NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Re: NK Čelik Zenica
Ako je rođendan neka je sa srecom.
Bio 20tog zato sam poželio ovu pobjedu od 9:0
Hvala ti

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
U subotu prelijepo vrijeme za savršen sportski ambijent i utakmicu Čelika!
17:00h Bilino polje - Svi svi svi!

17:00h Bilino polje - Svi svi svi!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Ako ne bude 1000 ljudi onda smo stvarno stoka
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
500-600
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Kad se pustaju online karte za utakmicu protiv Breze?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Hvala bogu pa je uprava poslusala da se postavi stand na zapadu sa artiklima iz fan shopa, davno je trebalo to uraditi al eto bolje ikad nego nikad.
To je i zbog novih artikala. Ja sam vidio nove majice i šalove, a ostali artikli bi trebali doći danas...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Opa evo i presice
valja zaspat veceras
Rijesen dug prema Livaji i odkljucan racun
Rijesen dug prema Livaji i odkljucan racun
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Nije lagano odblokirat racun, kad legnu pare od grada onda je to ocekivat
Sanjamdinodino2019 je napisao/la: ↑28 apr 2022, 23:40Nije lagano odblokirat racun, kad legnu pare od grada onda je to ocekivat
Teško je malo animirat raju,posebno ove malo starije navijače 40+ ali sam uspio dvojicu nagovoriti da dodjemo u subotu na tekmu! Ali smo se dogovorili da kupimo zajedno nas trojica 10 ulaznica
Zato i nije bitno koliko raje bude,več kolika zarada od karti se ostvari,fan šopa,članskih!

::::SAMO ČELIK::::
Stabje sa donatorskim kartama?
Ne bih bio previse optimistican sto se tice posjete sutra, cak i nakon ove press konferencije. Sace Bajram, ljudi su sastavili sa vikendom slobodne dane, a mora nam bit jasno da ako ne volis klub, onda nemas nikakvog motiva da dodjes na utakmicu. Utakmica nema nikakav rezultatski znacaj, niti privlacnog protivnika. Čelik se ne bori ni za opstanak ni za promociju. A malo je ljudi ostalo u Zenici koji vole Čelik. Zenica je nažalost najveća kasaba postala u Bih .Eno nam se u po "shoping city-ja" prodaju gaće i ćakije. Čudi me kako nisu okacili suho meso i doveli koze i koke da prodaju da zaokruze.
Moja procjena 500 ljudi max. Ako bude vise bit cu veoma pozitivno iznenađen.
Moglo bi biti vise, ima dijaspore racunajuci i mene koja ce doci sutra na tekmu nakon duze vremena. Moglo bi biti 1000 imam osjecaj..
-
- Kontakt:
Fin press i najava za sutra, vrijeme ce biti super i svi uvjeti za dolazak najmanje 1.000 navijaca ispunjeni, eh sad...
zenica je i bila zenica dok nije dobila shoping centar i ggm, i svasta nestoZenca1988 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 12:41Ne bih bio previse optimistican sto se tice posjete sutra, cak i nakon ove press konferencije. Sace Bajram, ljudi su sastavili sa vikendom slobodne dane, a mora nam bit jasno da ako ne volis klub, onda nemas nikakvog motiva da dodjes na utakmicu. Utakmica nema nikakav rezultatski znacaj, niti privlacnog protivnika. Čelik se ne bori ni za opstanak ni za promociju. A malo je ljudi ostalo u Zenici koji vole Čelik. Zenica je nažalost najveća kasaba postala u Bih .Eno nam se u po "shoping city-ja" prodaju gaće i ćakije. Čudi me kako nisu okacili suho meso i doveli koze i koke da prodaju da zaokruze.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.