Ovo samo u Bosni može i bit moguće da lik uopšte sudi ovu tekmu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nitićemo uzeti kup,nitićemo vidjeti Evropu,nitićemo završiti četvrti
Nadam se da je ovo posljednja utakmica na klupi vrlog strucnjaka.
#vasoskiOut
#vasoskiOut
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Sta je htio Šecerović s ovim pasom Lukicu ??
Nadam se da Avramovski ostaje, ako Vasoski otkaz dobije
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebao bi, ima još godinu i po ugovora
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
11 poraz na vidiku treći u nizu ....nemam riječi
Dakle prvo poluvrijeme najbolji igraci su nam momci od 19,20,21 godinu(Dal,Belmin,Andrej).Ako to nije treneru pokazatelj da treba maknut starohane ja neznam sta jeste.
I evo smijem se zaklet da smo mi bili u situaciji ko Borac pred gol da bi mi loptu izbacili u aut i ganjali šatro fair play.J.ebo nas u glavu.
Borac se postavio na bod,uopste nas ne pritiscu ,pustaju nase veznjake da iznose loptu al kakve koristi.
Cekam samo kolo kad ce nas i Zeljeznicar prestic,bukvalno pitanje je dana...
I evo smijem se zaklet da smo mi bili u situaciji ko Borac pred gol da bi mi loptu izbacili u aut i ganjali šatro fair play.J.ebo nas u glavu.
Borac se postavio na bod,uopste nas ne pritiscu ,pustaju nase veznjake da iznose loptu al kakve koristi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Faul prije gola,ali asistencija Secerovica...
Bolji smo od njih,ali djaba kad svaku utakmicu protiv nas imaju nafake vise nego pameti.
Bolji smo od njih,ali djaba kad svaku utakmicu protiv nas imaju nafake vise nego pameti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- 19BordoBijeli46
Vec nas veceras mogu presticimiky_hz je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:54Dakle prvo poluvrijeme najbolji igraci su nam momci od 19,20,21 godinu(Dal,Belmin,Andrej).Ako to nije treneru pokazatelj da treba maknut starohane ja neznam sta jeste.

A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Na derbijumiky_hz je napisao/la: ↑30 apr 2022, 17:54Dakle prvo poluvrijeme najbolji igraci su nam momci od 19,20,21 godinu(Dal,Belmin,Andrej).Ako to nije treneru pokazatelj da treba maknut starohane ja neznam sta jeste.
Idi Avrame, ti si zalutao u ovaj amaterski klub
Gledao sam kadete danas i mogu reci da fudbal koji forsira Hasancic je liga šampiona za ideje trenera seniora.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Andrej nije los
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mrš iz grada trenerska ubleho.
Jel i dalje da ocekujem za 2 godine najbolji klub na balkanu? Jaoo jaoo, kako jeftini poeni 
@ayla
@ayla
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Za dvije godine ce Magodina mala uhljebka od nas napraviti novi ZOI.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve su prilike, a mi bolesnici i dalje pratiti jad i čemer..
A ona, hebibovic, secerovic, vasoski pare na banku
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sekirajte se braćo, dat ćemo jedno 7 Radniku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], HordasFks, laznokrilo, napoleon72, Vanja8 i 43 gosta.