FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Duplo si bolji od njih a opet to ne pokazuješ
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma vise mi je smiješno postalo, dokle smo dosli s godišnjim? Nemoj da hebibovicu zafali na racunu koja milja
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zreli su ovi da ih uzmemo danas, al dzaba kad ne znamo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
- Kontakt:
Dovidjenja evropo samo cu to reci, a i ne zasluzujemo je sa ovim manekenima( cast izuzetcima), i molim boga da ovaj kloc od trenera ne doceka sljedece kolo , fuj gadite mi se !!! 

04.10.2009 !
Taj kup ostaje kao zadnja nada, ali kako sa ovim amaterima na terenu/klupi??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo nemojte sutra reći da igrači ne krvare za Sarajevo, Bagarić sav krvav 
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ali realno zasto ne dati sansu nasim domacim trenerima nek se okusaju, pa mora i trener negdje stasati i izaci na vidjelo kao i igrac. Ne kontam koja je poenta dovoditi polovnjake poput mrtvog sablica i slicnih, kad imamo nasih ljudi koji bi mozda mogli se probiti. Eto hasancic prvi, ja bih mu dao sansu pa nek sve izgori. Ne moze biti gori od ovih ublehasa koji nas vode u zadnjih sezonu dvije...
Kakvi šabani, čitav život loptu šutaš i ne možeš okvir pogodit s penala
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel realno da je neko dao pare za Pidru ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Hasancica za trenera, i da odmah povede 4-5 najboljih igraca sa sobom, k'o Lampard u Chelseaju.spezial je napisao/la: ↑30 apr 2022, 18:24Ali realno zasto ne dati sansu nasim domacim trenerima nek se okusaju, pa mora i trener negdje stasati i izaci na vidjelo kao i igrac. Ne kontam koja je poenta dovoditi polovnjake poput mrtvog sablica i slicnih, kad imamo nasih ljudi koji bi mozda mogli se probiti. Eto hasancic prvi, ja bih mu dao sansu pa nek sve izgori. Ne moze biti gori od ovih ublehasa koji nas vode u zadnjih sezonu dvije...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Da li ćemo dočekati da se ovaj cirkus od suđenja popravi. Da možemo gledati fer i korektno takmičenje u granicama koliko je to moguće
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vico **** li ti bilbija majku
-
- Kontakt:
Ušcuplic je za ovog makedonca,Ferguson iz najboljih dana.
Od fudbala Ahmetovica nema više ništa. I to je, nazalost, tako. Bilbija umri.
Ko god se pitao zasto Kobiljar ne igra, ova utakmica mu je trebala reci sve. On ne zna sta ce sa loptom kada je u zadnjoj trecini terena...
Kad’ jednom prodje sve...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joooooooooj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.