FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- HuseinKapetan9
Re: FC Bayern München
Lewa svake godine glavni krivac sto osvajamo bundesligu
Malo li je
Malo li je
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Ne branim ja njega, jasno sam napisao da je odustao od sezone čim je skužio da ništa od novog rekorda i da ima šansu maknuti se, ovo oko LP je dobro poznato, mahanje ruku i sl. Može on tražiti povišicu i ugovor na 3-4 godine, ali i to sam napisao da je budala onaj tko mu to da.Bundesliga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:38Lewat trazi visegodisnji ugovor, igra na poziciji napadaca, ima 34 godine i trazi povisicu. Ti sad gledaj je li to ima smisla. Nigdje ga nema kada je najvaznije u Ligi Prvaka, osim ako mec/dvomec vec nije rijesen i tako od kad je dosao u Bayern.
Ja sam ciljao na prvu utakmicu...Bundesliga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:38Trudit se i igrati dobro su dvije razlicite stvari. Svi su se oni trudili u Minhenu, a niko nije igrao dobro.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je danas bio sastanak predstavnika Barce sa Lewom i Zahavijem a rezultat je potencijalni pritisak na Bayern da proda Lewu za 30-35 miliona.
Previse se olako nasi odnose prema svemu ovome, kao da ne bi imali nista protiv prodaje Lewandowskog.
Previse se olako nasi odnose prema svemu ovome, kao da ne bi imali nista protiv prodaje Lewandowskog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo opet kuršlus između Đulijana i Hase, ovaj put oko Nianzua - jedan ga kudi, drugi hvali, pa će on na kraju skupljat iskustvo na posudbi. Znači, trebala bi popuna na toj poziciji, bez obzira na Pavardovu prekomandu. Nakon što su se Đulijano i Haso "razjasnili" pokušali ste sa Schlotterbeckom u zadnji tren, ali ste zakasnili jer se već obećo žutaljima.
-
- Kontakt:
@Bayo
Slazem se. Ali koliko god to grubo zvucalo, bolje je da je Bayern ispao i tada nego da se sramoti protiv Liverpoola. Tu je najveca sramota jer si ispao od Villareala, kluba koji je mali, klub kakve Bayern uvijek prolazi. Liverpool ih je rijesio veceras sa 30%. Svi su krivi, komplet klub. A najvise Nagelsmann. Nema isprike za ispadanje od Villareala, taman da ti fali pola tima.
Slazem se. Ali koliko god to grubo zvucalo, bolje je da je Bayern ispao i tada nego da se sramoti protiv Liverpoola. Tu je najveca sramota jer si ispao od Villareala, kluba koji je mali, klub kakve Bayern uvijek prolazi. Liverpool ih je rijesio veceras sa 30%. Svi su krivi, komplet klub. A najvise Nagelsmann. Nema isprike za ispadanje od Villareala, taman da ti fali pola tima.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- HuseinKapetan9
Gospodski je to odradio KahnOmerbavarac je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:57Navodno je danas bio sastanak predstavnika Barce sa Lewom i Zahavijem a rezultat je potencijalni pritisak na Bayern da proda Lewu za 30-35 miliona.
Rekao da ga necemo prodati i to je to,kraj price sto se nas tice
1. Respect za Schlotterbecka ako je održao riječ, a i pajaci iz Bayerna su više puta spomenuli da nisu sigurni u njegove kvalitete i sl.ledar je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:58Evo opet kuršlus između Đulijana i Hase, ovaj put oko Nianzua - jedan ga kudi, drugi hvali, pa će on na kraju skupljat iskustvo na posudbi. Znači, trebala bi popuna na toj poziciji, bez obzira na Pavardovu prekomandu. Nakon što su se Đulijano i Haso "razjasnili" pokušali ste sa Schlotterbeckom u zadnji tren, ali ste zakasnili jer se već obećo žutaljima.
