Iskreno za ligu me sad boli briga davati šanse mladim igračima rezultat nebitan. U derbiju izvesti najjači sastav i pobijediti i tako se pripremiti za finale. Ako finale izgube posjetiti ih malo u TC.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Vodili su nas razni domaći treneri, znamo kako je Hurtić završio. Dva čovjeka koja zaslužuju svako poštovanje su Cala i Svrakic dovedeni dok se ne nadje bolje rješenje a znamo kako bi prosli da se dovedu takvu ljudi na dalje staze nakon nekoliko poraza odmah bi bilo price vodi ih sta se na nama uce radit. Bilo je tu jos donacih ljudi Turkovic, Nikoli itd.spezial je napisao/la: ↑30 apr 2022, 18:24Ali realno zasto ne dati sansu nasim domacim trenerima nek se okusaju, pa mora i trener negdje stasati i izaci na vidjelo kao i igrac. Ne kontam koja je poenta dovoditi polovnjake poput mrtvog sablica i slicnih, kad imamo nasih ljudi koji bi mozda mogli se probiti. Eto hasancic prvi, ja bih mu dao sansu pa nek sve izgori. Ne moze biti gori od ovih ublehasa koji nas vode u zadnjih sezonu dvije...
Da postavis nekog domaceg bez puno iskustva opet bi upravu razapeli sto se dovode takvi ljudi na bitne pozicije.
-
- Kontakt:
Sevelj opet 90 min za Radomlje.4/4 utakmice od pocetka do kraja bez minute propustene.
Danas su u gostima dobili prvog konkurenta za opstanak Tabor Sezana i tako im pobjegli 10 bodova,samim tim matematicki osigurali opstanak 3 kola prije kraja.
Valjao im je Vicko dosta ove 4 utakmice.Nisu nijednu izgubili
Danas su u gostima dobili prvog konkurenta za opstanak Tabor Sezana i tako im pobjegli 10 bodova,samim tim matematicki osigurali opstanak 3 kola prije kraja.
Valjao im je Vicko dosta ove 4 utakmice.Nisu nijednu izgubili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kad cemo postati najbolji na Balkanu, zna li se sta ?! Mayku im uhljebljenu yebem ! Vecini igraca, trenera, marketing qraca, direktora, i ostalih piqki materina !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Pridruzujem se zeljama, zaobisao bih sve mlade igrace i Mersu, ostali idu na bubanj.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- ElCartel11
- Kontakt:
Novi trener FK Sarajeva u derbijima:
Željezničar - Sarajevo 2:0
Sarajevo - Borac 1:1
Zrinjski - Sarajevo 4:0
Sarajevo - Tuzla 0:1
Borac - Sarajevo 1:0
Dame i gospodo ovo je djelo gospodina Aleksandra Vasoskog. Znaci od mogucih 15 bodova on je u derbi utakmicama osvojio 1 bod! JEDAN BOD!
Isto toliko golova smo postigli. JEDAN GOL! A najavljivao je Vasoski, da cemo igrati za gol vise.
Za Evropu ti je potrebna pobjeda u finalu protiv Veleza. Znaci jos jedna derbi utakmica. Da li nakon ovog jos neko vjeruje u kup?
Ja odavno vise ne nažalost.
I uopste nemamo slabu ekipu. Momcad koja posjeduje igrace poput Suljica, Catakovica, Avramovskog, Kapica i ostalih je sve prije nego slaba. Po imenima igraca smo najbolji uz Zrinjski i Tuzlu. Znaci trener ne zna voditi ekipu, pogubio je konce skroz.
Dame i gospodo ovo je djelo gospodina Aleksandra Vasoskog. Znaci od mogucih 15 bodova on je u derbi utakmicama osvojio 1 bod! JEDAN BOD!
Isto toliko golova smo postigli. JEDAN GOL! A najavljivao je Vasoski, da cemo igrati za gol vise.
