RK Velez
Re: RK Velez
Svaka cast za Red Army i Velez, tako se prati klub!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
RK Bosna BH GAS - RK Radnički 24:25 (15:12)
U drugoj utakmici današnjeg turnira ,sastali su se Bosna iz Sarajeva i Radnički iz Kragujevca. Bosna je imala rezultatsku prednost od dva do tri gola razlike sve do 56 minute, ali tada kao da su Sarajlije stale. Radnički je u briljantnoj igri, poslije izjednačenja, stalno držao prednost koju su igrači Bosne sustizali. Samo dvije minute do kraja, rezulta je bio neriješen, ali igrači Bosne nisu imali koncentracije za pobjedu.
Golove za Bosnu postigli su Kapisoda 3, Čelica 5, Divković 1, Medić 2, Karačić 5, Pažin 2, Vražalić 1, Raković 2, Mesarić 3, dok su golove za Radnički postigli Đukić 7, Prodanović 1, Radojević 2, Tica 2, Brnjas 1, Cvetinović 8, Milinčić 1, Šmigić 2. Junak današnjeg meča bio je golman Radničkog Lekić, koji je bio nerješiva enigma za igrače Bosne.
„Mislim da utakmica sa Bosnom nije bila revijalnog karaktera, i nije bila kvalitetna, koliko je bila borbena. Publika je uživala u današnjoj neizvjesnoj utakmici. Mi smo dali maksimum. Ovo nam je generalka pred nastavak super lige Srbije. Bosna nije vjerovatno očekivala naš otpor, a kada su shvatili, onda je bilo prekasno“, rekao nam je Slobodan Jokanović, trener Radničkog.
Emir Krpo
U drugoj utakmici današnjeg turnira ,sastali su se Bosna iz Sarajeva i Radnički iz Kragujevca. Bosna je imala rezultatsku prednost od dva do tri gola razlike sve do 56 minute, ali tada kao da su Sarajlije stale. Radnički je u briljantnoj igri, poslije izjednačenja, stalno držao prednost koju su igrači Bosne sustizali. Samo dvije minute do kraja, rezulta je bio neriješen, ali igrači Bosne nisu imali koncentracije za pobjedu.
Golove za Bosnu postigli su Kapisoda 3, Čelica 5, Divković 1, Medić 2, Karačić 5, Pažin 2, Vražalić 1, Raković 2, Mesarić 3, dok su golove za Radnički postigli Đukić 7, Prodanović 1, Radojević 2, Tica 2, Brnjas 1, Cvetinović 8, Milinčić 1, Šmigić 2. Junak današnjeg meča bio je golman Radničkog Lekić, koji je bio nerješiva enigma za igrače Bosne.
„Mislim da utakmica sa Bosnom nije bila revijalnog karaktera, i nije bila kvalitetna, koliko je bila borbena. Publika je uživala u današnjoj neizvjesnoj utakmici. Mi smo dali maksimum. Ovo nam je generalka pred nastavak super lige Srbije. Bosna nije vjerovatno očekivala naš otpor, a kada su shvatili, onda je bilo prekasno“, rekao nam je Slobodan Jokanović, trener Radničkog.
Emir Krpo
-
- Kontakt:
Odlicno je bilo danas. Jest nas Partizan, gledajuci konacan rezultat pravo unistio, ali do nekih tri minute pred kraj, Velez je bio na jedan ili dva razlike. Znam, Partizan je igrao mozda i sa C timom, ali...Pogledao sam i drugu tekmu danas, pravo neizvjesno je bilo, Radnicki je, sa nekim kombinovanim timom (barem sam tako dobio informaciju
) dobio Bosnu. Nacuh da je Djukic (krilni Radnickog, ljevak, koje to krilo dodje
) u pregovorima sa Bosnom, sad da li je istina, ne znam, ali bi ovoj Bosni dobro dosao, jer je danas pogadjao dosta dobro, mada je imao i zicera fulanih, ali Boze moj, u poredjenju sa Bosninim igracem na toj poziciji (Rakovic, Rakovica ili nesto tako
) je izmislio loptu za njega, ili se meni cinilo.
Zao mi je sto necu stici da odem sutra na turnir,
Nadam se da cemo napatiti Bosnu malo vise nego Partizana 

