Baš tako, ako se planira novi trener treba ga dovesti ranije, da selektuje ekipu, izvrši kratke pripreme prije Evrope i pripremi tim za prvenstvo. Sve će se brzo dešavati. Ako je Bruno otpao ja sam za Smajica.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 apr 2022, 18:15Dobro bi bilo odabrati trenera, cisto zbog "upoznavanja" ekipe. Takodje pod svaku cjenu zadrzati Doffa, Dzafu, Migija. Dovesti minimalno jednog odlicnog stopera. Takodje prioritet igrac U21 tu kuburimo, Belmina poslat u Gradinu, nek igra i ceka priliku. Zelju dobiti, i sa ta tri boda 99% smo u Evropi. Vukusic i Nsue, velike nepoznanice, dati im jos priliku kroz ostatak prvenstva i zakljuciti jesuli nam potrebni. Nisu pokazali neki kvalitet, tako da nije steta i ako nas napuste.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Nemoj me zezati, kad mu vidim kosu muka mi. Ja bih radije Kodru, nego Smajica.husrefbeg je napisao/la: ↑25 apr 2022, 18:58Baš tako, ako se planira novi trener treba ga dovesti ranije, da selektuje ekipu, izvrši kratke pripreme prije Evrope i pripremi tim za prvenstvo. Sve će se brzo dešavati. Ako je Bruno otpao ja sam za Smajica.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 apr 2022, 18:15Dobro bi bilo odabrati trenera, cisto zbog "upoznavanja" ekipe. Takodje pod svaku cjenu zadrzati Doffa, Dzafu, Migija. Dovesti minimalno jednog odlicnog stopera. Takodje prioritet igrac U21 tu kuburimo, Belmina poslat u Gradinu, nek igra i ceka priliku. Zelju dobiti, i sa ta tri boda 99% smo u Evropi. Vukusic i Nsue, velike nepoznanice, dati im jos priliku kroz ostatak prvenstva i zakljuciti jesuli nam potrebni. Nisu pokazali neki kvalitet, tako da nije steta i ako nas napuste.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Mislim da je Kodro angažiran a nije loš I pitanje je dal bi on došao. Smajic je radilica i jako vrijedan a mislim da nije skup a i naš je odavde iz Teocaka. S tim da Smajicu treba neko ko će sjediti na klupi a to bi mogao ostati Taran. On zbog nekih primanja u Švicarskoj ne smije biti na klupi bar je tako bilo dok je bio u Slobodi.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 apr 2022, 19:00Nemoj me zezati, kad mu vidim kosu muka mi. Ja bih radije Kodru, nego Smajica.husrefbeg je napisao/la: ↑25 apr 2022, 18:58Baš tako, ako se planira novi trener treba ga dovesti ranije, da selektuje ekipu, izvrši kratke pripreme prije Evrope i pripremi tim za prvenstvo. Sve će se brzo dešavati. Ako je Bruno otpao ja sam za Smajica.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 apr 2022, 18:15Dobro bi bilo odabrati trenera, cisto zbog "upoznavanja" ekipe. Takodje pod svaku cjenu zadrzati Doffa, Dzafu, Migija. Dovesti minimalno jednog odlicnog stopera. Takodje prioritet igrac U21 tu kuburimo, Belmina poslat u Gradinu, nek igra i ceka priliku. Zelju dobiti, i sa ta tri boda 99% smo u Evropi. Vukusic i Nsue, velike nepoznanice, dati im jos priliku kroz ostatak prvenstva i zakljuciti jesuli nam potrebni. Nisu pokazali neki kvalitet, tako da nije steta i ako nas napuste.
-
- Kontakt:
Kodro ima ugovor Do 30.06.22 godine u Svicarskoj, radi redovno kao trener, dok Recimo Smajic nije angazovan, nema neko trenersko iskustvo. Cisto zbog toga prednost Kodri.husrefbeg je napisao/la: ↑25 apr 2022, 19:05Mislim da je Kodro angažiran a nije loš I pitanje je dal bi on došao. Smajic je radilica i jako vrijedan a mislim da nije skup a i naš je odavde iz Teocaka. S tim da Smajicu treba neko ko će sjediti na klupi a to bi mogao ostati Taran. On zbog nekih primanja u Švicarskoj ne smije biti na klupi bar je tako bilo dok je bio u Slobodi.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 apr 2022, 19:00Nemoj me zezati, kad mu vidim kosu muka mi. Ja bih radije Kodru, nego Smajica.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati savezu tereni će se poceti rekonstruisati polovinom maja.