Za Evropu ti je potrebna pobjeda u finalu protiv Veleza. Znaci jos jedna derbi utakmica. Da li nakon ovog jos neko vjeruje u kup?
I uopste nemamo slabu ekipu. Momcad koja posjeduje igrace poput Suljica, Catakovica, Avramovskog, Kapica i ostalih je sve prije nego slaba. Po imenima igraca smo najbolji uz Zrinjski i Tuzlu. Znaci trener ne zna voditi ekipu, pogubio je konce skroz.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 30 apr 2022, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kakva usrana sezona. Poslije prošle ova još gora . Treba dovesti trenera sa mudima,koji će ovu bagru plaćeničku dobro spustiti na mjesto. Velike plate a šetanje po terenu. Vrijeme je i da navijači malo zaprijete bagri.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jedini ozbiljan igrac u ovoj ekipi je Daniel Avramovski, vidi se da decko zna igrat lopte i da je talentiran za ovaj sport. Ostalo sve taraba. Molit covjeka zasut ga suhim zlatom da ostane i iducu sezonu.
Utisak da se od prosle polusezone nista posebno nije promijenilo. Opet ne mozes nijednu ozbiljnu ekipu pobijediti, ma sta pobijediti, bod uzeti, gol zabiti...
Razlika izmedju ekipe koja se raspada i slavi sto su dobili licencu da se uopce takmice, plata je 4 stoje i to neredovna, igracki kadar kombinovan od otpadaka iz druge lige i igraca od 38 godina koji su zadnju ozbiljnu sezonu odigrali prije 5 godina, i napucane, moderne koju predvodi investitor pun love, a igraci zaradjuju stotine hiljada maraka po sezoni je JEDAN BOD.
To je sve sto trebate znati o ovoj ekipi Sarajeva i njenom dometu.
Utisak da se od prosle polusezone nista posebno nije promijenilo. Opet ne mozes nijednu ozbiljnu ekipu pobijediti, ma sta pobijediti, bod uzeti, gol zabiti...
Razlika izmedju ekipe koja se raspada i slavi sto su dobili licencu da se uopce takmice, plata je 4 stoje i to neredovna, igracki kadar kombinovan od otpadaka iz druge lige i igraca od 38 godina koji su zadnju ozbiljnu sezonu odigrali prije 5 godina, i napucane, moderne koju predvodi investitor pun love, a igraci zaradjuju stotine hiljada maraka po sezoni je JEDAN BOD.
To je sve sto trebate znati o ovoj ekipi Sarajeva i njenom dometu.
-
- Kontakt:
Tako ce sve biti dok budemo mjenjali trenere i strategiju svaki 6 mjeseci.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 21:25Novi trener FK Sarajeva u derbijima:
Do novembra si bio pred izdisajem, to je prije 5 mjeseci bilo, zato ne s.rite previše. Malo strpljenja da se g.vna počiste. Mi sa svojim ne strpljenjem sve us.remo, otjeramo igrače i oni najbolji u ligi.
Treba Husrefa dovesti i ostale lEgende, kada ne ide svi pametuju a kada treba klub pomoći nigdje nikoga. Zašto nisu uložili novac a ne pustili Mirvića a sada pametuju.bordobijeli je napisao/la: ↑30 apr 2022, 22:18Tako ce sve biti dok budemo mjenjali trenere i strategiju svaki 6 mjeseci.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 21:25Novi trener FK Sarajeva u derbijima:
Joj ovog genijalca bordobijelog sa puštanjem trenera hahhahah
Ja sve kontam da on trola. Nema druge.
Puštaš nekoga ko nema rezultat onda kada vidiš da čovjek ima ideju, da ima viziju, da to lici na nesto, da ima napretka sli da nema pobjeda i bodova.
Ne puštaš nekoga ko ima jedan gol u 5 derbi utakmica i ko ima isti otpr omjer pobjeda iporaza i remija kao sablić koji je došao i preuzeo ekipu koja se jedva dogovorila da igra fudbal. Dovedi ovog, dovedi onog i onda na terenu raspad sistema.
