Shevchet. Promijenio pristup i mislio ljudi ga nece skontati.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
A zato je on mene ono jednom probao zahjebavatiemiralipametniemir je napisao/la: ↑27 apr 2022, 15:27Shevchet. Promijenio pristup i mislio ljudi ga nece skontati.

I am Lumis, EC3s younger brother
Pozdrav raja. Dva pitanja iz saobracaja ili zakona o saobracaju.
Pod kojim uslovima saobracajna policija smije te zaustaviti pod rotacijom? Da li mora biti neki kako bih nazvao prekršaj ili imaju pravo tek tako upaliti rotaciju?
A drugo je ko se smije i pod kojim uslovima zaustaviti u zaustavnoj traci na autoputu?
Pod kojim uslovima saobracajna policija smije te zaustaviti pod rotacijom? Da li mora biti neki kako bih nazvao prekršaj ili imaju pravo tek tako upaliti rotaciju?
A drugo je ko se smije i pod kojim uslovima zaustaviti u zaustavnoj traci na autoputu?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- OldFashioned
- Kontakt:
Optužbe sa svih stranaemiralipametniemir je napisao/la: ↑27 apr 2022, 15:27Shevchet. Promijenio pristup i mislio ljudi ga nece skontati.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Šefket je doktor geografije i života. Šteta što je previše srčan. 
Kakva je ovo reklama za zekat?

Kakva je ovo reklama za zekat?

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- Marsal
- Kontakt:
Negdje davno sam čitao da te po Zakonu o policijskim službenicima mogu zaustaviti u bilo kojim uvjetima čak iako nisi napravio prekršaj i da si dužan odgovoriti na sva pitanja koja ti postave.samocelik je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:53Pozdrav raja. Dva pitanja iz saobracaja ili zakona o saobracaju.
Ipak, nisam nikad čitao te Zakone i proučavao ovlasti.
Mene su pod rotacijama zaustavljali jer sam skrenuo u zabranu iz ulice Nikole Tesle prema autobuskoj stanici, ja sve kontam hoće me obići i sklanjam se u stranu a oni mene zaustavljaju. Stao sam im tek kod autobuske kad su počeli blicat mi

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
U pravu siMarsal je napisao/la: ↑27 apr 2022, 18:33Negdje davno sam čitao da te po Zakonu o policijskim službenicima mogu zaustaviti u bilo kojim uvjetima čak iako nisi napravio prekršaj i da si dužan odgovoriti na sva pitanja koja ti postave.samocelik je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:53Pozdrav raja. Dva pitanja iz saobracaja ili zakona o saobracaju.
Ipak, nisam nikad čitao te Zakone i proučavao ovlasti.
Mene su pod rotacijama zaustavljali jer sam skrenuo u zabranu iz ulice Nikole Tesle prema autobuskoj stanici, ja sve kontam hoće me obići i sklanjam se u stranu a oni mene zaustavljaju. Stao sam im tek kod autobuske kad su počeli blicat mi![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
pa rutinska kontrola vazda vrijedi 

maloprije vidi na portalu za djevojcicu sto je samoubistvo izvrsila bas crnjak jbt tuga
mislim 3 slucaj u pola godine u Sa...

Teško vrijeme došlo brate, niko više i ne primjeti kad neko ima problem, ali slabo ljudi i pomoć traže

Zadnja izmjena: emir18, dana/u 27 apr 2022, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zato sto su djeca monstrumi kojima nista nije sveto. Vrsnjacko nasilje je ozbiljan problem u drustvu a nazalost nista ne radimo na prevenciji.
I am Lumis, EC3s younger brother
- OldFashioned
- Kontakt:
Ljudi su se generalno previše distancirali jedni od drugih.
Sve neki glupi, nebitni interesi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Pensioner26
- Kontakt:
Dovoljno je bilo vidjeti šta se sve pisalo na forumu ovdje prije par dana, Maršal izgledao daleko najstabilniji.

“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- Marsal
- Kontakt:
A prošle godine u ovo doba ste mi se smijali na Lj&S

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
Pandemija je dobro dotukla socijalizaciju.OldFashioned je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:49Ljudi su se generalno previše distancirali jedni od drugih.
Oni koji su svakako bili slabije socijalno aktivni, nakon ove dvije godine su to izgubili skroz.
Oni pak koji su bili malo aktivniji po tom pitanju, promjenile se okolnosti, manje je interakcije sa ljudima.
U takvim uslovima razvija se i sebičnost, ljudi gledaju sebe i traže i neosnovane razloge da bi izbjegli bilo kakav oblik socijalizacije.
To svakako utiče na psihu i kao rezultat će biti svakavih poremećaja.
Djeca su isto tako proživjela par teških godina, online nastava je ostavila traga.
Problem našeg školstva je što se niko nije pozabavio tim pitanjem.
Vratili su djecu u škole, a sad da li treba vidjeti šta je sa psihom djece...ma jok ba, kod nas ubosni je to sramota.
Koševo Zapad
- ASD
- Kontakt:
Jedno pitanje. Treba da potpišem jedan dokument koji sam dobio u wordu i treba da popunim par stvari (već odradio) i onda da ga zakačim na tu jednu platformu online.
Da li je glupo potpisati sa electronic signature?
Da li je glupo potpisati sa electronic signature?
- Shategabri
- Kontakt:
Ako potpis treba da ima težinu, dakle ako je dokument iz kojeg proizlaze neka prava ili obaveze, elektronski potpis nije validan u BiH.
Koševo Zapad
- OldFashioned
- Kontakt:
Počelo je distanciranje sa dolaskom socijalnih mreža, dakle mnogo ranije.Shategabri je napisao/la: ↑28 apr 2022, 11:39Pandemija je dobro dotukla socijalizaciju.OldFashioned je napisao/la: ↑27 apr 2022, 23:49Ljudi su se generalno previše distancirali jedni od drugih.
Oni koji su svakako bili slabije socijalno aktivni, nakon ove dvije godine su to izgubili skroz.
Oni pak koji su bili malo aktivniji po tom pitanju, promjenile se okolnosti, manje je interakcije sa ljudima.
U takvim uslovima razvija se i sebičnost, ljudi gledaju sebe i traže i neosnovane razloge da bi izbjegli bilo kakav oblik socijalizacije.
To svakako utiče na psihu i kao rezultat će biti svakavih poremećaja.
Djeca su isto tako proživjela par teških godina, online nastava je ostavila traga.
Problem našeg školstva je što se niko nije pozabavio tim pitanjem.
Vratili su djecu u škole, a sad da li treba vidjeti šta je sa psihom djece...ma jok ba, kod nas ubosni je to sramota.
Pandemija je to samo sve dotukla i otjerala na neki još veći nivo po meni.