To znači da mi imamo jos domaću utakmicu sa Zeljom i Gorkim na Tusnju, a predzadnje kolo protiv Posušja bi morali traziti zamjenski stadion. Samo da ga urade više.
To znači da mi imamo jos domaću utakmicu sa Zeljom i Gorkim na Tusnju, a predzadnje kolo protiv Posušja bi morali traziti zamjenski stadion. Samo da ga urade više.
Nisam siguran da će istovremeno početi sve terene. Prvo je bilo najavljeno da će Tusanj biti prvi na redu sad spominju stadion pod Bijelim Brijegom. Ali, svakako bi trebao Tusanj biti urađen ove godine. Novi teren će tražiti i ogromna sredstva za održavanje ali kod nas bi trebalo biti lakše dva kluba i grad.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:12Ako je vjerovati savezu tereni će se poceti rekonstruisati polovinom maja.
-
- Kontakt:
To je samo moja ptrepostavka na osnovu informacija iz saveza. Pred nama je, vidjet ćemo.husrefbeg je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:38Nisam siguran da će istovremeno početi sve terene. Prvo je bilo najavljeno da će Tusanj biti prvi na redu sad spominju stadion pod Bijelim Brijegom. Ali, svakako bi trebao Tusanj biti urađen ove godine. Novi teren će tražiti i ogromna sredstva za održavanje ali kod nas bi trebalo biti lakše dva kluba i grad.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑26 apr 2022, 15:12Ako je vjerovati savezu tereni će se poceti rekonstruisati polovinom maja.
Javno preduzeće je zaduženo za održavanje, a finansira se iz budzeta i našim naknadama. Mislim da grad Tuzla može sebi puno više priuštiti od održavanja terena.
Naš kvalitet, učešće u Europi natjeralo je i kanton da ove godine doznači sredstva za Tušanj. Kako budemo uspješniji i postizali bolje rezultate to će biti i više ulaganja.
Tuzla City i Željezničar igraće u subotu od 19.00 uz direktan prenos na Moja TV.
JE LI OBEZBIJEĐEN IFTAR?
JE LI OBEZBIJEĐEN IFTAR?

Treba sačekati da se i matematički obezbijedi plasman u Evropu.Tek tada slaviti.Tušanj i ako dobije hibridni teren neće moći konkurisati za Evropu zbog tribina,svlačionice, sale za pres konferencije i mokrog čvora.Al hajde makar domaće tekme da gledamo na pristojnoj podlozi.
Sutra licence pa da vidimo...
Što se tiče navijača bit ce ih na Grbavici koliko i na Tusnju, jer dosta ljudi iz Podrinja živi u I oko SarajevaBeledija je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:30Treba sačekati da se i matematički obezbijedi plasman u Evropu.Tek tada slaviti.Tušanj i ako dobije hibridni teren neće moći konkurisati za Evropu zbog tribina,svlačionice, sale za pres konferencije i mokrog čvora.Al hajde makar domaće tekme da gledamo na pristojnoj podlozi.
Neka TC prođe prvo kolo pa neka gleda ko hoće. U drugom dolazi malo atraktivniji rival i eto publike pogotovu što se igra u evropskom vremenu 9 sati uveče. Ja nisam podrinjac pa sam simpatizer TC. I nisam jedini.
Naravno da ne navijaju samo Podrinjci za TC, nemojte nasjedati na šuplje priče nebitnih likova.
Uz atraktivnu igru, dobre rezultate i bolji rad sa mlađim selekcija TC za par godina može imati više navijača od gradskog rivala! Jer "svijet voli pobjednike" i naravno da treba exploatisati cinjenicu da će većinu privući uspjeh. Ljudima, posebno mladim, je previše depresije.
Sloboda ako ovako nastavi samo ce im ostati stari i njihovi tradicionali navijaci, ostale TC može privući dobrim rezultatima.