Da ja vidim na terenu neki sistem, uigranost, da vidim da on trazi idealno rjesenje na pozicijama, da škartira otpad tips hebibović, pa hajde, ali ovaj nista apsolutno nista ne radi. Kraj priče.
Puštaš nekoga ko nema rezultat onda kada vidiš da čovjek ima ideju, da ima viziju, da to lici na nesto, da ima napretka sli da nema pobjeda i bodova.
Ne puštaš nekoga ko ima jedan gol u 5 derbi utakmica i ko ima isti otpr omjer pobjeda iporaza i remija kao sablić koji je došao i preuzeo ekipu koja se jedva dogovorila da igra fudbal. Dovedi ovog, dovedi onog i onda na terenu raspad sistema.
Da ja vidim na terenu neki sistem, uigranost, da vidim da on trazi idealno rjesenje na pozicijama, da škartira otpad tips hebibović, pa hajde, ali ovaj nista apsolutno nista ne radi. Kraj priče.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nismo bili loši. Razlog? Zna se. Igrao najbolji igrač lige Avramovski. Zašto nismo dobili? Zna se. Igrao Heba. I kraj.
Dobar je bio i Lazic. Ostalo go kyrac. Sa Belminom na čelu.
Dobar je bio i Lazic. Ostalo go kyrac. Sa Belminom na čelu.
Da sam na mjestu Avramovskog - platio bih sam sebi odštetu do kraja ugovora samo da papire slobodne dobijem i ispalim se iz ove močvare. Možeš ba mislit šta lik konta kad vidi s kakvim bogaljima igra, i kad vidi gdje je došao, u najgoru ligu na planeti sa najgorim sudijama i najgorom infrastrukturom.
Čudo će bit ako ostane i dogodine, jedini igrač u ekipi koji liči na profesionalnog fudbalera.
Čudo će bit ako ostane i dogodine, jedini igrač u ekipi koji liči na profesionalnog fudbalera.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Pa problem je sto nama niko ne valja i ni jedan trener ne moze svezati 2 sezone. Jel moguce da ni jedan trener nije dovoljno dobar za nas. Jarni, Husref, Kodro, Vinko, Sablić, Čala, Dzeno, Plisek niko nije uspio svezsati kako treba dvije sezone.Pantelija je napisao/la: ↑30 apr 2022, 22:29Joj ovog genijalca bordobijelog sa puštanjem trenera hahhahah
Mene ovdje zasipali drvljem i kamenjem kad sam pisao da Belmin nije ni blizu talenat kao Vladan i da neće bit ni pola onoga što je danas Kovačević. Zadnjih nekoliko utakmica užas živi, šta god ošutaju upada, ne može lik odbranit ništa. Zlatnu koku kakva je Kova nećemo više nikad imati na golmanskoj poziciji.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 22:36Mene ovdje zasipali drvljem i kamenjem kad sam pisao da Belmin nije ni blizu talenat kao Vladan i da neće bit ni pola onoga što je danas Kovačević. Zadnjih nekoliko utakmica užas živi, šta god ošutaju upada, ne može lik odbranit ništa. Zlatnu koku kakva je Kova nećemo više nikad imati na golmanskoj poziciji.
Sta li si ti gledao danas , momak imao 2 vanserijske intervencije , onaj Lukicev sut , a ono u 90 min ne bi ni jedan golman u ligi odbranio.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Stani, jel ja dobro vidim. Dizdarević koji je danas 2 top suta skinuo, i onaj super start kad je izletio i uzeo loptu, je nama najveci problem. Nije rahmetli Krste, Bagaric koji spava jos od gostovanja Rudaru u augustu, Hebib koji je qarina otkad se rodio. Ma jok, Belmin je problem. Ja ne znam kako ste došli na temu oko pljuvanja njega majke mi :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka