FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2022, 15:10

Polovnjaci i osipanje kvalitete.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 15:13

Bayern nema nikakvih problema sa napadom. Ogroman broj igrača na tim pozicijama. Još kada ne budu morali gledati da li će Lewat plakati ako mu ne dodaju :plac:. Napadač bi se dovodio jedino jer ti uvijek treba klasični špic.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2022, 15:14

Ima problem jer taj igrač da 50 golova. Kako nema jbt?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 15:21

sljivo je napisao/la:
26 apr 2022, 15:14
Ima problem jer taj igrač da 50 golova. Kako nema jbt?
Zato što nema, da Muller i ostali ne gledaju da mu dodaju svaku davali bi i oni golove. Davat će i Haller ili bilo ko drugi da dođe golove. Bundesligu možeš uzeti svakako sa ili bez njega. A kao što sam i rekao Lewat u LP nikada nije bio neka prevaga, i zbog njeg Bayern nije prolazio dalje već zbog nekih drugih igrača.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2022, 15:28

Prevelik ti je hejt prema Lewi da si nas počeo ubjeđivati da se neće osjetiti kad jedan od najboljih napadača ikad ode i kad dođe neki polovnjak, i da će gotov penzioner Muller davati golove ili igrači kojima je radijus kretanja dalji bar za 5 metara od gola i čija je zadaća nešto drugo. Bajern neće dovesti klasu u napadu ne zato što muller može dati gol već zbog nakaradne politike kadriranja (nakaradna politika je kad zakitis Comana, igrača sa jednim poenom u dvije tekme, ili gotov penzionera a nećeš da uložiš za ono što je bitnije) ili zato što nemaju para za takve.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 15:56

Ma boli me briga za Lewatom. Bayo je najvažniji i jedini važan. Lewandowski je sve ono što Bayern nije. Njemu je individualna statistika i nagrade sve. Kada neko od saigrača da gol, on ni ne slavi. Bude mu i krivo nerijetko. Bayern je uvijek imao odlične igrače, ali je uvijek tim bio na prvom mjestu. Što se nedavno pomalo i promijenilo. Kad sam mogao prežaliti odlazak Riberya i Robbena, onda mogu svakoga. Lewatu je ponuđeno produženje ugovora na godinu kao što će i Muller i Neuer dobiti. On je to odbio. Pa šta hoćeš momčino da te drže do 40-te? Ako ne dovedu klasu u napadu onda je to što je ta klasa nerealna cjenovno. Ne možeš dovesti Haalanda ako čovjek košta 300 miliona. Haller je odličan igrač, jedino u Engleskoj nije igrao nešto. A svugdje ostalo je razvaljivao. A za Comana si do prije par mjeseci pisao kako ima pravo da traži te pare koje je dobio za ugovor, te ako je Sane mogao dobiti zašto ne bi i on. Kontradiktoran si sam sebi. I to je nerijetko tako.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2022, 16:13

Jeste, ima pravo da traži (radi drugih), i ja bih tražio, i to ne znači da mu ih treba dati. Ne kritikujem igrača, već upravu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 16:22

sljivo je napisao/la:
26 apr 2022, 16:13
Jeste, ima pravo da traži (radi drugih), i ja bih tražio, i to ne znači da mu ih treba dati. Ne kritikujem igrača, već upravu.
Slažem se da je politika davanja ogromnih novaca za plate svakome loša. I o tome sam i prije govorio. I opet to nije razlog zašto ne možeš dovesti Haalanda ili Mbappea recimo. Jednostavno ogromne pare su tu u igri koje oni nemaju jer klub ne vode naftaši ili tajkuni. A Haaland je opet moguć transfer u ovisnosti o tome koliko će taj cjelokupan paket iznositi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2022, 16:24

Joj Bundesliga ti si se druze pogubio skroz, odmori malo i ti od nogometa do sljedece sezone.

Kahn sam izjavio da Haaland nije moguc finansijski i da se odustalo, ima 10 dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 16:28

harden je napisao/la:
26 apr 2022, 16:24
Joj Bundesliga ti si se druze pogubio skroz, odmori malo i ti od nogometa do sljedece sezone.

Kahn sam izjavio da Haaland nije moguc finansijski i da se odustalo, ima 10 dana.
Pa šta ako je izjavio? Je li to znači da Kahn nikada u životu nije slagao ili da ne igra neku igru? Pa to je taktika čovječe. Sastajali su se sa Haalandom nedavno i Kahn se sastajao sa Raoiolom. Neće javno govoriti da će ga sigurno dovesti a ovamo imaš Lewandowskog. Pa nisu glupi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2022, 16:36

Bundesliga je napisao/la:
26 apr 2022, 16:28
harden je napisao/la:
26 apr 2022, 16:24

Pa šta ako je izjavio? Je li to znači da Kahn nikada u životu nije slagao ili da ne igra neku igru? Pa to je taktika čovječe. Sastajali su se sa Haalandom nedavno i Kahn se sastajao sa Raoiolom. Neće javno govoriti da će ga sigurno dovesti a ovamo imaš Lewandowskog. Pa nisu glupi.
Daj Boze da si ti u pravu a ja ne, da Kahn laze ali ja ne vjerujem. Niti on nesto preferira Bayern kao opciju.

