Chelsea se prepao prednosti. Veći, ozbiljniji i manje plastičan klub bi ih dotukao.
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Umjesto uvjerljive pobjeda na kraju jedva izvukoše jedan razlike.Previše promašenih zicera i odbrana koja je plivala pri svakom napadu Reala.
A Real može biti zadovoljan ovim rezultatom mogli su primiti 6-7 golova.
A Real može biti zadovoljan ovim rezultatom mogli su primiti 6-7 golova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kroos pretrcao 12.1km, izgleda je toliko brz bio da ga nisam ni vidio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bice ista utakmica ko i vcrs obje odbrane su supljeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:56Real će u revanšu morati napasti ako žele proći.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Laksa ce biti utamica za City u revansu, ne vidim kako Real moze proci nakon ovog veceras. Ako ih je Chelsea onako stukao u gostima, ide im isti scenario.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- OldFashioned
- Kontakt:
Jedna od boljih utakmica što sam gledao posljednjih godina, svaka čast Pepu i Carlu kao i njihovim pulenima na ofanzivnom nogometu. City je definitivno bio bolji od ovog jednog gola prednosti, rekao bih minimalno 2-3 razlike ali to je ono što sam ranije govorio, iskustvo, koje je toliko bitno u ovoj fazi takmičenja, večeras se ponovo potvrdilo kao jako značajan faktor.
Benzema je doktor lopte, Mahrez koliko god bio vanserijski talentovan, još uvijek je mlakonja u glavi. Bitnije mu je zabiti nego da odvede svoj klub dobrom odlukom na prag do finala!
BTW: Kovacs

Benzema je doktor lopte, Mahrez koliko god bio vanserijski talentovan, još uvijek je mlakonja u glavi. Bitnije mu je zabiti nego da odvede svoj klub dobrom odlukom na prag do finala!
BTW: Kovacs

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
City 125783748473 puta jači i bolji. Real frljoka kao protiv PSG i Chelsea…
Mia san mia
-
- Kontakt:
Ovi promašeni ziceri Cityja su više došli do izražaja nego inače jer je Real zabio skoro svaku šansu.
A City u svakoj utakmici promaši par velikih šansi.
A City u svakoj utakmici promaši par velikih šansi.
Na Bernabeu niko osim Barcelone nije favorit protiv Reala.
Uz to ovolika doza nafake i par igraca koji igraju u abnormalnoj fomri= velika sansa Reala i sasvim realan post.
Ne volim ni City , to sto ih celavac trenira , zaboli me kurko za celavca , nebitan u okvirima Barce sad ce 10 godina.
Fascinantno da ljudi odigraju smijesnu utakmicu i zabiju 3 komada , boze sacuvaj.
Guardiola poslije tekme treba poslati momke psihologu, imam osjećaj da tamo povedu da bi se us.rali i samo čekali iz neba primljen gol
Isti će revanš ovakav bit. Real se ne može braniti njima odbrana svaki napad visi gol, Kurto isto tanak ništa odbranio nije il je gol bio il stative i promašeni okviri... ima da gori u Madridu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa dobro nije bas da je 10 godina znam na sta ciljas.Finn je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:56Ili znaš zabiti, ili ne znaš. To hoću da kažem. Sreća je jednom, dvaput, ne može 10 puta. Niti može deset godina.wadethegreat je napisao/la: ↑26 apr 2022, 22:53Pa brate nisu igraci Reala sposobni za telekinezu pa da skrecu ove sanse ne kontam sta hoces da kazes.
Ljudi imaju nenormalnu dozu srece.
Puno su kvalitetnije one ekipe Reala bile i bolja je igra bila. Ne treba Balea zaboraviti koliko je znacio.
Ovo veceras je apsolutno cista sreca ne moze Real sa ovakvom igrom proci u Madridu nikako.
Pa i City ima 4 gola od 5 udaraca na gol.
Ljudi su bili bolji, Kroos i Modrić ne mogu ovaj tempo izdržati.
Ljudi su bili bolji, Kroos i Modrić ne mogu ovaj tempo izdržati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sudija večeras je bio definicija kako treba izgledati
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E zato ide na revanš na maksimalno tešku utakmicu. A da je bio malo pametniji povukao bi ekipu nazad nakon trećeg gola. A samo dvije izmjene napravio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koliko ce se puta pričati o promasenim zicerima Citya? Dali su 4 gola, to je vise nego dovoljno za dobar rezultat, to sto im je odbrana sjebala sve je razlog zbog nezivjesnosti.
Kakav spektakl
Šteta što se Stones povrijedi pa valja opet gledati Laportea kako poklanja gol Benzemi na Bernabeu

Šteta što se Stones povrijedi pa valja opet gledati Laportea kako poklanja gol Benzemi na Bernabeu
-
- Kontakt:
Ja već vidim revanš, Real će biti užasan do 70te, možda i gubiti i onda ide preokret. Ljudi kao da igricu igraju, switch ekipa.
Pepu se ne smije ponoviti drugo poluvrijeme protiv Atletica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.