sezonu pa i duze(svi su do 20 god) i od ovih gore imas min.5 igraca koji se mogu nositi i sutra su u izlogu,ma jok u nasem klubu sve kontra,daj veterane da omladinci imaju od kog nauciti a pri tom minutaza na kapaljku ili nikako gledaj i uci se,daj nesto mlaďe igrace25-27-30,daj pojacanja koje smo privolili za ovu polusezonu,uzgred koji su niďe veze,i doďe klub tipa Zrinjski,dobro ukomponovani i pokaze ti sve,mi odmah puknemo po nasoj mladosti,nisu oni kao protivnicki,nemogu oni ko ovi,vidi sta im Basic radi,uzgred Beca Drina,Durakovic,Gasal su reprezentativci i igrali su sa Basicem u juniorskoj reprezentaciji,njihov ucinak u tom uzrastu pojedinacno i statisticki je bolji od Basicevog(ne osporavam karijeru momka,ovo je provjeriljivo tamo gdje se pisu statisticki podaci i sve javno)ali razlika je jedna, jedina sto su Basic(i ostali) dobili povjerenje,minutazu kontuitet prikladnu razvoju mladog fudbalera,to je potvrdio i gosp.Jakirovic,nismo se plasirali u Evropu,kresi budzet,daj mlade igrace(Op,iz 1,2 lige)napravi pripreme i hajmo igrat utkmice,nije bilo dileme za dob igraca,haman sve mladost ili puno kuveta,a mi pod noge tu istu dob,svi gore navedeni omladinci izuzev dvojice su reprezentativci i koji imaju ili su imali dosta uspjeha i kotiraju visoko na ljestvici U19 BIH fudbala,i onda nastupaju pojedinci,politika kluba u razlicitim opredjeljenjima,treneri koji svi pogaze nase omladince,dok drugi na razne nacine rade marketing svojih,a da jos imaju ovakve gdje bi im bio kraj,tvrdim za sve nase omladince da u buducnosti mogu sebe ostvariti u fudbalu,svako na svoj nacin samo ako Zeljo i ljudi koji to rade budu shvatili da je to ispravan put koji sigurno luci uspjeh,ovdje nema ambicija ima samo opredjeljenje za nasu  mladost,istrpiti 3-5 godina, raditi nadogradnju,uspjeh je zagarantovan,ko god misli kupovati,trositi pare u gro varijanti grdno se vara.

Ako ne bude ovog opredjeljenja mi nikad necemo s merakom zapjevati "Bosno moja, divna, mila, lijepa, gizdava u tebi je Grbavica škola fudbala".

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 apr 2022, 14:24

Tristan10 je napisao/la:
23 apr 2022, 10:16
Brko nema pojma sta pise, a to se moze zakljuciti kroz duzi period. Godinama pise, a tjerao je trenera poput Adzema, igrace poput Sadikovica. Opisivao golmana Dujmovica kao da ima kratke ruke za golmana, a meni se cini da u Nisu nema taj problem. Sad ce neke druge naci. Sve on ovo fino upakuje da zvuci kao da ima smisla, i na kraju samo konstatujes da pojma o fudbalu nema, isto kao mi ostali sa foruma. I tako sve ide ukrug, sad ce goniti ovog trenera, i igrace poput Subasica koji ce primjera radi otici u neku Slovacku/Cesku i gdje ce se postepeno cijeniti i razvijati. Za neke ozbiljnije rezultate i igru moras imati ozbiljniji klub prije svega, da se ima novaca za energetske napitke koje npr igraci Zrinjskog koriste, da je fizicka sprema na nivou, da se dolazi na gostujuce utakmice na dan prije utakmice, a ne da izadjes na teren direkt iz autobusa. A to sve kosta. Tek onda mozes evaluirati rad strucnog staba i igrace individualno. Ona osoba sto je pisala za Cocalica i kakvo je stanje je najbolje opisao, i u takvim okolnostima ni koji igrac ne moze pruziti svoj maksimum kad nemamo osnovne stvari po nekim propisima.
Druže, Subašić će završiti kao Anel Šabanadžović, tj. neće skupiti 90 minuta fudbala van BiH, iako će vjerovatno otići u slabiji klub za razliku od Anela kojeg je otac pogurao u AEK.

Helem, Subašić sa onakvim kretanjem i tromošću može igrati samo u našoj ligi, eventualno da ga neko u inostranstvu može gurati na desetku, ali i to vjerujem da će biti kratkog vijeka, nema on fizike za ozbiljnog fudbala.

A guraju ga zadnja četiri naša trenera u prvu postavu, dečko u 50 utakmica ima 3 gola i 4 asistencije, pola od te statistike je nakupio u zadnja 2-3 kola ja mislim.

Onakvi golovi kao jučer nisu golovi, ono treba računati kao autogol al' nejse. Da me neko ne shvati pogrešno, daBogda Subašić za 5 godina u Realu igrao (isto sam i za Anela govorio) ali nema od njegove inostrane karijere ništa.

Jedini u ovoj ekipi koji može nešto napraviti je mali Beća i zato ga treba forsirati. Nije me nešto puno oduševljavao na početku seniorske karijere, ali ovo što igra u zadnje vrijeme je prilično dobro, brz, okretan, povuče loptu prema naprijed, nema straha, moglo bi nešto biti od njega.

Drugi možda može biti Hodžić, ali treba se odlučiti je li momak krilo, veznjak ili napadač.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 23 apr 2022, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Napaceni87 i 46 gostiju.