A oni su zasluzili da im 4 utrpamo na Kosevu, pa izvukose bod. A mi zasluzili najmanje bod tamo a nismo uzeli nijedan.
Do cega je ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Realno tako je. Koliko god mi bili nezadovoljni i bili u pravu u kritikama. Ali samo da uzmemo dvije zadnje utakmice i bezvezni crveni u derbiju je previše za naš rang fudbala.napoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:36Nije opravdanje za nasu mlitavu igru, al u zadnje dvije tekme smo primili dva gola nakon ogromnih sudijskih propusta. Ruka na Kosevu i cist prekrsaj prije gola nocas.
Jbg, mi vazda na sebe svaljujemo sve, al realnost je da bismo uz normalno sudjenje bili prvaci prosle sezone, sto bi znacajno promijenilo sliku ove sezone. Al et, da prekrizimo.proslu sezonu, uz normalno sudjenje ovdje bismo imali dva boda vise, mozda i vise, i u mnogo boljoj atmosferi bismo isli dalje. Da smo uz ovakvu igru i stvorene sanse kao nocas donijeli bod iz BL, docekali bismo igrace na stadionu i slavili.Zeko87 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:40Realno tako je. Koliko god mi bili nezadovoljni i bili u pravu u kritikama. Ali samo da uzmemo dvije zadnje utakmice i bezvezni crveni u derbiju je previše za naš rang fudbala.napoleon72 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:36Nije opravdanje za nasu mlitavu igru, al u zadnje dvije tekme smo primili dva gola nakon ogromnih sudijskih propusta. Ruka na Kosevu i cist prekrsaj prije gola nocas.
Zašto onda igra Hebibović kad svi znamo da ne zna? A nije da nemaš opcija na desnom boku, prošlu polusezonu Šabanović uz Pidru najbolji igrač ekipe, a danas Šabanović klupiran i onda kad dobije neku minutu normalno je da će loše igrat jer je van forme. Imaš jos tu odličnog Oremuša, koji je kao prvo borben, vrlo dobar u defanzivi, a u napadu prije svega pogleda gdje i kako centrira, ne zabije glavu u pod, ne skida sa igračima loptu sa noge u zoni šuta. Hebibović je pod Vasoskim redovniji na terenu nego u svojim najboljim godinama, smiješno u najmanju ruku.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑30 apr 2022, 20:41Ne moze biti da nijedan trener ne valja.
Mislim da je makedonac potencijalno dobar, odnosno da je do igraca. Hebib ne zna bez obzira ko ga trenira, kao i ostali poluamateri.
Mirvic je dobro krenuo. Nije lako ispraviti lopovluke koje su pravili prethodnici. Jošuvijek nam je 80% rostera od tih prethodnika.
Kad dobijemo jos neka kvalitetna pojacanja, sa vasoskim idemo da ih nabijamo ko Posušje.
Da je samo catakovic nastavio igrati kao na pripremama, drugačije bi sve bilo. Ovako igramo kao bez napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.