Da, samo on nije za klasičnog špica što su neki priželjkivali cijele sezone. Nije igrao tu ni Žižoviću, ne igra tu ni Spahi.WestSideTz je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:30Ne znam jeste li primijetili jučer kako je Dzenis proigrao kada je izlaskom Saida pomjeren na poziciju ofenzivnog veznog. Ono je milina za gledati, fakat se momak guši na zadnjem veznom
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ja se nadam pozitivnom rezultatu z Prijedoru i onda protiv Zrinjskog barem zapad da napunimo. Da pomognemo i klub, a i da nagradimo Spahu i ekipu. Kako je lijepo jucer slusat kad zapad navija i podrzi ekipu, vidjelo se kolko to i igracima znaci
Volim tebe, više od sebe
Ekipa tuzlanske Slobode ostvarila je prvu pobjedu u ovoj godini u Premijer ligi BiH.
Tuzlaci su prekinuli dugi crni niz pobijedivši Leotar rezultatom 1:0, a jedini strijelac na utakmici bio je Mladen Veselinović.
“Sigurno jedna bitna i zahtjevna utakmica za nas. Bitno da smo osvojili ta tri boda da što laganije i bezbolnije uđemo u finiš sezone i probamo osvojiti još koji bod kako bismo potvrdili taj opstanak koji je i primarni cilj”, poručio je Veselinović.
“Kada osjetite podršku navijača lakše je. Sigurno da se osjetilo to jedinstvo Slobode”, dodao je Slobodin strijelac.
Tuzlaci su prekinuli dugi crni niz pobijedivši Leotar rezultatom 1:0, a jedini strijelac na utakmici bio je Mladen Veselinović.
“Sigurno jedna bitna i zahtjevna utakmica za nas. Bitno da smo osvojili ta tri boda da što laganije i bezbolnije uđemo u finiš sezone i probamo osvojiti još koji bod kako bismo potvrdili taj opstanak koji je i primarni cilj”, poručio je Veselinović.
“Kada osjetite podršku navijača lakše je. Sigurno da se osjetilo to jedinstvo Slobode”, dodao je Slobodin strijelac.
ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑24 apr 2022, 13:55to svakako. Das redovne plate, premije, imas uredjen odnos u ekipi i sa 7-8 ekipa u ligi mozes igrat ravnopravno, a od nekih si i bolji jer nemaju motiva/para.Sky9 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 13:53I liga je nikad lošija. Mi, šir, željkan, u pet deka po kvalitetu ekipe.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑24 apr 2022, 13:39ma ovo je najlosija ekipa u posljeratnoj historiji Slobode i to ubjedljivo. pa ona iz prve godine federalne lige ne bi izgubila od njih, Cirina da ne govorim i svaki bod, a kamo li 3 ili 25 koji neko osvoji sa njima je za cestitanja. Da ne bude dileme.
mada Zeljo je igracki jak, ima tu odlicnih igraca, ali kad dodas ostale okolnosti sidju na nas nivo.
desava im se pad koji se desi svakom mladom igracu, medjutim mi i dalje ne znamo iznijeti igraca kroz taj pad. Sprzili smo Salkica, Smajic bio najbolji strijelac tima sa 17 god sprzili ga, Amar je bio u kanalu godinu i po bar, sad je Sasa u golemom kanalu, Osmic u jos mozda vecem. To tako dodje kod mladih igraca i mi ih onda ugasimo jos sa tribina. Mada sad je toga dosta manje, da su Sasa, Osmic i Kapetanovic igrali prije 3-4 godine ovo sto igraju sad kakav bi to arsenal cestitki bio sa zapada uz naravno pitanje ko ih gura.Beduin je napisao/la: ↑24 apr 2022, 13:48Kapetankvic habera nema, ne znam na osnovu cega se ranije nagovjestavalo kako bi to mogao biti vrhunski bek.
Mlad jeste, prostora za napredak ima na pretek, ali igrama na terenu samo pokazuje da iz nase lige tesko da ce izaci, ako ne i u Federalnu da sklizne, ako ne uznapreduje znacajno i ne poradi na sebi.
