FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prvo poluvrijeme katastrofa. Drugo poluvrijeme je licilo na nesto, imali smo finu igru i kombinacije. Dizdarevic, Lazic, Pidro, Kapic i Avramovski vrlo dobri, ostalo vrlo tanko. Ahmetovic i Ramic su isto bili dobri kada su usli. Ima Merso jos jednu sezonu u sebi, ali onda adio.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ne znam brate u zadnje vrijeme reakciju ima ko mrtva patka, ne sjecam se kad nas je vadio, i danas reakcija ko u mrtve patke kod gola...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Varešanović je dobar bio, a Merso se borio ko lav. Pohvalio bi i malog Tarika Ramića. Ostali go qurac.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko god vodi zvanicnu na Instagramu nek se ubije, slobodno nek svaku marku koju uzme svaki mjesec nek donira u humanitarne svrhe. Nikad ne objave post kad izgubimo 

- ElCartel11
- Kontakt:
Kazem ja bezveze pratiti poraz je bio neminovan.
Jesmo li stvarno takvi baksuzi pa nas zapadnu uvijek ovakvu levati na klupi sta je ovo?
Jesmo li stvarno takvi baksuzi pa nas zapadnu uvijek ovakvu levati na klupi sta je ovo?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nije čovjek futavac, ono nebi posložio ni Murinjo i Anćeloti zajedno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:19Yebo ga onaj ko ga dovede. I ko mu pokaza put prema Sarajevu, futavac onaj obični.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ko god ima bilo kakve veze sa FKS nek se ubije. Počevši od nas navijača. Čemu više kidanje živaca? Zbog koga?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:24Ko god vodi zvanicnu na Instagramu nek se ubije, slobodno nek svaku marku koju uzme svaki mjesec nek donira u humanitarne svrhe. Nikad ne objave post kad izgubimo![]()
Kaže postani član, eto postao.
Kaže malo nas je, eto dolazimo iako u podsvijesti imamo da ćemo gledati parafudbal ili antifudbal. I
I oni kojima je plata 800 maraka, mogu nas prestići na tabeli večeras.
Ma marš se u 3 pm više.
Sto posto, ne može on bit kriv za asistenciju šećerovića, pidrino izbijanje prema golu, spuštanje dupovca njihovom igraču pored 2 naša. Ne može bit ni kriv što kapić ima čisto na 11 metara i zgužva je, što komplikuje kobiljar, što heba ne zna, što je bagarić operisan od lopte. Eto to je otprilike što sam se sjetio danas
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka njemu i dalje Hebib i Krle pocinju. Igraci koji u svom prajmu nisu bili bitni igraci. A u prajmu su bili 2014.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E složili mu Hebib i Krle ženi bukakke.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ko određuje ko će igrati brate? Futavac koga branite ili možda moj dedo Nusret Rahmetli? Po njemu i Hebib i Krle znaju. Šta dalje da pričamo.mnon46 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:33fks74 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:25Nije čovjek futavac, ono nebi posložio ni Murinjo i Anćeloti zajedno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:19
Yebo ga onaj ko ga dovede. I ko mu pokaza put prema Sarajevu, futavac onaj obični.
Sto posto, ne može on bit kriv za asistenciju šećerovića, pidrino izbijanje prema golu, spuštanje dupovca njihovom igraču pored 2 naša. Ne može bit ni kriv što kapić ima čisto na 11 metara i zgužva je, što komplikuje kobiljar, što heba ne zna, što je bagarić operisan od lopte. Eto to je otprilike što sam se sjetio danas![]()
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 30 apr 2022, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moj mirvicu da si pametan da marke vec sad ne ulazes u nas, jer nema ovdje hajra ni od ovih manekena ni kluba izgleda, sve sminker do sminkera, kad smo pobjedili sjecali se ko? !!
04.10.2009 !
Ne branim ja njega moj ti, loš izbor igrača za prvi tim, a kad pogledaš na klupu, možda 2 izmjene da su mogle početi i to je to. Ja bih mu dao još jednu sezonu, da vidimo šta može i to je to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:38Ko određuje ko će igrati brate? Futavac koga branite ili možda moj dedo Nusret Rahmetli? Po njemu i Hebib i Krle znaju. Šta dalje da pričamo.mnon46 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:33
Sto posto, ne može on bit kriv za asistenciju šećerovića, pidrino izbijanje prema golu, spuštanje dupovca njihovom igraču pored 2 naša. Ne može bit ni kriv što kapić ima čisto na 11 metara i zgužva je, što komplikuje kobiljar, što heba ne zna, što je bagarić operisan od lopte. Eto to je otprilike što sam se sjetio danas![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Gdje je i sta radi naša direktorica? S ovim tempom vec sljedece godine necemo biti najbolji klub na balkanu 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kasno nam je sad moj brate. Davno sam trebao ovo prestati pratiti.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:32Ko god ima bilo kakve veze sa FKS nek se ubije. Počevši od nas navijača. Čemu više kidanje živaca? Zbog koga?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 apr 2022, 19:24Ko god vodi zvanicnu na Instagramu nek se ubije, slobodno nek svaku marku koju uzme svaki mjesec nek donira u humanitarne svrhe. Nikad ne objave post kad izgubimo![]()
Kaže postani član, eto postao.
Kaže malo nas je, eto dolazimo iako u podsvijesti imamo da ćemo gledati parafudbal ili antifudbal. I
I oni kojima je plata 800 maraka, mogu nas prestići na tabeli večeras.
Ma marš se u 3 pm više.
Nisam gledao utakmicu, ali gledajuci pocetnu postavu, zasluzio si 3-0 minimalno
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.