2. Ova sitacija sa Nianzuom je ono što pokušavam reći, ako ga daš na posudbu trebaš zamjenu, ako ne vratiš Richardsa ili dođe Ginter (još jedan kojeg su podcjenjivali i više nego Schlotterbecka,) onda moraš kupiti nekoga, trošiš lovu, ne znaš kako će se prilagoditi i ne daješ neku lovu za četvrtog po redu u liniji braniča ako već imaš u klubu rješenje.
Lova se troši na bitne stvari, ne gluposti.
Da su dobili pošteno po nosu od Liverpula, onda bi im možda došlo u glavu da nisu dovoljno dobri ili ozbiljni, ovako su samo odmahnuli rukom i misle se - ma drugi put ćemo ih nabiti, samo da ih ozbiljno shvatimo...Bundesliga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 00:59@Bayo

Odmah sam rekao da fali igrac kao Thiago protiv ekipa koji igraju potpuni bunker. Thiago je izdominirao protiv Villareala.
Menadzer Lewandowskog opet u Barceloni.
Telenovela Bayern. Potpuno su se izgubili konci u slucaju Poljaka.
Menadzer Lewandowskog opet u Barceloni.
Telenovela Bayern. Potpuno su se izgubili konci u slucaju Poljaka.
Ode Raiola, a taman smo krenuli s njim poslovati.
Edit: Ipak nije umro.
Danas sastanak sa Zahavijem u Münchenu.
Edit: Ipak nije umro.
Danas sastanak sa Zahavijem u Münchenu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- farinelli123
- Kontakt:
Nama fali klasa u vezi svakako, sa ili bez bunkera.
Jednostavno, zabluda je da su Goretzka - Kimmich kao par pivota svetska klasa. Kimmich jeste u top 10 veznjaka na svetu, a Goretzka nikad nije bio niti ce biti. Dok ne dovedemo pravog veznjaka koji ce da "istera" Goretzku kao neminovnog startera na sestici mi cemo se muciti i ispadati u 1/4 finala. Goretzkin takmac je Muller. Jedan od njih dvojice je visak. Goretzka nema sta da trazi nazad. Sreca njegova pa je bio tu za vreme Flicka, inace nista od njega. Zesce precenjen igrac. Tu su neki igraci preko noci izvukli neke jake ugovore koji nam danas prave probleme. Recimo Coman. Njega je trebalo prodati od kad. Onda sad imas Gnabrija (meni drazi igrac) koji isto trazi lovu.
Gledam u rikverc, kad smo imali Riberija i Robena na vrhuncu, falila nam jos jedna klasa da budemo top 2 kluba u zavrsnici. Ajde ne racunam incident(e) sa Pepom, to je bilo u rangu Vilja(reala) sad. Kad je Lewa postao u top 3 spica na svetu, oslabili smo na krilima, predugo smo negovali Riberija i Robena. Eto, onda Kovacu iskrsava najpolivalentniji tim Bajerna ikad, on pravi sprdnju, i onda se pojavljuje Flik koji uvidja stvari i pravi najjaci Bajern koji znamo, uz postovanje Juppu za ono. I, evo sad imamo opet relativno jaku dinastiju (da upotrebim taj NBA izraz), koja se preko noci raspala, prelako nam odlaze nosioci kluba u prajmu. Izgubili smo Sulea (najboljeg stopera u nas) Thiaga nismo uspeli zadrzati (nek mu je halal za sve), Upamecano je ipak tanji od Alabe i Zeroma (koji je bar znao da prepozna loseg trenera i skrivi crveni i penal u odsudnom trenutku

Mozda Nagelsman i nije los trener (toliko), naprotiv, ima dosta trenutaka briljantnosti, ali trenutni Bajern nije za njega. Ovo sto se desava u klubu nije za njega. Mozda bi on i izveo revoluciju, povukao neke poteze, ali previse je protivrecnosti.
•
Odlicna analizafarinelli123 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 02:34Nama fali klasa u vezi svakako, sa ili bez bunkera.
