Smrt cetnicima
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Pa neće ni oni moći naredno kolo kod nas. Logično.
jednostavno nas i vas sarajevski mup ubije boga u nama kad pomislimo da nesto uradimo a svakog gosta drze kao malo vode na dlanu da se sarajevska murija odnosi prema gostima kao prema nama druga bi se prica pricala i ne bi ovako se svako selo na nama izivljavalo pri odlasku na tekme
jbt vece sranje na derbiju napravi policija sa svojim iskazivanjem sile i nervoze nego dvije navijačke skupine sto naprave

ajd sad malo da se.remo o korektnosti sarajevske policije prema gostujucim navijacima
pustite bajke, ima nas ovdje i malo starijih kojima ne mozete tu pricu da prodajete

pustite bajke, ima nas ovdje i malo starijih kojima ne mozete tu pricu da prodajete

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
samo napisati ima izlozba sarajevskih lavova i tigrova u pionirskoj dolini taj vikend i ne moze se garantirati sigurnost gostujucim navijacimaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:55Izudarati onog ko im dozvoli dolazak na Grbavicu
stoci samo treba odg na jos gori nacin ovo nas je nas merhamet doveo u svakoj pori društva sto te smatraju slabicem jer ti imas ljudskosti u sebi
Svako ko je barem jednom bio na Grbavici ili Koševu vrlo dobro zna ponašanje MUPa KS i tu me treba veliku polemiku voditi ali kako komentarisati ovu odluku uprave Borca? Na osnovu čega su je donijeli? Šta se dešava u njihovim glavama. Ponašanje uprave direktno ide na štetu i domaćim tifozima. Fuj
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ali, pazi ti, molim te, ne mogu da dozvole dolazak zbog prijasnjih i eventualnih politickih ispada navijaca FK Sarajevo. Hahhahaha, ma ovo neko trolla Boga miRobust je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:58samo napisati ima izlozba sarajevskih lavova i tigrova u pionirskoj dolini taj vikend i ne moze se garantirati sigurnost gostujucim navijacimaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:55Izudarati onog ko im dozvoli dolazak na Grbavicu
stoci samo treba odg na jos gori nacin ovo nas je nas merhamet doveo u svakoj pori društva sto te smatraju slabicem jer ti imas ljudskosti u sebi

Zahvalite se Begicu i Dzemidzicu bordo prijatelju, oni su doveli ove četnike na ćelo saveza, koji se sad sprdaju.
Ma ima crveni tepih da bude od autobusa do tribineNotOccasionalFan je napisao/la: ↑26 apr 2022, 19:17Ali, pazi ti, molim te, ne mogu da dozvole dolazak zbog prijasnjih i eventualnih politickih ispada navijaca FK Sarajevo. Hahhahaha, ma ovo neko trolla Boga miRobust je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:58samo napisati ima izlozba sarajevskih lavova i tigrova u pionirskoj dolini taj vikend i ne moze se garantirati sigurnost gostujucim navijacimaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:55
Izudarati onog ko im dozvoli dolazak na Grbavicu
stoci samo treba odg na jos gori nacin ovo nas je nas merhamet doveo u svakoj pori društva sto te smatraju slabicem jer ti imas ljudskosti u sebi![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
A evo i video koji najbolje oslikava ovo što si napisao. Sarajevska policija kao malo vode na dlanu drži popularne ultrase:Robust je napisao/la: ↑26 apr 2022, 17:46jednostavno nas i vas sarajevski mup ubije boga u nama kad pomislimo da nesto uradimo a svakog gosta drze kao malo vode na dlanu da se sarajevska murija odnosi prema gostima kao prema nama druga bi se prica pricala i ne bi ovako se svako selo na nama izivljavalo pri odlasku na tekme
jbt vece sranje na derbiju napravi policija sa svojim iskazivanjem sile i nervoze nego dvije navijačke skupine sto naprave![]()
Bolje da ih policija tuce, nego manijaci.
Nezgodni su kad popiju, imaju tešku ruku.
Nezgodni su kad popiju, imaju tešku ruku.
Treba im yebati mater svako kolo i svih 90 minuta samo prozivati savez i stoku nesposobnu
Savez pun cetnika ne znam sta vam je cudno
moj odgovor se odnosio na likove koji situaciju na sarajevskim stadionima predstavljaju kao ne znam sta iz ugla angazmana policije. kako je sve divno, sjajno i bajno za gostujuce navijace od strane mupa ks. na stranu i snimci tog "korektnog" postupanja koji postoje, cak i da nijedan nisam gledao, znam cemu sam svjedocio. nije da se nesto zalim jer sam svjesno(kao i vecina) isao i znao sta moze da se desi ali cisto radi mladjarije koja to mozda nije vidjela da ne bude zabune.samocelik je napisao/la: ↑26 apr 2022, 19:04Svako ko je barem jednom bio na Grbavici ili Koševu vrlo dobro zna ponašanje MUPa KS i tu me treba veliku polemiku voditi ali kako komentarisati ovu odluku uprave Borca? Na osnovu čega su je donijeli? Šta se dešava u njihovim glavama. Ponašanje uprave direktno ide na štetu i domaćim tifozima. Fuj
a sto se tice stete po navijace borca... ne znam na sta konkretno mislis?! ako govorimo o gostovanjima u sarajevu tu je sve jasno. njima prvim nije bilo omoguceno otici na grbavicu i kosevu ove sezone i ne sjecam se da je neko od banjalucana slao dopise i zalio se na to kao ni da se neko od sarajlija pocesao oko toga?!
neko je u svoj ovoj prici malo licemjeran al' sta da se radi

