Premijer liga BiH - aktuelno
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
zar postoje jos neke stvari koje nas mogu iznenaditi i da su nemoguce kod nas?
ako se nameracio krmak onda nema spasa
ako je ipak neki dug za platiti ili onaj jedan papir sto fali to nece biti problem
a bojim se da je ovo prvo
izdrzite tuzlaci
ako se nameracio krmak onda nema spasa
ako je ipak neki dug za platiti ili onaj jedan papir sto fali to nece biti problem
a bojim se da je ovo prvo
izdrzite tuzlaci
Bukvalno,nismo mi krivi sto je taj majmun nesposoban.Sve stigne,a Slobodinu dokumentaciju ne stigne.A isto ko da kopa kanale,sjedis u toplom svakako dzaba,sta ti je tesko pregledat,mada je to samo zamagljivanje situacije.Nameracili su se da izbace Slobodu ove sezone.Sljedece sezone je novi klub iz Federacijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:36Ja jos ne mogu da vjerujem. Valjda kad saljes dokumentaciju, svima saljes u isto vrijeme. Ne nosi je golub, pa da nekom zakasni. Znaci svi ostali mogu pregledat, jedan sasvim slucajno ne stigne. Ima li kakvog zakona po tom pitanju, zanci neko svjesno moze da ne pregleda i tako sabotira
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
Halali brat mojBeduin je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:29Ti se iftari prije vremena druze. Makar pertlu uzbaci van da te mozemo izvuci uvakat.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 17:20
Al TC je izborio Europututankamon1905 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 16:41Ode Nsue.Ne znam na koju je foru frajer zavrsio ovde uopce, a vjerovatno ni on sam ne zna
To tako funkcionise na zapadu
Gosp.Azmir je ulozio sredstva da ode u Europu
Cilj je ispunjen i Nsue moze ici dalje
Hvala gosp.Azmiru sto je doveo takvog igraca u PL![]()
Sad vidjeh ovaj smajli ruganje
Slucajno pritisnuh
Postim danas i bas pazim al pad koncentracije i slucajno dodirnuh ovo
Pazim sad
Qadr Night (Noć Lejletul-Kadr)
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Zalosno je to da se navijaci klubova iz Federacije raduju ovom, jasno mi da mrze Slobodu, ne gotive il sta vec, ali ovdje je puno veci problem. Covjek prosle godine uradi ovo MDK, sad Sloboda, sljedece godine neko drugi. Onda kad pocne bojkot, trazit ce savez RS, jer je u ovom kao nemoguce sa "bosnjackim klubovima". Klasicna cetnicka taktikaDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:43Bukvalno,nismo mi krivi sto je taj majmun nesposoban.Sve stigne,a Slobodinu dokumentaciju ne stigne.A isto ko da kopa kanale,sjedis u toplom svakako dzaba,sta ti je tesko pregledat,mada je to samo zamagljivanje situacije.Nameracili su se da izbace Slobodu ove sezone.Sljedece sezone je novi klub iz Federacijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:36Ja jos ne mogu da vjerujem. Valjda kad saljes dokumentaciju, svima saljes u isto vrijeme. Ne nosi je golub, pa da nekom zakasni. Znaci svi ostali mogu pregledat, jedan sasvim slucajno ne stigne. Ima li kakvog zakona po tom pitanju, zanci neko svjesno moze da ne pregleda i tako sabotira
Volim tebe, više od sebe
Željkan ima veće dugove nego Sloboda.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:22Ali koliki IQ moras imati da povjerujes u patku da klub nije dobio licencu jer clan komisije nije stigao pregledati dokumentaciju.
Sloboda grca u dugovima kao onomad Borac, ako su Borac kao najveci sportski kolektiv u drzavi izbacili, ne vidim zasto je Sloboda ugrozena vrsta pa ne smije biti sankcionisana iz istog razloga.
Ovdje mahom pisu klinci pa s jedne strane razumijem komentare.
