Dobijali smo zadnje 2 sezone na Prvostepenoj, a sad je dug manji... gico radi šta hoće...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:26Sloboda iako nekim cudom ne dobije licencu ne mogu uci prva 2 kluba iz RS-a nego bi morali ubaciti nekoga iz 1.lige Federacije
Mislim da ce Sloboda dobiti licencu na sjednici drugostepene komisije.Skoro svake godine ovako stvori se frka oko njihove licence i na kraju uvijek je dobiju.Jednom cini mi se mjesec dana pred prvenstvo nisu znali hoce li igrati PL i na izvlacenju vodili se kao "klub X"
Po meni ispada 100% Leotar,drugi putnik u nizi rang Rudar ili Radnik ali prije bi rekao da Rudar leti.
Ulaze Gosk i Krupa 100%.Sad da li ce Krupa odustati od Pl sto se najavljuje,to nez.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Oni ce uzeti Slobodu lincencu iz politicki razloga. Njihov cilj je uvest Gosk, a izbacit Slobodu. Da smo pametni umjesto da se uvijek izmedju provociramo zapalili bi cijeli Savez. Svakako nemamo ništa od njih, niti tereni, niti promjeni nekakvih. Uz razliku prema Mladost DK ima Sloboda više navijace.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:26Sloboda iako nekim cudom ne dobije licencu ne mogu uci prva 2 kluba iz RS-a nego bi morali ubaciti nekoga iz 1.lige Federacije
Mislim da ce Sloboda dobiti licencu na sjednici drugostepene komisije.Skoro svake godine ovako stvori se frka oko njihove licence i na kraju uvijek je dobiju.Jednom cini mi se mjesec dana pred prvenstvo nisu znali hoce li igrati PL i na izvlacenju vodili se kao "klub X"
Po meni ispada 100% Leotar,drugi putnik u nizi rang Rudar ili Radnik ali prije bi rekao da Rudar leti.
Ulaze Gosk i Krupa 100%.Sad da li ce Krupa odustati od PL 6sto se najavljuje,to nez.
Naravno da hoće. Prošle godine je to uradio, i ove će...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Baš sam kontao poslije vaše utakmice u Posušju da hoće Igman ući.. a gledaj sad
Ti si naša ljubav jedina!
Nasi su se potrudili bas u ovom postupku. Bilo je skoro saopstenje detaljno koliko je oprosteno, da je nesto i uplaceno ko nije htio oprostiti ili potpisati reprogram i sl. Uspjeli su smanjiti dug u ovom postupku za licenciranje.
Navijac Veleza (@Balorda) je jucer, cini mi se, napisao ovdje da bi Sloboda mogla imati problema za licencu. Ne znam je li se zaebavao ili se nesto pricalo u nekim krugovima.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 27 apr 2022, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Mozda je Leotar drugi stadion prijavio,mada nije prvi put da prolongiraju oni to sa reflektorima jedno tri put je bilo od iduce sezone da to bude uslov.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma lopina samo kaže nema licence, i to je to. Pa se ti žali Bogu, tati, babi, što bi rekao njegov ujak laktašenko.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Tristan
- Kontakt:
Ako ne dobiju licencu ostaje onaj premijerligas koji je prvi ispod crte. Tako je bilo kad je Borac ostao bez licence, opstao je Celik.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:26Sloboda iako nekim cudom ne dobije licencu ne mogu uci 2 kluba iz RS-a nego bi morali ubaciti nekoga iz 1.lige Federacije
U teoriji bi se moglo desiti ovo 4,4,4. Da npr. Leotar opstane umjesto Slobode, a onda odustane od takmicenja i udje drugoplasirani iz 1.lige RS (tako je Krupa prosle godine ustupila mjesto Leotaru).
Nisu realne ove akrobacije, vjerovatno ce Sloboda dobiti licencu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
... a 100 posto neće...Tristan je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:54Ako ne dobiju licencu ostaje onaj premijerligas koji je prvi ispod crte. Tako je bilo kad je Borac ostao bez licence, opstao je Celik.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:26Sloboda iako nekim cudom ne dobije licencu ne mogu uci 2 kluba iz RS-a nego bi morali ubaciti nekoga iz 1.lige Federacije
U teoriji bi se moglo desiti ovo 4,4,4. Da npr. Leotar opstane umjesto Slobode, a onda odustane od takmicenja i udje drugoplasirani iz 1.lige RS (tako je Krupa prosle godine ustupila mjesto Leotaru).
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Polako kume dobices srcani. Nije nam prvi put.Sky9 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:58... a 100 posto neće...Tristan je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:54Ako ne dobiju licencu ostaje onaj premijerligas koji je prvi ispod crte. Tako je bilo kad je Borac ostao bez licence, opstao je Celik.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:26Sloboda iako nekim cudom ne dobije licencu ne mogu uci 2 kluba iz RS-a nego bi morali ubaciti nekoga iz 1.lige Federacije
Druga stvar mdk uz duzno postovanje nije u rangu Slobode, nije isto izbaciti njih i nas. U Ako cemo po propisima sve, ligu bi onda trebalo ugasit.
Pred nama je...FKBilder je napisao/la: ↑27 apr 2022, 18:03Polako kume dobices srcani. Nije nam prvi put.Sky9 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:58... a 100 posto neće...Tristan je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:54
Ako ne dobiju licencu ostaje onaj premijerligas koji je prvi ispod crte. Tako je bilo kad je Borac ostao bez licence, opstao je Celik.
Druga stvar mdk uz duzno postovanje nije u rangu Slobode, nije isto izbaciti njih i nas. U Ako cemo po propisima sve, ligu bi onda trebalo ugasit.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisam se zayebavao. Kao što vidiš provjerena info.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Da da upravu si.Onda bi prakticno samo zadnji ispaoTristan je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:54Ako ne dobiju licencu ostaje onaj premijerligas koji je prvi ispod crte. Tako je bilo kad je Borac ostao bez licence, opstao je Celik.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:26Sloboda iako nekim cudom ne dobije licencu ne mogu uci 2 kluba iz RS-a nego bi morali ubaciti nekoga iz 1.lige Federacije
Ako Sloboda ne dobije licencu liga sljedece sezone:
Sarajevo,Zeljo,Tuzla,Velez
Zrinjski,Gosk(poprilicno siguran da ulaze),Posusje,Siroki
Borac
Krupa/neko drugi
Radnik/Rudar/Leotar
Radnik/Rudar Leotar
Mada ovo su samo nagadjanja bezveze,vjerujem da ce dobiti licencu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Fak.tor kaze vise klubova nije dobilo licencu.Kako saznaje Faktor nekoliko klubova je u problemima i nisu dobili licence za nastup u Premijer ligi BiH za sezonu 2022/23.
Prvo se pojavila informacija da je bez dozvole za nastup u PLBiH ostala tuzlanska Sloboda, no kako saznaje Faktor nije samo premijerligaš sa Tušnja u problemima.
Navodno, bez licenci za domaće takmičenje i Evropu, ostala su još tri, četiri kluba, a da su u problemima ekipa koje se i na tabeli bore za opstanak u društvu najboljih...
Saznajemo da među tim klubovima nije Željezničar, koji je uz licencu za PLBiH, dobio i "papir" za nastup u Evropi.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 27 apr 2022, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."