NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica
Red army na juznoj tribini

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Ma samo uzeti pare. Nek budu na kojoj god tribini žele kad plate
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stqdion ako plate mogu biti gdje hoce, koliko sam skonto istok je predvidjen samo za delegacije, sponzore ...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Joj glupe price, savez ima pravo da radi sa stadionom sta hoce. Finale kupa u holandiji na de kuip-u PSV-Ajax pa najveci rivali Feyenorda budu na njihovoj tribini, a kao mi zajebani
Cuvajte fige da savez bude razuman pa uplati 20, 30k za koristenje stadiona.

Cuvajte fige da savez bude razuman pa uplati 20, 30k za koristenje stadiona.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Stadion nije nas vise!
Pripada gradu i oni mogu sta zele tacnije ko se bolje utali i potpise sta taj ima na raspolaganju i stadion.
Abd jednom kad ojacamo morat cemo i ovu bitku povesti kako bi stadion pravno i formalno nama pripao.
Samo treba sacekati dok postanemo ponovo jaki ko Čelik.
Pripada gradu i oni mogu sta zele tacnije ko se bolje utali i potpise sta taj ima na raspolaganju i stadion.
Abd jednom kad ojacamo morat cemo i ovu bitku povesti kako bi stadion pravno i formalno nama pripao.
Ja se nadam da će mo profitirati od kup utakmice. Može li se neko piće služiti na zapadu,na onom sanku 5000 ljudi po 3KM?
-
- Kontakt:
Zabranjeno tocenje alkohola na sportskim borilistima u zdk vec dugi niz godina.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Igrati svoju igru i pobjedjivat što više,možda nas Stupčanica i premira da Bosna ne pobjedi u Visokom
Nikad se nezna
Ovo za tribinu JUŽNU ko vas šta pita bolan? Nek bude ko hoče na jugu,il horde il red army vas se tu ništa ne pita! Niste vi pravili jug sebi,eto ako je vaš promjenite stolice,dignite ga u visini zapada i natkrijte! I pustite ljude na miru nek uživaju u KUPU kad su več došli do finala! Platit če se za stadion i Čelik če ušičariti neku lovu zato šutite i ne kakite! Jug je tribina kao i svaka na Bilinom!