A u nasoj ligi i nasoj infrastrukturu (uslovima rada, struke, materijalne motivacije i slicnog) da se naoreduje i napravi neki boom je ravan tome da bokserskom rukavicom uhvatis mrava za desno jaje.
a te oscilacije kod djece su normalne. Problem je kad imas 4-5 djece istovremeno u timu i onda nek 3 oscilira eto te u opstanku. Moras imat 8-9 dobrih igraca oko 2-3 djece koji ce ih istrpiti i izgurati. I naravno sto se boris za veci plasman to je problem veci. Eno Tuzla City sa onakvim igracima pa ih Mesinovic, Sukilovic ili Brajlovic ugase redovno
Neznam sta da kazem za ovoga malog Kapetanovica mislim da je na pocetku bio bolji a sada cinimi se da se uklopio u sivilo ovih iskusnih igraca,Treba ga istrpiti i nauciti kako swe izvodi aut i centar sut.Uodbrani solidan.Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ja dobar je Kapetanovic moze se trpit a kapiten juniora se nije mogao trpit sta vise ni minute nije dobio. Ne treba im vise sutit samo u kost i onako si uzeli "fursata" dovoljno je to da psuju trenerima na treningu i povisuju ton. Onaj kapetanovic je kanta teska ne zna fudbalske osnove dok je Osmica uhvatila kriza a i diglo ga je to sto mu trenutno nema adekvatne zamjene na boku, a i kriza u ekipi ga je sigurno dotukla.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
antisisoja1919
- Kontakt:
To je to. Mi i prema nasim igracima duple arsine imamo. Jedni se mogu trpit, drugi se zbog jedne greske na lomacu stavljajuPashoni je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:36Ma ja dobar je Kapetanovic moze se trpit a kapiten juniora se nije mogao trpit sta vise ni minute nije dobio. Ne treba im vise sutit samo u kost i onako si uzeli "fursata" dovoljno je to da psuju trenerima na treningu i povisuju ton. Onaj kapetanovic je kanta teska ne zna fudbalske osnove dok je Osmica uhvatila kriza a i diglo ga je to sto mu trenutno nema adekvatne zamjene na boku, a i kriza u ekipi ga je sigurno dotukla.
Koliko je nepravde prema tom momku ucinjeno to se ne moze opisati, a ima jos bizarnih razloga mada to je kod nas vec godinama u "trendu" zbog kojih je moze se reci i odbacen. Spaha bi ga sigurno jedva docekao u timu ali nadam se da ce se momak okrenuti negdje drugo zbog svog dobra mada znam kolika je njegova ljubav prema ovom klubu, sigurno veca nego kod svih sadasnjih manekena koji dobijaju sansu( naravno izuzetaka uvijek ima ).antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:40To je to. Mi i prema nasim igracima duple arsine imamo. Jedni se mogu trpit, drugi se zbog jedne greske na lomacu stavljajuPashoni je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:36Ma ja dobar je Kapetanovic moze se trpit a kapiten juniora se nije mogao trpit sta vise ni minute nije dobio. Ne treba im vise sutit samo u kost i onako si uzeli "fursata" dovoljno je to da psuju trenerima na treningu i povisuju ton. Onaj kapetanovic je kanta teska ne zna fudbalske osnove dok je Osmica uhvatila kriza a i diglo ga je to sto mu trenutno nema adekvatne zamjene na boku, a i kriza u ekipi ga je sigurno dotukla.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Vjerujem sve. Cuo sam od nekih ljudi da je momak najbolje na treningu radio, a eto nikad nije minute dobio. Mozda je bas problem u tome sto je toliko posten i neiskvaren, sto je pokusao sve regularnim putem. A nije jedini koji je trpio nepravdu, a sve zbog jednog covjeka koji je hvala Bogu sad samo proslost. Dovodio je neke momke do totalnog psihickog pada. A za neke govorio da su buduci reprezentativci, a evo vec mjesecima se sa loptom be mogu sastavit i odigrat makar solidnu utakmicu. Ne treba da nas cudi kad neka nasa djeca odu bez trunke obzira prema klubu. Jer klub pusti da im pojedinci iz nekog svog hira