Jednostavno, zabluda je da su Goretzka - Kimmich kao par pivota svetska klasa. Kimmich jeste u top 10 veznjaka na svetu, a Goretzka nikad nije bio niti ce biti. Dok ne dovedemo pravog veznjaka koji ce da "istera" Goretzku kao neminovnog startera na sestici mi cemo se muciti i ispadati u 1/4 finala. Goretzkin takmac je Muller. Jedan od njih dvojice je visak. Goretzka nema sta da trazi nazad. Sreca njegova pa je bio tu za vreme Flicka, inace nista od njega. Zesce precenjen igrac. Tu su neki igraci preko noci izvukli neke jake ugovore koji nam danas prave probleme. Recimo Coman. Njega je trebalo prodati od kad. Onda sad imas Gnabrija (meni drazi igrac) koji isto trazi lovu.
Gledam u rikverc, kad smo imali Riberija i Robena na vrhuncu, falila nam jos jedna klasa da budemo top 2 kluba u zavrsnici. Ajde ne racunam incident(e) sa Pepom, to je bilo u rangu Vilja(reala) sad. Kad je Lewa postao u top 3 spica na svetu, oslabili smo na krilima, predugo smo negovali Riberija i Robena. Eto, onda Kovacu iskrsava najpolivalentniji tim Bajerna ikad, on pravi sprdnju, i onda se pojavljuje Flik koji uvidja stvari i pravi najjaci Bajern koji znamo, uz postovanje Juppu za ono. I, evo sad imamo opet relativno jaku dinastiju (da upotrebim taj NBA izraz), koja se preko noci raspala, prelako nam odlaze nosioci kluba u prajmu. Izgubili smo Sulea (najboljeg stopera u nas) Thiaga nismo uspeli zadrzati (nek mu je halal za sve), Upamecano je ipak tanji od Alabe i Zeroma (koji je bar znao da prepozna loseg trenera i skrivi crveni i penal u odsudnom trenutku). Mi ako ovo leto ostanemo i bez Lewe, i dovedemo nekog osrednjeg spica (Haller, Jovic, ____ ) vracamo se u mracno doba od pre 15-ak godina. Bicemo u rangu Arsenala onog sto smo im davali po 6 golova malo malo. Da ne bude zabune, nisam ja 100% za Lewandowskog da ostane, ali onda mora da se reaguje adekvatno. Onda dovodis Nkunkua i klinca iz Benfice zajedno, recimo. To ne moze da se nadoknadi tako lako.
Mozda Nagelsman i nije los trener (toliko), naprotiv, ima dosta trenutaka briljantnosti, ali trenutni Bajern nije za njega. Ovo sto se desava u klubu nije za njega. Mozda bi on i izveo revoluciju, povukao neke poteze, ali previse je protivrecnosti.

Nije valjda istina de se Jovic spominje kao zamjena za Lewa. pa ako ne moze Haland valjda se moze ovaj mali Urugvajac Nunez. Nemogu da vjerujem da novaca nemaju, a toliko se godina radilo u plusu bez dugova, bez kredita pa gdje to poslovanje koje je najbolje od svi timova.
Sumnjam da je istina. Pare nedostaju jer ne znaju prodati igrace.
Alaba bez kompenzacije, Sule bez kompenzacije, Thiago malo, Tolisso ce isto otici free…
Uz to 7 od 30 najplacenijih igraca svijeta u Bajernu. Bolje ne dovodit neke poluigrace, probat s Gnabryem i Chupom nego Jovice da gledam.
Alaba bez kompenzacije, Sule bez kompenzacije, Thiago malo, Tolisso ce isto otici free…
Uz to 7 od 30 najplacenijih igraca svijeta u Bajernu. Bolje ne dovodit neke poluigrace, probat s Gnabryem i Chupom nego Jovice da gledam.