Btw što se tiče trenera sigurno da ne treba žuriti i uzeti bilo koga, ali isto tako ne treba čekati ni kraj prvenstva. Trener je taj koji bi trebao da procjeni stanje ekipe i odredi ciljeve za prelazni rok kako bi imao igrače za svoj stil igre. Inače ga nema smisla dovoditi, posebno ako je skup. Jer ne može implementirati ono što zna i hoće da se igra.
Reci samo jedno ime, ako hošeš naravno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 14:43Naravno da ne navijaju samo Podrinjci za TC, nemojte nasjedati na šuplje priče nebitnih likova.
Uz atraktivnu igru, dobre rezultate i bolji rad sa mlađim selekcija TC za par godina može imati više navijača od gradskog rivala! Jer "svijet voli pobjednike" i naravno da treba exploatisati cinjenicu da će većinu privući uspjeh. Ljudima, posebno mladim, je previše depresije.
Sloboda ako ovako nastavi samo ce im ostati stari i njihovi tradicionali navijaci, ostale TC može privući dobrim rezultatima.
Btw što se tiče trenera sigurno da ne treba žuriti i uzeti bilo koga, ali isto tako ne treba čekati ni kraj prvenstva. Trener je taj koji bi trebao da procjeni stanje ekipe i odredi ciljeve za prelazni rok kako bi imao igrače za svoj stil igre. Inače ga nema smisla dovoditi, posebno ako je skup. Jer ne može implementirati ono što zna i hoće da se igra.
Nisam siguran da u potpunosti pratim na šta misliš. Da li na ime trenera?tuzlac je napisao/la: ↑27 apr 2022, 15:38Reci samo jedno ime, ako hošeš naravno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 14:43Naravno da ne navijaju samo Podrinjci za TC, nemojte nasjedati na šuplje priče nebitnih likova.
Upravo.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 15:45Nisam siguran da u potpunosti pratim na šta misliš. Da li na ime trenera?tuzlac je napisao/la: ↑27 apr 2022, 15:38Reci samo jedno ime, ako hošeš naravno.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 14:43
Naravno da ne navijaju samo Podrinjci za TC, nemojte nasjedati na šuplje priče nebitnih likova.
Napr. ja bih pozvao Bašića.Jest da on u Sloveniji uspješno vodi Rodimlju u borbi za opstanak, ali borba za vrh i Europa su nešto drugo.
Bio je naš trener u 1.Federalnoj i u PL.Zna nas.
Slažem se da je Bašić dobra opcija, pitanje je samo koliko je izvodiva ta operacija njegovog dovođenja. Ali to je jel pitanje i za svakog drugog trenera.
Moj prijedlog bi bio, a da je bar donekle izvodiv, Dean Klafuric. Trenutno je bez kluba, a kvalitetan je trener. Sa njim bi mogli igrati i atraktivan fudbal.
Sigurno bi bio osvježenje za PL BiH.
Kako vidim navodno Nsue bi trebao ici iz kluba, bolje te novce preusmjeriti na kvalitetnog trenera koji ce kasnije sebi dovoditi igrace koji mu pašu.
Navedi koji ili koje je klubove vodio.Eventualno i uspješnost.Zbog ostalih forumaša i gostiju.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:03Slažem se da je Bašić dobra opcija, pitanje je samo koliko je izvodiva ta operacija njegovog dovođenja. Ali to je jel pitanje i za svakog drugog trenera.
Moj prijedlog bi bio, a da je bar donekle izvodiv, Dean Klafuric. Trenutno je bez kluba, a kvalitetan je trener. Sa njim bi mogli igrati i atraktivan fudbal.
Sigurno bi bio osvježenje za PL BiH.
Kako vidim navodno Nsue bi trebao ici iz kluba, bolje te novce preusmjeriti na kvalitetnog trenera koji ce kasnije sebi dovoditi igrace koji mu pašu.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 27 apr 2022, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 14:43Naravno da ne navijaju samo Podrinjci za TC, nemojte nasjedati na šuplje priče nebitnih likova.
Sendvičem i pokaznom kartom.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 6 gostiju.