skoro pa uniste karijeru. Mozda cu sa momkom postati naporan, ali po meni skoro podjednaku nepravdu dozivio je i Kenin. Pratio sam dobar dio treninga, a svasta sam se naslusao kako debil zizovic momka bukvalno omalovazava i pravi budalom. A svjedoci smo svi da momak vise nego korektno odigra 90% svojih utakmica, ide sa 110% na svaku loptu. Pod cijenu i teze povrede, dok drugi idu ko manekeni u duelPashoni je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:46Koliko je nepravde prema tom momku ucinjeno to se ne moze opisati, a ima jos bizarnih razloga mada to je kod nas vec godinama u "trendu" zbog kojih je moze se reci i odbacen. Spaha bi ga sigurno jedva docekao u timu ali nadam se da ce se momak okrenuti negdje drugo zbog svog dobra mada znam kolika je njegova ljubav prema ovom klubu, sigurno veca nego kod svih sadasnjih manekena koji dobijaju sansu( naravno izuzetaka uvijek ima ).antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:40To je to. Mi i prema nasim igracima duple arsine imamo. Jedni se mogu trpit, drugi se zbog jedne greske na lomacu stavljajuPashoni je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:36Ma ja dobar je Kapetanovic moze se trpit a kapiten juniora se nije mogao trpit sta vise ni minute nije dobio. Ne treba im vise sutit samo u kost i onako si uzeli "fursata" dovoljno je to da psuju trenerima na treningu i povisuju ton. Onaj kapetanovic je kanta teska ne zna fudbalske osnove dok je Osmica uhvatila kriza a i diglo ga je to sto mu trenutno nema adekvatne zamjene na boku, a i kriza u ekipi ga je sigurno dotukla.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 25 apr 2022, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Potpisujem.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:54Vjerujem sve. Cuo sam od nekih ljudi da je momak najbolje na treningu radio, a eto nikad nije minute dobio. Mozda je bas problem u tome sto je toliko posten i neiskvaren, sto je pokusao sve regularnim putem. A nije jedini koji je trpio nepravdu, a sve zbog jednog covjeka koji je hvala Bogu sad samo proslost. Dovodio je neke momke do totalnog psihickog pada. A za neke govorio da su buduci reprezentativci, a evo vec mjesecima se sa loptom be mogu sastavit i odigrat makar solidnu utakmicu. Ne treba da nas cudi kad neka nasa djeca odu bez trunke obzira prema klubu. Jer klub pusti da im pojedinci iz nekog svog hira skoro pa uniste karijeru. Mozda cu sa momkom postati naporan, ali po meni skoro podjednaku nepravdu dozivio je i Kenin. Pratio sam dobar dio treninga, a svasta sam se naslusao kako debil zizovic momka bukvalno omalovazava i pravi budalom. A svjedoci smo svi da momak vise nego korektno odigra 90% svojih utakmica, ide sa 110% na sve. Pod cijenu i teze povrede, dok drugi idu ko manekeni u duelPashoni je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:46Koliko je nepravde prema tom momku ucinjeno to se ne moze opisati, a ima jos bizarnih razloga mada to je kod nas vec godinama u "trendu" zbog kojih je moze se reci i odbacen. Spaha bi ga sigurno jedva docekao u timu ali nadam se da ce se momak okrenuti negdje drugo zbog svog dobra mada znam kolika je njegova ljubav prema ovom klubu, sigurno veca nego kod svih sadasnjih manekena koji dobijaju sansu( naravno izuzetaka uvijek ima ).antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:40
To je to. Mi i prema nasim igracima duple arsine imamo. Jedni se mogu trpit, drugi se zbog jedne greske na lomacu stavljaju