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Prijatelju mi smo se borili protiv nepravilnosti i ne pravde u savezu i ti isti bošnjaci nas prozvaše kmečavcima,šta ti je tu čudno, politika samo nek mene ne dira al Bgm vicko će svakoga ko mu dođe na put.Bit će još kmečavacaantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:49Zalosno je to da se navijaci klubova iz Federacije raduju ovom, jasno mi da mrze Slobodu, ne gotive il sta vec, ali ovdje je puno veci problem. Covjek prosle godine uradi ovo MDK, sad Sloboda, sljedece godine neko drugi. Onda kad pocne bojkot, trazit ce savez RS, jer je u ovom kao nemoguce sa "bosnjackim klubovima". Klasicna cetnicka taktikaDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:43Bukvalno,nismo mi krivi sto je taj majmun nesposoban.Sve stigne,a Slobodinu dokumentaciju ne stigne.A isto ko da kopa kanale,sjedis u toplom svakako dzaba,sta ti je tesko pregledat,mada je to samo zamagljivanje situacije.Nameracili su se da izbace Slobodu ove sezone.Sljedece sezone je novi klub iz Federacijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:36Ja jos ne mogu da vjerujem. Valjda kad saljes dokumentaciju, svima saljes u isto vrijeme. Ne nosi je golub, pa da nekom zakasni. Znaci svi ostali mogu pregledat, jedan sasvim slucajno ne stigne. Ima li kakvog zakona po tom pitanju, zanci neko svjesno moze da ne pregleda i tako sabotira
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Sto je najgore,tako bi se i mi zayebavali na racun nekog drugog kluba da mu se ovo desilo.Sve dok se ne udruze svi timovi iz FBiH,ovako ce nas yebavat sve.Ovo prevazilazi sve mjere.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:49Zalosno je to da se navijaci klubova iz Federacije raduju ovom, jasno mi da mrze Slobodu, ne gotive il sta vec, ali ovdje je puno veci problem. Covjek prosle godine uradi ovo MDK, sad Sloboda, sljedece godine neko drugi. Onda kad pocne bojkot, trazit ce savez RS, jer je u ovom kao nemoguce sa "bosnjackim klubovima". Klasicna cetnicka taktikaDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:43Bukvalno,nismo mi krivi sto je taj majmun nesposoban.Sve stigne,a Slobodinu dokumentaciju ne stigne.A isto ko da kopa kanale,sjedis u toplom svakako dzaba,sta ti je tesko pregledat,mada je to samo zamagljivanje situacije.Nameracili su se da izbace Slobodu ove sezone.Sljedece sezone je novi klub iz Federacijeantisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:36Ja jos ne mogu da vjerujem. Valjda kad saljes dokumentaciju, svima saljes u isto vrijeme. Ne nosi je golub, pa da nekom zakasni. Znaci svi ostali mogu pregledat, jedan sasvim slucajno ne stigne. Ima li kakvog zakona po tom pitanju, zanci neko svjesno moze da ne pregleda i tako sabotira
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ma oko svega ostalog mogu se zjbvt s drugim klubovima, al kada je u pitanju ovaj kriminalac, tad moramo barem mi iz Federacije bit jedinstveni. Na ovaj nacin covjek ti vrijedja drzavu, identitet, dokazuje da ni na svom nikakva prava nemasDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:53Sto je najgore,tako bi se i mi zayebavali na racun nekog drugog kluba da mu se ovo desilo.Sve dok se ne udruze svi timovi iz FBiH,ovako ce nas yebavat sve.Ovo prevazilazi sve mjere.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:49Zalosno je to da se navijaci klubova iz Federacije raduju ovom, jasno mi da mrze Slobodu, ne gotive il sta vec, ali ovdje je puno veci problem. Covjek prosle godine uradi ovo MDK, sad Sloboda, sljedece godine neko drugi. Onda kad pocne bojkot, trazit ce savez RS, jer je u ovom kao nemoguce sa "bosnjackim klubovima". Klasicna cetnicka taktikaDamirT je napisao/la: ↑27 apr 2022, 19:43
Bukvalno,nismo mi krivi sto je taj majmun nesposoban.Sve stigne,a Slobodinu dokumentaciju ne stigne.A isto ko da kopa kanale,sjedis u toplom svakako dzaba,sta ti je tesko pregledat,mada je to samo zamagljivanje situacije.Nameracili su se da izbace Slobodu ove sezone.Sljedece sezone je novi klub iz Federacije
Volim tebe, više od sebe
Zeljeznicar ostao bez Evrope, a naslo se mjesto za Radnika iz Bijeljine, pa onda odluka da se prvenstvo zavrsi 11 kola prije kraja iako je svaka liga u regionu nastavila takmicenje. Iskreno zao mi je zbog Slobode ako je tacno, i treba se nesto uciniti. Ali isto je cinjenica da je velika vecina u strukturama Saveza godinama tu, prije nego sto je Vico Zeljkovic dosao. Vico Zeljkovic uopste nema reference da obavlja ovu funkciju, i samo je zbog familjarno-politickih veza dosao do pozicije. Medjutim, to ne mijenja cinjenicu da je velika vecina u Savezu godinama prije Zeljkovica, gdje je isto vladao kriminal. Samo hocu da kazem, da su nama potrebne velike promjene kadra u Savezu. Samo ne znam kako to uopste postici.
