Moj sin je bio u kladionici kad je ušao Alen i ispunio tiket stavio KECA na Slobodu i da če gol pasti u drugom poluvremenu TAKO JE I BILO ALEN UZEO LOPTU I DAO GOL
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
strujasamo
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
strujasamo je napisao/la: ↑23 apr 2022, 11:15Moj sin je bio u kladionici kad je ušao Alen i ispunio tiket stavio KECA na Slobodu i da če gol pasti u drugom poluvremenu TAKO JE I BILO ALEN UZEO LOPTU I DAO GOL![]()
![]()
Nikad više takav igrač neće zaigrati na bh terenima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Danas SVI NA TUSANJ!!!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Prejaki bili, igro im onaj lik iz Zvezde na posudbi, napadač, 40 golova zabio te sezone
075
Nenad StojanovićTzBulevar87 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 13:37Prejaki bili, igro im onaj lik iz Zvezde na posudbi, napadač, 40 golova zabio te sezone![]()
A Alen je
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- TzBulevar87
- Kontakt:
E taj, taj.UBIPITAR je napisao/la: ↑23 apr 2022, 13:50Nenad StojanovićTzBulevar87 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 13:37Prejaki bili, igro im onaj lik iz Zvezde na posudbi, napadač, 40 golova zabio te sezone![]()
A Alen je![]()
A Alen je sakrivao loptu, nemamo šta dalje pisati. MAJSTORČINA!
075
- RollingPaper
- Kontakt:
Ko je ovom Kapetu menadžer, pa mora igrat svaku? Ne sjecam se kad je jedan junior imao ovakav status.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest ovaj Leotar glup, malo da nas stisnu dobili bi nas jer su kvalitetniji.
Nasi izgledaju kao da su maloprije odigrali 120 minuta i sada dosli na ovu utakmicu.
Nasi izgledaju kao da su maloprije odigrali 120 minuta i sada dosli na ovu utakmicu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel to sarkazam ili? Dorbo stojimo prvo poluvrijeme, ja sam pozitivino iznenađentuzlak1987 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:25Jest ovaj Leotar glup, malo da nas stisnu dobili bi nas jer su kvalitetniji.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nakon gola je dobro, prije gola bilo lose po meni. Sada su se oslobodili.RollingPaper je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:42Jel to sarkazam ili? Dorbo stojimo prvo poluvrijeme, ja sam pozitivino iznenađentuzlak1987 je napisao/la: ↑23 apr 2022, 15:25Jest ovaj Leotar glup, malo da nas stisnu dobili bi nas jer su kvalitetniji.![]()
Ramic se u Benzemu pretvorio u drugom poluvremenu.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Za premije na glavu skacu
Ramic danas top posebno 2. poluvrijeme, Abid vise napravio za ovih 20 minuta nego sasa za 70. mada bi Sasa ovo na kraju u cosak zavukao lagano.
Dzenisa jedino za trku treba pohvaliti, ostalo je pretanko dosta pogresnih pasova,suteva,odluka itd.. Devedzic je za Karisika prime Ramos na bekovima smo tanki skroz onaj Kapetanovic ne treba vise od 25 minuta igrati. Fedor danas iskreno dobar posebno kod iznosenja lopte ali fali mu ono sto se najvise trazi od njega taj zavrsni pas. Igra i dalje ni blizu kakva se trazi ali nadam se da ce biti bolje i da cemo izgurati ovo do kraja.
Sirokog se treba bojati jer lagano prodaju utakmice porazom od Rudara u slijedecem kolu bi se opet doveli u nezgodnu situaciju.
Ramic danas top posebno 2. poluvrijeme, Abid vise napravio za ovih 20 minuta nego sasa za 70. mada bi Sasa ovo na kraju u cosak zavukao lagano.
Dzenisa jedino za trku treba pohvaliti, ostalo je pretanko dosta pogresnih pasova,suteva,odluka itd.. Devedzic je za Karisika prime Ramos na bekovima smo tanki skroz onaj Kapetanovic ne treba vise od 25 minuta igrati. Fedor danas iskreno dobar posebno kod iznosenja lopte ali fali mu ono sto se najvise trazi od njega taj zavrsni pas. Igra i dalje ni blizu kakva se trazi ali nadam se da ce biti bolje i da cemo izgurati ovo do kraja.
Sirokog se treba bojati jer lagano prodaju utakmice porazom od Rudara u slijedecem kolu bi se opet doveli u nezgodnu situaciju.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Konacno se danas nesto i odigralo.
Govorio sam cesto da je Said igrac manje, al danas je bio odlican, cesto pravio visak, naprijed smo na momente inali i neki plan, moraju bekovi vise se ukljicivat i otvarat u sirinu napad, cim to rade mi imami nesto u napadu. Ramic isto tako izdominiro je u toj skok igri i osvajanju lopti.
Ako je istina sto sam cuo vezano za Saida, moguce da ku je ovo i zadnja sezona u profi fudbalu, zreba onda pripremit i da njegs ispostujemo zadnju utakmicu.
Govorio sam cesto da je Said igrac manje, al danas je bio odlican, cesto pravio visak, naprijed smo na momente inali i neki plan, moraju bekovi vise se ukljicivat i otvarat u sirinu napad, cim to rade mi imami nesto u napadu. Ramic isto tako izdominiro je u toj skok igri i osvajanju lopti.
Ako je istina sto sam cuo vezano za Saida, moguce da ku je ovo i zadnja sezona u profi fudbalu, zreba onda pripremit i da njegs ispostujemo zadnju utakmicu.
- RollingPaper
- Kontakt:
Danas se konačno vidila želja i volja koje nije bilo 12 kola.
Konačno!!!
Idemo sad, tuča sa prijedorom. Naprijed Crveniiii
Idemo sad, tuča sa prijedorom. Naprijed Crveniiii
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zasluzena pobjeda,tesko je ovo bilo danas pratiti pravim navijacima zbog vaznosti utakmice al se nekako izdrzalo.
Prodaja bodova ekipama koje se bore za opstanak je službeno počela. Pogotovo će biti zanimljivo sad kad je i borba za Evropu praktično završena. Bit će svega.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
desperados
- Kontakt:
Ramić, Said najbolji danas. Veseli do gola katastrofa, poslije se malo sabrao. Maksimović kao da nema mozga i pored dobrih mogućnosti. Ostali tu negdje, ni gore ni dole. Fali strasno veznjak (Balic) koji ce znat stat na loptu, uputit pas na vrijeme. Nije to lose izgledalo danas, bilo je fine igre i prilika.
-
simonknows
- Kontakt:
Balić pauzira još jednu i vraća se.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.