Rdje94 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 09:10
Rdje94 je napisao/la: ↑04 dec 2021, 08:35
Polusezona NK Ljubuški
5-6-2 W-D-L 32:27
Par zanimljivosti :
- Najefikasnije utakmice u ligi (4.54 gola po utakmici, skupa domaći i gosti)
- Jedina ekipa koju prvoplasirana Čapljina (13-1-0) nije pobjedila, iako je Čapljina imala 3:0 na poluvremenu.
- Bez poraza u gostima (2 poraza kući od Klisa i Rame)
S obzirom na okolnosti možemo biti zadovoljni polusezonom, 10 igrača je otišlo iz šampionske ekipe od prošle godine, a dosta mladih se afirmiralo u prvu ekipu.
NK Ljubuški
Polusezona
5-6-2 W-D-L 32:27
Nastavak prvenstva
0-0-7 W-D-L 3:19
7 vezanih poraza, pali smo sa 4. na 11. mjesto.
Iduće kolo NK Ljubuški igra u Stocu. Ne znam kad ćemo se trgnuti i "ubosti" bodove...
Čapljina također loša u nastavku. Nakon poraza od Višića, Turbine i Kamešnice izgleda da su odustali od lova na 1. Ligu.
Kako stvari stoje FK Klis će biti prvak ove sezone, sve će biti jasno ako Klis pobjedi Bjelopoljca (u gostima) i Čapljinu (kući) u iduća 2 kola.
Ne znam imaju li ambicije da ovaj put se i konačno (zasluženo) plasiraju u 1. Ligu ?
Šta se događa s Ljubuškim? Koliko vidim nije bilo nekih značajnijih odlazaka u igračkom kadru, čak je i došao Bošnjak, ali po rezultatima nikako ne izgleda dobro. Jesi gledao koju utakmicu, jel zbilja tako loša igra kako rezultati pokazuju ili je nešto drugo u pitanju?
In other news, Višići su napokon uhvatili priključak koliko toliko, JAKO bitna pobjeda protiv Bjelopoljca nas je dovela u dobru situaciju. S pobjedom protiv Brotnja u idućem kolu bi bili na pravom kolosjeku i u borbi za sredinu tablice. Nadam se da ćemo napokon uhvatiti neki kontinuitet.
A što se tiče Čapljine, nisu ni imali stvarne ambicije za Prvu ligu, čujem da imaju dosta problema unutar kluba, ali nije za javnu raspravu. Klis će sigurno biti prvak, samo ne znam koji je njihov cilj, imaju li uvjete za Prvu ligu? Znam da su posložili sve omladinske kategorije, od početnika do juniora, što zaslužuje svaki respekt, kao i to da jedno dosta malo mjesto iz ruralne sredine ovako dobro radi i kotira u BiH nogometu. Volio bi čak da se okušaju u Prvoj ligi, samo se bojim da im ne bude to prevelik zalogaj, slično kao Tomislavu. U prijevodu, prepošteni su za tu ligu.