ni prvi ni zadnji put da je nekome zabranjeno gostovanje...
Nema potrebe da pišemo bajke i basne. Ako si ikad bio u Sarajevu na utakmic znaš da svi likovi koji pišu da je bajno su karine likovi. Ukratko. Mene zanima mišljenje sa strane domaćih navijača ,u ovom slučaju navijača Borca, konkretno grupe Lešinara, da li je ok i da li ili ne podržavaju zabranu dolaska gostujućim navijačima? Nema navijačke skupine na svijetu koje voli više biti sama na stadionu nego sa suparničkom? Nadam se da razumiješ šta želim rećivlakanje je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:09moj odgovor se odnosio na likove koji situaciju na sarajevskim stadionima predstavljaju kao ne znam sta iz ugla angazmana policije. kako je sve divno, sjajno i bajno za gostujuce navijace od strane mupa ks. na stranu i snimci tog "korektnog" postupanja koji postoje, cak i da nijedan nisam gledao, znam cemu sam svjedocio. nije da se nesto zalim jer sam svjesno(kao i vecina) isao i znao sta moze da se desi ali cisto radi mladjarije koja to mozda nije vidjela da ne bude zabune.samocelik je napisao/la: ↑26 apr 2022, 19:04Svako ko je barem jednom bio na Grbavici ili Koševu vrlo dobro zna ponašanje MUPa KS i tu me treba veliku polemiku voditi ali kako komentarisati ovu odluku uprave Borca? Na osnovu čega su je donijeli? Šta se dešava u njihovim glavama. Ponašanje uprave direktno ide na štetu i domaćim tifozima. Fuj
a sto se tice stete po navijace borca... ne znam na sta konkretno mislis?! ako govorimo o gostovanjima u sarajevu tu je sve jasno. njima prvim nije bilo omoguceno otici na grbavicu i kosevu ove sezone i ne sjecam se da je neko od banjalucana slao dopise i zalio se na to kao ni da se neko od sarajlija pocesao oko toga?!
neko je u svoj ovoj prici malo licemjeran al' sta da se radi![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dzabe sve ovo hehe, pustit ce na kraju et drzite me za rijec
- Shategabri
- Kontakt:
Što nije bilo omogućeno?vlakanje je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:09moj odgovor se odnosio na likove koji situaciju na sarajevskim stadionima predstavljaju kao ne znam sta iz ugla angazmana policije. kako je sve divno, sjajno i bajno za gostujuce navijace od strane mupa ks. na stranu i snimci tog "korektnog" postupanja koji postoje, cak i da nijedan nisam gledao, znam cemu sam svjedocio. nije da se nesto zalim jer sam svjesno(kao i vecina) isao i znao sta moze da se desi ali cisto radi mladjarije koja to mozda nije vidjela da ne bude zabune.samocelik je napisao/la: ↑26 apr 2022, 19:04Svako ko je barem jednom bio na Grbavici ili Koševu vrlo dobro zna ponašanje MUPa KS i tu me treba veliku polemiku voditi ali kako komentarisati ovu odluku uprave Borca? Na osnovu čega su je donijeli? Šta se dešava u njihovim glavama. Ponašanje uprave direktno ide na štetu i domaćim tifozima. Fuj
neko je u svoj ovoj prici malo licemjeran al' sta da se radi![]()
Iz istih/sličnih razloga?
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, mosarajvosa83 i 33 gosta.