Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kako isključiti ova kratka videa sa yt-a ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kako mislis iskljuciti? Ne idi na sekciju "shorts"
- OldFashioned
- Kontakt:
Mislim, miješaju mi se sa ovim drugim, postoji li opcija da se nikako ne pojavljuju
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koji je fazon sa ovom mini shisom o.O
- Fantasista
- Kontakt:
Baš sam i ja htio da pitam. Uđem na početnu i skrolam prema dole i onda me dočeka ta debilana od shortsa koja nema veze uopšte sa onim što gledam na yt
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma žasu buraz, nikako naći način da se to ne pojavljuje ako je uopšte moguće.Fantasista je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:41Baš sam i ja htio da pitam. Uđem na početnu i skrolam prema dole i onda me dočeka ta debilana od shortsa koja nema veze uopšte sa onim što gledam na yt
Recimo da se isključi kao što možeš ono glasovanje sa nekog kanala isključiti da se pojavljuje. : (
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel to misliš na Vape? Meni je dobar fazon, jer ih imas i brez nikotina pa se tako lakse cigarete ostavljaju

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hahaha Jansa pusiona. Bravo Slovenci!
-
- Kontakt:
i jesu li Kraljice šoka prošle na EP? (nisam ih gledao)
edit: jesu! negdje sam to vidio, svaka čast Ćamili, Tei, Ivani, Keti, Vale, Dori i ostalim ratnicama na izborenom plasmanu na EURO, biće prilika da se brani medalja, jedva čekam novembar
edit: Ljubljana, Celje, Podgorica, Skoplje čuvajte se! dolaze Kraljice šoka!

edit: jesu! negdje sam to vidio, svaka čast Ćamili, Tei, Ivani, Keti, Vale, Dori i ostalim ratnicama na izborenom plasmanu na EURO, biće prilika da se brani medalja, jedva čekam novembar

jolicnikola je napisao/la: ↑24 apr 2022, 19:40i jesu li Kraljice šoka prošle na EP? (nisam ih gledao)
![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Pensioner26
- Kontakt:
Može li neko ovom bolesniku otvoriti temu za Ćamilu i Radu Manojlović?
Hvala puno
Hvala puno
- OldFashioned
- Kontakt:
Ova tema + on = krpa našla zakrpu.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 20:05Može li neko ovom bolesniku otvoriti temu za Ćamilu i Radu Manojlović?
Hvala puno
-
- Kontakt:
ima već tema o HR rukometnoj reprezentaciji, ali je onaj rusofilsko-četaljski kreten uzrupirao, tako da nemam gdje pisatiOldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2022, 20:06Ova tema + on = krpa našla zakrpu.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 20:05Može li neko ovom bolesniku otvoriti temu za Ćamilu i Radu Manojlović?
Hvala puno
edit: oću ja one Slovenke, onu Melaniju, Rebeku, Alyu, Tanju Žagar, Anamariu Goltes, a i one skijašice Tinu Maze, Robnik, Anu Drev, Bucik i ostale
-
- Kontakt:
Ti si bolesnik , ne diraj nam legendu .Pensioner26 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 20:05Može li neko ovom bolesniku otvoriti temu za Ćamilu i Radu Manojlović?
Hvala puno

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
ovo bolje nego Rizik ili oprez:
Svaka čast ovom liku hahaha ja se iskreno nadam da je ovo trolanje. Ali baš se iskreno nadam,
jer ako nije..........
NonPaper pade, svaka čast Slovencima tj Bosancima.
jer ako nije..........
NonPaper pade, svaka čast Slovencima tj Bosancima.
41:34
Ma vidim u jednom klubu stsvili mini šiša 20 km. Sad ne kontam jel tebi ostaje ta mini šiša da je koristiš kao ekektronsku cigaru ili štaElCartel11 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 18:46Jel to misliš na Vape? Meni je dobar fazon, jer ih imas i brez nikotina pa se tako lakse cigarete ostavljaju![]()
To je valjda jednokratno imaš na piku, oko 600 povlačenja, tako kad je iskoristis ide u smeće.FoSte95 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:02Ma vidim u jednom klubu stsvili mini šiša 20 km. Sad ne kontam jel tebi ostaje ta mini šiša da je koristiš kao ekektronsku cigaru ili štaElCartel11 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 18:46Jel to misliš na Vape? Meni je dobar fazon, jer ih imas i brez nikotina pa se tako lakse cigarete ostavljaju![]()
Imaju i one što se dopunjavaju uljem, sad sta oni imaju u ponudi ne znam jer nisam nikad naručivao.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 24 apr 2022, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gledaj mamlaza sto pisu protiv nikole gospodina
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- OldFashioned
- Kontakt:
Mamlaz te pravio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.