Zao mi je sto necu stici da odem sutra na turnir,

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Mostar 2011
FOTO: Partizan osvojio pobjednički pehar
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... icki-pehar
FOTO: Partizan osvojio pobjednički pehar
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... icki-pehar
-
- Kontakt:
RK Velež - HRK Izviđač Mi grupa II 38:35 (18:18)
-
- Kontakt:
Odgođeno gostovanje Veleža
ShareRukometaši Viteza u subotu su trebali igrati prvi natjecateljski domaći ogled u novoj godini, no gostovanje Veleža je odgođeno zbog velike hladnoće u Vitezu te ogromnih količina snijega na našim cestama koje su napadale tijekom današnjeg dana. Također u Vitezu nekoliko igraća je bolesno ili ozlijeđeno te bi odigravanje utakmice bilo gotovo nemoguće.
Novi termin nije zakazan,
ShareRukometaši Viteza u subotu su trebali igrati prvi natjecateljski domaći ogled u novoj godini, no gostovanje Veleža je odgođeno zbog velike hladnoće u Vitezu te ogromnih količina snijega na našim cestama koje su napadale tijekom današnjeg dana. Također u Vitezu nekoliko igraća je bolesno ili ozlijeđeno te bi odigravanje utakmice bilo gotovo nemoguće.
Novi termin nije zakazan,
kad je na rasporedu gradski derbi???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
RK Velež - RK Dobrinjac 49:21 (24:9)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:kad je na rasporedu gradski derbi???
20.04.2011. – srijeda
RK Zrinjski - RK Velež
U okviru 22. kola Prve rukometne lige BIH - Jug, u Nedjelju u 16:30 ce biti odigran derbi izmedju RK "Velez" Mostar i ekipe RK "Vogosca" Vogosca. Pozivamo navijace (Red Army) kao i sve simpatizere rukometa da dodju i podrze rukometni klub "Velez" u jednoj od najvaznijih utakmica za ulazak u Premijer Ligu BiH.
Nedjelja 16:30, praznik rukometa
SVI NA RUKOMET!!!SVI U DVORANU!!!SVI NA RUKOMET!!!

kolio timova ulazi u premier ligu???shaman7 je napisao/la:U okviru 22. kola Prve rukometne lige BIH - Jug, u Nedjelju u 16:30 ce biti odigran derbi izmedju RK "Velez" Mostar i ekipe RK "Vogosca" Vogosca. Pozivamo navijace (Red Army) kao i sve simpatizere rukometa da dodju i podrze rukometni klub "Velez" u jednoj od najvaznijih utakmica za ulazak u Premijer Ligu BiH.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da prvi ide direkt, a drugi u play-off, ako neko zna bolje nek me ispravi!Rosas7 je napisao/la:kolio timova ulazi u premier ligu???shaman7 je napisao/la:U okviru 22. kola Prve rukometne lige BIH - Jug, u Nedjelju u 16:30 ce biti odigran derbi izmedju RK "Velez" Mostar i ekipe RK "Vogosca" Vogosca. Pozivamo navijace (Red Army) kao i sve simpatizere rukometa da dodju i podrze rukometni klub "Velez" u jednoj od najvaznijih utakmica za ulazak u Premijer Ligu BiH.
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
ima li tablica igdje znam da je zrinjski prvi,e sd kolika je razlika neznam al tu su negdje velez i capjlina koa se ne varamdrH(za PES 6) je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da prvi ide direkt, a drugi u play-off, ako neko zna bolje nek me ispravi!Rosas7 je napisao/la:kolio timova ulazi u premier ligu???shaman7 je napisao/la:U okviru 22. kola Prve rukometne lige BIH - Jug, u Nedjelju u 16:30 ce biti odigran derbi izmedju RK "Velez" Mostar i ekipe RK "Vogosca" Vogosca. Pozivamo navijace (Red Army) kao i sve simpatizere rukometa da dodju i podrze rukometni klub "Velez" u jednoj od najvaznijih utakmica za ulazak u Premijer Ligu BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.