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Debila žižovića sam skužio još na početku ove sezone.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:54Vjerujem sve. Cuo sam od nekih ljudi da je momak najbolje na treningu radio, a eto nikad nije minute dobio. Mozda je bas problem u tome sto je toliko posten i neiskvaren, sto je pokusao sve regularnim putem. A nije jedini koji je trpio nepravdu, a sve zbog jednog covjeka koji je hvala Bogu sad samo proslost. Dovodio je neke momke do totalnog psihickog pada. A za neke govorio da su buduci reprezentativci, a evo vec mjesecima se sa loptom be mogu sastavit i odigrat makar solidnu utakmicu. Ne treba da nas cudi kad neka nasa djeca odu bez trunke obzira prema klubu. Jer klub pusti da im pojedinci iz nekog svog hira skoro pa uniste karijeru. Mozda cu sa momkom postati naporan, ali po meni skoro podjednaku nepravdu dozivio je i Kenin. Pratio sam dobar dio treninga, a svasta sam se naslusao kako debil zizovic momka bukvalno omalovazava i pravi budalom. A svjedoci smo svi da momak vise nego korektno odigra 90% svojih utakmica, ide sa 110% na svaku loptu. Pod cijenu i teze povrede, dok drugi idu ko manekeni u duelPashoni je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:46Koliko je nepravde prema tom momku ucinjeno to se ne moze opisati, a ima jos bizarnih razloga mada to je kod nas vec godinama u "trendu" zbog kojih je moze se reci i odbacen. Spaha bi ga sigurno jedva docekao u timu ali nadam se da ce se momak okrenuti negdje drugo zbog svog dobra mada znam kolika je njegova ljubav prema ovom klubu, sigurno veca nego kod svih sadasnjih manekena koji dobijaju sansu( naravno izuzetaka uvijek ima ).antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 23:40
To je to. Mi i prema nasim igracima duple arsine imamo. Jedni se mogu trpit, drugi se zbog jedne greske na lomacu stavljaju
Kad se sjetim kako su me svi ovdje napadali što ga pljujem. A još dok smo pobjeđivali i bili prvi na tabeli, vidio sam da nešto smrdi i da nije nikako u redu.
Je.bo ga onaj ko ga dovede.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sto Spaha ne ubacuje Kenina u prvu? Ja sam se nadao da ce Karisik - Kenin biti jedna od prvih izmjena Spahe. Da nije povrijedjen?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nije imao pravo nastupa zbog kartona
Super onda, momak mora igrati, mozda i najveci talenat od ovih mladih.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
rece neko ko je nabio 20 000 postova, de se uhvati
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- Beduin
- Kontakt:
Harry forumska levatcina uspio i pored smrtnog slucaja doci na forum isciati postove, odgovoriti u svom maniru gluposti, ali nije uspio pohvaliti pobjedu kluba za kojeg navija. A i kako bi, kad godinama moljaka za link, umjesto da ode na Tusanj. Ali je ovako nebitan vazda tu da baci kritiku, uz najmanji doprinos klubu. Koji izofirani levat wahaha.
Btw. Primi moje saucesce.
Btw. Primi moje saucesce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Karisik je odigrao vrhunski protiv Leotara i Posusja. Ne znam u cemu je problem. Cak i protiv Veleza kod gola je covjek Jusu okrenuo ako cemo posteno
a protiv Leotara je Karisik izdominirao
a protiv Leotara je Karisik izdominirao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Jašta je. Pogtovo kad od gluposti napravi 100% šansu za Leotar, kad ga lik pretrca u dva koraka, a realno, Karišik je bio bliži lopti metar i po do dva. Sreća ona 99ka iz Leotara ne zavrnu dobro kad je ošutao, pa prozuja kraj stative. Da je iole bolji napadač bio zakuco bi ono samo tako, a ovom trasirao dugoročan put na klupu, a možda čak i iz Kluba...
075
-
desperados
- Kontakt:
I po meni covjek je sasvim korektno odigrao pas igra, dobijao duele posebno glavom, pogodio stativu.. Imao je tu jednu gresku, ali i to je bio u naletu i covjek koji je korpulentiniji od njega ga izbaci remplanjem tijelom i rukama. Sreca ne sutnu kako treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.