FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ove sezone igramo Evropu, samo kad bude boom ...uskoro
- dubioza144
- Kontakt:
Zatisje pred buru 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Što bi neki rekli samo polako,uskoro...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E cuj samo nas bilo 2750 protiv zrinjskog,a prihod od karti veci nego protiv leotara a tad nas bilo 4500,nigdje logike
Moze u djeci biti razlika 500 a ne 1750 realno
Pa uzmi da su u školama i roditelji dobili karte,tamte vamte to je tu negdje brate moj napaćenii.
Evo pitaj ove tetkice jesam u pravu oni sve znaju. Druzba pere kvrzice

Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 26 apr 2022, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Vežite se i taj rad 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Iz prve ruke uprava radi lavovski posao,spremite se za BOOM..
tamam da vratimo neke dugove. Nadam se samo da UEFA nije ukinula ovo pravilo za transfere unutar istog saveza. Prije korone fond solidarnosti je isao samo kada se radilo o internacionalnim transferima iz jedne nacionalne lige u drugu. Ali kada krenula korona uveli su da to vazi i za transfere unutar iste lige.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Nije ukinuto, odšteta na osnovu fonda solidarnosti se odnosi i na transfere unutar lige.TMovac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 16:03tamam da vratimo neke dugove. Nadam se samo da UEFA nije ukinula ovo pravilo za transfere unutar istog saveza. Prije korone fond solidarnosti je isao samo kada se radilo o internacionalnim transferima iz jedne nacionalne lige u drugu. Ali kada krenula korona uveli su da to vazi i za transfere unutar iste lige.
Međutim, ja mislim da mi ne dobijamo ništa od ovog bonusa.
Željezničar za život cijeli!
Ja loziona jesta ovo vise.Te pucaju te vezu se te se nesto vrte ko plesu.Smorite vise kako vam nije dosadilo.
Sutra nam je dan d
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Puna tema insajdera, a niko sa sigurnošću da kaže ne sikirajte se tu je licenca, svi ko telad čekamo, insajdera je nekad bilo više ih nema očigledno i svaka čast upravi na tome ako ništa nema mahale
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pa uprava je rekla da su sve uradili što je do njih, tako da sad se čeka komisijaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 09:55Puna tema insajdera, a niko sa sigurnošću da kaže ne sikirajte se tu je licenca, svi ko telad čekamo, insajdera je nekad bilo više ih nema očigledno i svaka čast upravi na tome ako ništa nema mahale

moSa ljoŽe
Ne daj Boze da urade ovo sto radi uprava komsija, da se utvrdi kome je klub bio bankomat i ko se vise nego dobro okorsitio od klub.
Mjau !
Nema sekiracijeCrazySouth1987 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 09:55Puna tema insajdera, a niko sa sigurnošću da kaže ne sikirajte se tu je licenca, svi ko telad čekamo, insajdera je nekad bilo više ih nema očigledno i svaka čast upravi na tome ako ništa nema mahale
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.