.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
Kada u savezu budu fudbaleri, treneri, biznismeni i ljudi od fudbala umjesto tesara, zidara i zubara, kao i politickih uhljeba onda ce biti bolje.Tristan10 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 20:01Zeljeznicar ostao bez Evrope, a naslo se mjesto za Radnika iz Bijeljine, pa onda odluka da se prvenstvo zavrsi 11 kola prije kraja iako je svaka liga u regionu nastavila takmicenje. Iskreno zao mi je zbog Slobode ako je tacno, i treba se nesto uciniti. Ali isto je cinjenica da je velika vecina u strukturama Saveza godinama tu, prije nego sto je Vico Zeljkovic dosao. Vico Zeljkovic uopste nema reference da obavlja ovu funkciju, i samo je zbog familjarno-politickih veza dosao do pozicije. Medjutim, to ne mijenja cinjenicu da je velika vecina u Savezu godinama prije Zeljkovica, gdje je isto vladao kriminal. Samo hocu da kazem, da su nama potrebne velike promjene kadra u Savezu. Samo ne znam kako to uopste postici.
Izbace li na ovaj nacin slobodu, ostali klubovi nek se stide ako nastave igrati ovu ligu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
NAPADAJ je napisao/la: ↑27 apr 2022, 20:10Normalno da je zalosno ali da podsjetim:
- Svi su se smijali kad je Željo izgubio titulu poslije one lakrdije od penala iz Bijeljine
- Svi su se smijali kad su nam napravili igranku za euro licencu
- Svi su se smijali kada su nam prekinuli ligu
- Svi su se smijali Celiku
- Svi su se smijali kad su Mladost DK sjebali
- Svi su se smijali kad su Velez klali
Neki ce se sad napraviti pametni i reci da su za sve imali "opravdan" razlog. E pa imali su isti razlog za jos bruku stvari koje bi nanijeli stetu drugim klubovima, ali eto ocigledno nisu arsini za sve isti.
Zao mi je Slobode ali bojim se da su ih targetirali i da im nema spasa.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Navodno Radnik,Posusje i Leotar takodjer nisu dobili licencu?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Malo da "zamazu oci"NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 apr 2022, 20:20Navodno Radnik,Posusje i Leotar takodjer nisu dobili licencu?
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
To je nesto najgore sto bi mogli uradit. To i jest cilj, da se tako unisti liga. Treba naci bolje korake za izlaz iz ovog
Volim tebe, više od sebe
Pa sta trebaju ostali, cekat strijeljanje i zalit se tokom citave sezone na sudjenje. Negdje se mora presjeci.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 20:27To je nesto najgore sto bi mogli uradit. To i jest cilj, da se tako unisti liga. Treba naci bolje korake za izlaz iz ovog
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BegovicRamiz
- Kontakt:
svi u kantonalnu zajedno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tristan10 je napisao/la: ↑27 apr 2022, 20:19NAPADAJ je napisao/la: ↑27 apr 2022, 20:10Normalno da je zalosno ali da podsjetim:
- Svi su se smijali kad je Željo izgubio titulu poslije one lakrdije od penala iz Bijeljine
- Svi su se smijali kad su nam napravili igranku za euro licencu
- Svi su se smijali kada su nam prekinuli ligu
- Svi su se smijali Celiku
- Svi su se smijali kad su Mladost DK sjebali
- Svi su se smijali kad su Velez klali
Neki ce se sad napraviti pametni i reci da su za sve imali "opravdan" razlog. E pa imali su isti razlog za jos bruku stvari koje bi nanijeli stetu drugim klubovima, ali eto ocigledno nisu arsini za sve isti.
Zao mi je Slobode ali bojim se da su ih targetirali i da im nema spasa.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija