Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tu sam. A ja se pitam gdje si ti. A što se tiče sastanka branim se šutnjom.
Poznavaoče fudbalske igre i FK Željezničar,Hulahopka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 21:24Poznavajući naše trenere promjena u ekipi nece biti. Ali, treba naglasiti da imamo napadača koji od gola na derbiju nije uputio šut u okvir gola,ne znam sad tacno Al 5 utakmica sigurno.
Ono što bi bilo logicno i normalno vratiti momka u vezni red,Hajdarevica i njega mijenjati a u napad staviti Fatai.
Što se tiče krila iako slabo šta pokazuje po mom mišljenju bi od početka trebao igrati Gasal. I valjda već jednom Subasic igra poluspica što bi ga sigurno činilo korisnijim. Naravno da od ovog nema nista Al sigurno bilo puno korisnije.
Bersaga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:49Poznavaoče fudbalske igre i FK Željezničar,Hulahopka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 21:24Poznavajući naše trenere promjena u ekipi nece biti. Ali, treba naglasiti da imamo napadača koji od gola na derbiju nije uputio šut u okvir gola,ne znam sad tacno Al 5 utakmica sigurno.
Ono što bi bilo logicno i normalno vratiti momka u vezni red,Hajdarevica i njega mijenjati a u napad staviti Fatai.
Što se tiče krila iako slabo šta pokazuje po mom mišljenju bi od početka trebao igrati Gasal. I valjda već jednom Subasic igra poluspica što bi ga sigurno činilo korisnijim. Naravno da od ovog nema nista Al sigurno bilo puno korisnije.
Marin Galić, u svim dosadašnjim utakmicama je bio starter, protiv Zrinjskog je dobio 3. žuti karton tako da neće biti na raspolaganju, što znači da će ipak biti bar jedna promjena u ekipi.
Druga stvar, Hodžić Armin je poslije derbija postigao gol protiv trebinjskog Leotara na stadionu Grbavica, što opet znači da je ipak uputio bar jedan šut u okvir gola, mislim logično ako je dao gol da je i uputio udarac u okvir gola pa jel.
Od ekonoma, mreža na tribinama, pa do Brke stručnjaka ideš po istom kursu samo sa novim nickom.
Otkako nisi više Bender, čovjek postade najbolji golman lige.
Jedan od razloga zašto se slabo piše na forumu si ti, samo što to sam ne vidiš. Vrtiš jedno te isto oko uprave, bivših uposlenika, prozivaš forumaše, pišeš da ćemo završiti u federalnoj, a ustvari se brukaš. Nemoj više hljeba ti.
Kakvo zakucavanje smrdljivih čarapaBersaga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:49Poznavaoče fudbalske igre i FK Željezničar,Hulahopka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 21:24Poznavajući naše trenere promjena u ekipi nece biti. Ali, treba naglasiti da imamo napadača koji od gola na derbiju nije uputio šut u okvir gola,ne znam sad tacno Al 5 utakmica sigurno.
Marin Galić, u svim dosadašnjim utakmicama je bio starter, protiv Zrinjskog je dobio 3. žuti karton tako da neće biti na raspolaganju, što znači da će ipak biti bar jedna promjena u ekipi.
Druga stvar, Hodžić Armin je poslije derbija postigao gol protiv trebinjskog Leotara na stadionu Grbavica, što opet znači da je ipak uputio bar jedan šut u okvir gola, mislim logično ako je dao gol da je i uputio udarac u okvir gola pa jel.
Od ekonoma, mreža na tribinama, pa do Brke stručnjaka ideš po istom kursu samo sa novim nickom.
Jedan od razloga zašto se slabo piše na forumu si ti, samo što to sam ne vidiš. Vrtiš jedno te isto oko uprave, bivših uposlenika, prozivaš forumaše, pišeš da ćemo završiti u federalnoj, a ustvari se brukaš. Nemoj više hljeba ti.
Nažalost tvoju vidim da si ograničen ko balkon,pa da ne znaš šta je karikiranje u pisanju,ako se budem tebi obraćao ubuduce to će biti decidno jer vidim da teško kontas. A to što ti radiš,radi još par acc a po svemu sudeći može biti jedan lik s vise acc koji konstantno spominju neka imena nemaju veze s mozgom,a sve to da bi bio ubjedljiviji. Baš me zanima šta ti s svojim plitkim mozgom moram tako napisati,postižes kad napišeš bender,Allen,kunto, sta je to poenta? Ti faca neka ili šta? Nadam se da sam pisao konkretno da ćeš shvatiti.Bersaga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:49Poznavaoče fudbalske igre i FK Željezničar,Hulahopka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 21:24Poznavajući naše trenere promjena u ekipi nece biti. Ali, treba naglasiti da imamo napadača koji od gola na derbiju nije uputio šut u okvir gola,ne znam sad tacno Al 5 utakmica sigurno.
DobojskiManijak je napisao/la: ↑28 apr 2022, 08:18Kakvo zakucavanje smrdljivih čarapaBersaga je napisao/la: ↑28 apr 2022, 01:49Poznavaoče fudbalske igre i FK Željezničar,Hulahopka je napisao/la: ↑27 apr 2022, 21:24Poznavajući naše trenere promjena u ekipi nece biti. Ali, treba naglasiti da imamo napadača koji od gola na derbiju nije uputio šut u okvir gola,ne znam sad tacno Al 5 utakmica sigurno.
Jedan od razloga zašto se slabo piše na forumu si ti, samo što to sam ne vidiš. Vrtiš jedno te isto oko uprave, bivših uposlenika, prozivaš forumaše, pišeš da ćemo završiti u federalnoj, a ustvari se brukaš. Nemoj više hljeba ti.![]()
Izlazimo li na poluvremenu,pitam za druga?
Treba ono uspjet uc do poluvremena
od A do Z, nego blizi se trenutak kad se mora javno sve objaviti pa vise i raje zna za ovo.Hilmo123 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 10:19https://repr.ezenta.cija.ba/358000-zeljo- ...
koliko ima istine u ovome?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.