Nur der FCB
Ima velike istine da nisu sposobni da prodaju igraca kako treba i da se uzme neka lova ali nije mi jasno kako Real plati Bale, Isca, Hazarda i Jovica preko 350 m. I plate su im preko 70 m., a nisu odigrali ni 10 utakmica znaci propali transferi i opet su u igri za Mbape daju ogromne novce, a da ne spominjem Manchestera samo Ronaldo ima 30m. ili plate Maguera 80m., s tu je jos Pogba, Bruno i ostali. ili Juventus u polu sezoni placa za ne dokazanog Vlahovića 70m. Mislim da ako se ovako nastavi sa za 5-10 god. bice nam veliki uspjeh cetvrtfinale lige prvaka necemo moci se nositi ni sa spankim, italijanskim, a posebno sa engleskim klubovima.Aki187 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:55Sumnjam da je istina. Pare nedostaju jer ne znaju prodati igrace.
- HuseinKapetan9
Vlasnik Uniteda,Juventusa milijarder,predsjednik Rejala milijarder koji sigurno pomaze financijski u transferimaSane10 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 13:16Ima velike istine da nisu sposobni da prodaju igraca kako treba i da se uzme neka lova ali nije mi jasno kako Real plati Bale, Isca, Hazarda i Jovica preko 350 m. I plate su im preko 70 m., a nisu odigrali ni 10 utakmica znaci propali transferi i opet su u igri za Mbape daju ogromne novce, a da ne spominjem Manchestera samo Ronaldo ima 30m. ili plate Maguera 80m., s tu je jos Pogba, Bruno i ostali. ili Juventus u polu sezoni placa za ne dokazanog Vlahovića 70m. Mislim da ako se ovako nastavi sa za 5-10 god. bice nam veliki uspjeh cetvrtfinale lige prvaka necemo moci se nositi ni sa spankim, italijanskim, a posebno sa engleskim klubovima.Aki187 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 11:55Sumnjam da je istina. Pare nedostaju jer ne znaju prodati igrace.
Mi nemamo nekog milijardera da nam pomaze u transferima
Frapiran sam činjenicom da se naši uopće zanimaju za nekakvog Jovića. Jada ovog.
Haller najizglednija opcija a najbolja možda Shick.
Jović bi bio pun pogodak ako bi se ozivio u Bayernu al to je rizik debelo u crvenom
Jović bi bio pun pogodak ako bi se ozivio u Bayernu al to je rizik debelo u crvenom

Da panjevi Jović i Shick zamjene najboljeg napadača današnjice uozbiljite se 1 april je davno prošao.
Klub je ponudio Gnarbyu platu 17-19 mil što ga stavlja u platni razred Comana i Sanea.Trenutno ima 8 mil i još uvijek nije prihvatio ponudu.
Momak se ne osjeća dovoljno cjenjen od strane kluba kao npr Kimmich i Goretzka.
Ponude mu duplu platu i kao ne cijene me dovoljno.
Klub je ponudio Gnarbyu platu 17-19 mil što ga stavlja u platni razred Comana i Sanea.Trenutno ima 8 mil i još uvijek nije prihvatio ponudu.
Momak se ne osjeća dovoljno cjenjen od strane kluba kao npr Kimmich i Goretzka.
Ponude mu duplu platu i kao ne cijene me dovoljno.

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 30 apr 2022, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije mi jasno cemu forsiranje Sulea i Motinga, kada se za prvog zna da ide na ljeto a drugi je svakako rezerva koja dobije svega par utakmica tokom cijele sezone.
Nianzou, Vidovic i Musiala su ostali na klupi, Wannera nema uopste u rosteru jer je jutros igrao za U19 ekipu.
Julian radi istu stvar koju je radio prosle godine Flick sa Alabom i Hernandezom.
Nianzou, Vidovic i Musiala su ostali na klupi, Wannera nema uopste u rosteru jer je jutros igrao za U19 ekipu.
Julian radi istu stvar koju je radio prosle godine Flick sa Alabom i Hernandezom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.