Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Real Madrid gradi akademiju u Saudijskoj Arabiji
Španjolski nogometni div Real Madrid objavio je u petak planove izgradnje sportske akademije u Saudijskoj Arabiji...
Čelnici deveterostrukog europskog prvaka potvrdili su kako je Fondacija Real Madrida postigla dogovor s Fondacijom princa Salmana o izgradnji društveno-znanstvene sportske akademije.
Ugovor će biti potpisan u ponedjeljak, kada bi trebali biti poznati i detalji ovoga projekta.
Španjolski nogometni div Real Madrid objavio je u petak planove izgradnje sportske akademije u Saudijskoj Arabiji...
Čelnici deveterostrukog europskog prvaka potvrdili su kako je Fondacija Real Madrida postigla dogovor s Fondacijom princa Salmana o izgradnji društveno-znanstvene sportske akademije.
Ugovor će biti potpisan u ponedjeljak, kada bi trebali biti poznati i detalji ovoga projekta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Vidimo ko glavu razbija sa drugim klubom, ja neznam o Barci koliko ti o Realu, ja ove sezone nisam nijedne njihove tekme pogledao osim Clasica nit cu pogledat..enobarca je napisao/la:...ma nemoj biti dosadan...ja samo pisem cinjenice...a to sto ne mozes podnijeti da ti je klub jadan i da je miljama daleko od barce tvoj problem...Los_Blanos2 je napisao/la:@enobarca pises gluposti na ovoj temi, imas temu Barca pa seri tamo o Realu Madridu koliko god hoces, a nisi samo ti jedini ima ih jos puno gorih (andres, rodzmario, scflflflfd, manderac, mandrax, Villa 1 Villa 2 ittdd i jos slag Paja).ccccccc
Samo gledam Realove tekme i nekad Citija, Arsenala i Totenhama zato sto uzivam u njihovim tekmama, i Valenciu sam zaboravio..
Od Realovih tekmi sam mozda 2 propustio u zadnje 3 sezone.. I sad ta tvoja zaludjenost kraljevskim klubom, najboljim klubom svih vremena ne mora bit iznjeta na svetoj temi..
Goalkeepers
Casillas, Adan, Mejias
Defenders
Carvalho, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay
Midfielders
Khedira, Alonso, Lass, Granero, Canales, Gago, Kaka, Ozil, Di Maria
Forwards
Cristiano Ronaldo, Adebayor, Benzema
Evo ih za sutra.. Nema Ramosa-suspenzija,Pepe,Dudek,Higuain-povrede,..Pedro Leon- odluka trenera..
Casillas, Adan, Mejias
Defenders
Carvalho, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Garay
Midfielders
Khedira, Alonso, Lass, Granero, Canales, Gago, Kaka, Ozil, Di Maria
Forwards
Cristiano Ronaldo, Adebayor, Benzema
Evo ih za sutra.. Nema Ramosa-suspenzija,Pepe,Dudek,Higuain-povrede,..Pedro Leon- odluka trenera..
Kakva je to tuča bila između Gage i Pedra Leona? Šta se oni imaju svađat 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:Kakva je to tuča bila između Gage i Pedra Leona? Šta se oni imaju svađat
Pedro Leon rekao Gagu da je ljepsi od njega, a ovaj to nije mogao da podnese i tako rijec po rijec, dođe do konflikta...
Zadnja izmjena: RE-SU, dana/u 05 feb 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- Nail for Real
- Kontakt:
Izgleda neki opasan koMflikt bio pa su se potukliRE-SU je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Kakva je to tuča bila između Gage i Pedra Leona? Šta se oni imaju svađat
Pedro Leon rekao Gagu da je ljepsi od njega, a ovaj to nije mogao da podnese i tako rijec po rijec, dođe do komflikta...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nail for Real je napisao/la:Izgleda neki opasan koMflikt bio pa su se potukliRE-SU je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Kakva je to tuča bila između Gage i Pedra Leona? Šta se oni imaju svađat
Pedro Leon rekao Gagu da je ljepsi od njega, a ovaj to nije mogao da podnese i tako rijec po rijec, dođe do komflikta...
heh lapsus, ali eto neka imam tebe da to primjetis
Trebao bi im biti zahvalan na porazu, mogli su vam doći na -3apocalyps je napisao/la:Mogu li kako otvoriti temu Villareal, da im nesto fino kazem![]()
![]()
Ponovo padam na kladionici!!!!![]()
![]()
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trebao si ti meni dati 250 KM.Leader je napisao/la:Trebao bi im biti zahvalan na porazu, mogli su vam doći na -3apocalyps je napisao/la:Mogu li kako otvoriti temu Villareal, da im nesto fino kazem![]()
![]()
![]()
2 Real Madrid 21 16 3 2 48:18 30 51
3 Viljareal 21 13 3 5 39:22 17 42
Šta -3?
BHF Bosanska Krajina!
Real Madrid 21 16 3 2 48 18 +30 51apocalyps je napisao/la:Trebao si ti meni dati 250 KM.Leader je napisao/la:Trebao bi im biti zahvalan na porazu, mogli su vam doći na -3apocalyps je napisao/la:Mogu li kako otvoriti temu Villareal, da im nesto fino kazem![]()
![]()
![]()
![]()
2 Real Madrid 21 16 3 2 48:18 30 51
3 Viljareal 21 13 3 5 39:22 17 42
Šta -3?![]()
![]()
Villarreal 22 14 3 5 41 22 +19 45
http://www.soccerway.com/national/spain ... on/tables/
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
pogledaj malo koje je tu kolo u pitanju i broj odigranih utakmica..
ooooooooooooooooj zalosti da i ovo vidimLos_Blanos2 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Kviz: Pronađi Kristinu
http://img194.imageshack.us/img194/9458/59378013.jpg
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nisam znao za tu tabelu, iskreno nisam je ni pratio zadnja 3 kola, jer mi nije bitno ko je ispod Nas, posto mi tezimo prvom mjestu, tako da me ne zanima ni -3 al me zanimao danas listic vrijedan 250 KM.

BHF Bosanska Krajina!
Sta je to - tabela samo drugi i treci - ko je na prvom ? jel to tako ovih godina ide s tabelama ? Izgleda zabetonirano godinama 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nemoj samo da ja pocnem traziti vjecne tabele, jer zna se ko je najbolji klub 20-tog stoljeca a tabela ima koliko hoces u vezi trofeja, samo reci ako ti treba koja?bparena je napisao/la:Sta je to - tabela samo drugi i treci - ko je na prvom ? jel to tako ovih godina ide s tabelama ? Izgleda zabetonirano godinama
BHF Bosanska Krajina!
apocalyps je napisao/la:Nemoj samo da ja pocnem traziti vjecne tabele, jer zna se ko je najbolji klub 20-tog stoljeca a tabela ima koliko hoces u vezi trofeja, samo reci ako ti treba koja?bparena je napisao/la:Sta je to - tabela samo drugi i treci - ko je na prvom ? jel to tako ovih godina ide s tabelama ? Izgleda zabetonirano godinama
Daj nam onu u zadnjih 5 godina
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dobro ovaj ga prati zadnjih 5 godinaapocalyps je napisao/la:Nogomet se ne igra zadnjih pet godina!!![]()
offftopic
A drugovi da jesmo ZA svi smo ZA, znate

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Da li ce od veceras minus u Madridu dodatno skociti na cak -10
...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim da ce odmarat Di Mariu i cak da ni Khedira nece pocet, nadam se startu Gaga il Granera.. Samo da ne gura onog kepeca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.