::::SAMO ČELIK::::
Pa ne pije se samo alkohol,može sok u plastičnim casama...
zamorano je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:21Igrati svoju igru i pobjedjivat što više,možda nas Stupčanica i premira da Bosna ne pobjedi u VisokomNikad se nezna
Ovo za tribinu JUŽNU ko vas šta pita bolan? Nek bude ko hoče na jugu,il horde il red army vas se tu ništa ne pita! Niste vi pravili jug sebi,eto ako je vaš promjenite stolice,dignite ga u visini zapada i natkrijte! I pustite ljude na miru nek uživaju u KUPU kad su več došli do finala! Platit če se za stadion i Čelik če ušičariti neku lovu zato šutite i ne kakite! Jug je tribina kao i svaka na Bilinom!
boze sacuvaj, cuj na jugu nek bude ko hoce,cuj niste pravili za sebe,jug nije tribina ko svaka uzmi k znanju
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Smijesno mi za tribinu ,Celik nikakve veze nema sa tom utakmicom,ima pravo savez stavljat navijace gdje god on zeli.Logika da ce najvatreniji HZ I RA biti iza razlicitih golova tj na sjeveru i jugu a ostali simpatizeri istok i zapad i vjerujem da ce stadion bit pun
.Bitno je ako bude Celik imo koristi i to me zanima hocel Celik sta naplatit a ne gdje ce bit HZ I RA,nek budu gdje god hoce i sretno im.
Sto se tice Celika prezadovoljan sa svim i nadam se da ce se poklopit sve i da ce mo krenut u napad vec od iduce sezone a to je FL I PL ali na silu ne treba ic zato sam reko nadam se da ce se sve poklopit.
.Bitno je ako bude Celik imo koristi i to me zanima hocel Celik sta naplatit a ne gdje ce bit HZ I RA,nek budu gdje god hoce i sretno im.
Sto se tice Celika prezadovoljan sa svim i nadam se da ce se poklopit sve i da ce mo krenut u napad vec od iduce sezone a to je FL I PL ali na silu ne treba ic zato sam reko nadam se da ce se sve poklopit.
pa Celik nema ,al mi robovi imamo ,e moj batistuta hebes korist ako obraz zijanisBatistutA19 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:38Smijesno mi za tribinu ,Celik nikakve veze nema sa tom utakmicom,ima pravo savez stavljat navijace gdje god on zeli.Logika da ce najvatreniji HZ I RA biti iza razlicitih golova tj na sjeveru i jugu a ostali simpatizeri istok i zapad i vjerujem da ce stadion bit pun
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Bio sam Rob nekad i sad sam u srcu , ja tebe razumijem u srcu za juznu tribinu al nisi dijete i znas dobro da ti ne mozes odlucivat nit trazit bilo sta sto se tice tribine jer Celik nikakve veze nema sa utakmicom.Znaci hoces sve posteno oko kluba a trazis nesto sto nemas pravo.Ma koji obraz neces ti nikakav obraz izgubit jer Robovi nemaju a ni Celik sa tom utakmicom nista.tareizo je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:42pa Celik nema ,al mi robovi imamo ,e moj batistuta hebes korist ako obraz zijanisBatistutA19 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:38Smijesno mi za tribinu ,Celik nikakve veze nema sa tom utakmicom,ima pravo savez stavljat navijace gdje god on zeli.Logika da ce najvatreniji HZ I RA biti iza razlicitih golova tj na sjeveru i jugu a ostali simpatizeri istok i zapad i vjerujem da ce stadion bit pun
Normalno da ce bit jedni na Sieveru a drugi na Jugu i da ce stadion bit sigurno pun.
Nas treba zanimat mozemol naplatit izdavanje stadiona a ne gdje ce ko na tribinu i to me zanima,treba ljudima pozelit dobrodoslicu ,ako se moze naplatit i da zarade i kafici i ostali objekti.
Imamo mi svojih problema i to rijesavat i hvala bogu rijesavamo i nadat se da ce mo mi za nekoliko godina igrat finale kupa BIH i europske utakmice.
Hajde to za tribine ce se vec nekako srediti, nego hocemo li uspjeti sta naplatiti od ove utakmice? Jedno 20-30 hiljada dobro bi doslo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Da je tako, Mladost ne bi imala problem zaobilazeci klub. Klub se itekako pita i treba da gleda svoj interes, a svakako mora misliti o tome da njegovi navijaci budu ispostovani. Isto kao sto navijaci moraju misliti o tome da posebno u ovim teskim trenucima ne cine nista kontra interesa kluba. Te stvari su uzajamne, tako funkcionise zdrava veza izmedju kluba i navijaca, postovanje i ljubav. Ocekivano je da posebno Robijasi imaju reakciju za ovakvo pitanje, a za klub je najbitnije da naplati uslugu koristenja stadiona. Sve se da uskladiti ako postoji volja.aeroms33 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 16:06Stadion nije nas vise!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Pravo na stadion imaju savez,grad i Čelik da bi koristio stadion svo troje moraju dati odobrenjeSteelman je napisao/la: ↑26 apr 2022, 20:44Da je tako, Mladost ne bi imala problem zaobilazeci klub. Klub se itekako pita i treba da gleda svoj interes, a svakako mora misliti o tome da njegovi navijaci budu ispostovani. Isto kao sto navijaci moraju misliti o tome da posebno u ovim teskim trenucima ne cine nista kontra interesa kluba. Te stvari su uzajamne, tako funkcionise zdrava veza izmedju kluba i navijaca, postovanje i ljubav. Ocekivano je da posebno Robijasi imaju reakciju za ovakvo pitanje, a za klub je najbitnije da naplati uslugu koristenja stadiona. Sve se da uskladiti ako postoji volja.aeroms33 je napisao/la: ↑26 apr 2022, 16:06Stadion nije nas vise!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.