Inace, iz Haalandovog tabora isto govore da Bayern ima male sanse. Sve upucuje na to, samo ti mislis da su neke igre u pitanju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 16:40

harden je napisao/la:
26 apr 2022, 16:36
Daj Boze da si ti u pravu a ja ne, da Kahn laze ali ja ne vjerujem. Niti on nesto preferira Bayern kao opciju.

Inace, iz Haalandovog tabora isto govore da Bayern ima male sanse. Sve upucuje na to, samo ti mislis da su neke igre u pitanju.
Igre jesu sigurno. Imaš izvještaja da su se nedavno sastajali s njim i sa menadžerom. Ako ga budu mogli dovesti, dovest će. A i rekao sam i sam da je teško dovesti Haalanda ako košta 300 miliona jer nije objektivno da Bayern toliko plati. Isto tako nema smisla produživati 34-godišnjem Lewandowskom ugovor na više od godine.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 apr 2022, 16:49

At the beginning of March, Hasan Salihamidzic invited Erling Haaland to his villa where they had an hour of conversation. The player had been staying in Munich for days as he was receiving treatment for a muscle injury. Bayern doesn't confirm nor deny the rumors.

Although Bayern is told to have distanced from the transfer due to the expensive package, according to Haaland's father, that is far from the case.
[BILD]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 apr 2022, 17:01

Bayern vjerovatno za naših života neće imati napadača kakav je Lewandowski, ako gledamo puku statistiku. Istina je da baš takvu ne bi imao da cijeli tim ne radi za njega, od momenta kad je doš'o u Bayern. Lewa je egocentrik, nekada je to dobro a nekad i nije. Istina je i ta da je (pre)često nestajao u velikim utakmicama LP, iako je tamo treći strijelac na vječnoj listi. Još jedna od čari statistike.

Ja sam mišljenja da je njemu Bayern više dao nego on Bayernu, i ja bih ga već sutra prodao ako bi došla adekvatna zamjena. Mislim da za Halanda nemamo baš puno šanse ako uzmemo u obzir ko ga zastupa i co. Neko je već pis'o, propustili smo Vlahovića, idealan igrač za Bayern.

Finala LP su se igrala i osvajala sa Olićem, Gomezom i Mandžom, mislim da su pojačanja potrebnija na drugim pozicijama nego na CF. Ako bi se dovodila svjetska klasa, onda bolje u vezni red.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2022, 17:05

Centre forward je napisao/la:
26 apr 2022, 17:01
Još jedna od čari statistike.
Treba samo pogledati koliko je golova dao u grupnoj fazi a koliko u nokaut fazi. I sve će ti se kazati.
Centre forward je napisao/la:
26 apr 2022, 17:01
Ja sam mišljenja da je njemu Bayern više dao nego on Bayernu, i ja bih ga već sutra prodao ako bi došla adekvatna zamjena.
Sigurno da mu je dao više. Tretirali su ga kao Boga. Niko u Bayernu nije imao takav status od kad pratim klub.

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 26 apr 2022, 17:40

Sve i da dovedete Haalanda , ali to se nece desiti , lik je sklon povredama!!
Za nas skoro 20 tekmi nije idigrao zbog povreda , a nije jos kraj sezone.
Stoji da je sjajan napadac , ali ostaje to veliko ali?
Kad bi vam bio najpotrebniji u ligi prvaka , bio bi povredjen kao i kod nas.
Pa neka vase rukovodstvo razmisli da li je pametno toliki novac uloziti u Haalanda.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2022, 08:45

Čitam Bild gdje Lewandowski kaže da je nezadovoljan sistemom Nagelsmana kao navodno da mu ne stvara dovoljno šansi.I onda Nagelsman sazove sastanak na kojem igrači trebaju iznijeti šta im ne odgovara ili smeta i Lewa ne progovori riječ.

Jel' mu trebaju obezbjediti 15 zicera po utakmici ili šta maltene cijeli tim radi za njega i to nije dovoljno.

I sad će Hasan i Nagelsman ispasti babaroge.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 apr 2022, 09:36

I jesu babaroge, ali zato sto mu dopustaju da pisa po njima. Sramota je sta su dopustili sebi. Cuj on se zali sto mu vise zicera ne prave :tokralju:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 apr 2022, 09:54

A dao je pa i nekih pedesetak golova.

Ne znam sta hoce, ako vec stvarno ima istine.

Egomanijak. :pinokio:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 apr 2022, 10:32

Omerbavarac je napisao/la:
27 apr 2022, 09:54
A dao je pa i nekih pedesetak golova.
I promašio još 50.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.