Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Torino
Kontakt:

Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)

Post Postao/la Torino » 01 maj 2022, 00:45

Jest mu nadimak ako ste mu vi sad dali isti. I ako piše na paroli nadimak ide puno ime i prezime i nadimak, a ne ime i nadimak.

Elem da se sjetimo mama policiji TK koji su udarali pendrecima u glavu Manijake na izlasku sa stadiona. Opet treba mrtva glava da padne radi kerova. Brz oporavak momcima koji su povrijeđeni.
🇵🇸

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 01 maj 2022, 00:53

Aloo Bošnjee, Mahmulja je jedan, imate video na yt, u ARBiH su ga zvali Mahmulja. Sagnite se jos jednom, odlicno odradjeno gostovanje po ko zna koji put ove sezone :salut:

slika

slika

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 maj 2022, 00:57

Zna se kako se pise nadimak u kontekstu u kojem ste vi to pokusali.
Napise se samo nadimak. Napise se ime, prezime i NADIMAK.
Ali dobro, kakvih ste fula vi imali u pravopisu i pisanju parola ovaj vid lose i konfuzne konstrukcije je... :kafa:
- FKS -

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 01 maj 2022, 01:01

Ispravno je ovo, fakat mislite da momci nisu znali pravo prezime covjeka, kakvi invalidi.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 01 maj 2022, 01:02

Meraak1921 je napisao/la:
01 maj 2022, 00:53
Aloo Bošnjee, Mahmulja je jedan, imate video na yt, u ARBiH su ga zvali Mahmulja. Sagnite se jos jednom, odlicno odradjeno gostovanje po ko zna koji put ove sezone
A da nam postavis taj video da otklonimo sve dileme :D

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 01 maj 2022, 01:09

Torino je napisao/la:
01 maj 2022, 00:45
Jest mu nadimak ako ste mu vi sad dali isti. I ako piše na paroli nadimak ide puno ime i prezime i nadimak, a ne ime i nadimak.

Elem da se sjetimo mama policiji TK koji su udarali pendrecima u glavu Manijake na izlasku sa stadiona. Opet treba mrtva glava da padne radi kerova. Brz oporavak momcima koji su povrijeđeni.
mlijeko koje ih zadoji. ruke im otpale prije sabaha.. 1312 !
Mi smo Željini, Željo je naš !

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 01 maj 2022, 01:16

Mozda i najveca stoka, ali sigurno u top3, je psihopatska policija u Tz.
- FKS -

zutimarker
Kontakt:

Post Postao/la zutimarker » 01 maj 2022, 01:21

Hajdeee je napisao/la:
01 maj 2022, 00:57
Ali dobro, kakvih ste fula vi imali u pravopisu i pisanju parola ovaj vid lose i konfuzne konstrukcije je... :kafa:
Kralju, jeste vi sta digli u BL?

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 01 maj 2022, 01:28

Torino je napisao/la:

Odakle ti to, mada me nista ne iznenađuje od ove nase stoke od policije.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 01 maj 2022, 03:50

Hajdeee je napisao/la:
01 maj 2022, 00:57
Jesi bio u BL?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2022, 06:58

Strumfovi bez obzira na gresku svaka cast. :bih:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SelamKomsija
Kontakt:

Post Postao/la SelamKomsija » 01 maj 2022, 09:28

Ajde ba nemoj da trazimo dlaku u jajetu.Odlicno gostovanje Manijaka, hordasi isto, fukari otislo 6 u prijedor i zamalo da im se odbije od glavu.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 01 maj 2022, 10:07

SelamKomsija je napisao/la:
01 maj 2022, 09:28
Ajde ba nemoj da trazimo dlaku u jajetu.Odlicno gostovanje Manijaka, hordasi isto, fukari otislo 6 u prijedor i zamalo da im se odbije od glavu.
Fukare su odavno zajebale Škripare, nažalost. Biraju gostovanja, a i kad odu ode ih 6,7 kao jučer a utakmica prebitna za opstanak. Kući malo navijaju, pa poluvrijeme sjede i gledaju, katastrofa. Ali kad vidiš "kop" i glave tu je prosjek godina 15, pa i ne čudi.Jbg, valjda se malo izdignu uskoro, ali ali ..

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 maj 2022, 10:23

Torino je napisao/la:

Ne bih ja da branim policiju, ali nisi baš u pravu.
Inače gostujući navijači izlaze 10tak minuta prije kraja utakmice. Mi, zaštitari ali i policija vas je pustila da budete do kraja. Spiker je najavio da vas prvo pustimo da izađete a onda mi.
Manijaci su na Tušnju bili dobrih 10-15 minuta posle utakmice. Pjevali i pozdravljali svoje igrače koji su im prišli. Mi nismo mogli izaći pa smo davali zaslužen aplauz manijacima za predstavu.
Kazem, nama nisu smetali..
Sitni incident je nastao kada ni posle toliko vremena nisu htjeli izaći sa stadiona na naređenja policije. Pružili su otpor.
Steta što je do toga došlo jer do tog trenutka je sve bilo korektno i čak sta više lijepo za vidjeti.

Represija
Kontakt:

Post Postao/la Represija » 01 maj 2022, 11:02

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
01 maj 2022, 10:23
Torino je napisao/la:

Inače gostujući navijači izlaze 10tak minuta prije kraja utakmice. Mi, zaštitari ali i policija vas je pustila da budete do kraja. Spiker je najavio da vas prvo pustimo da izađete a onda mi.
Manijaci su na Tušnju bili dobrih 10-15 minuta posle utakmice. Pjevali i pozdravljali svoje igrače koji su im prišli. Mi nismo mogli izaći pa smo davali zaslužen aplauz manijacima za predstavu.
Sitni incident je nastao kada ni posle toliko vremena nisu htjeli izaći sa stadiona na naređenja policije. Pružili su otpor.
Steta što je do toga došlo jer do tog trenutka je sve bilo korektno i čak sta više lijepo za vidjeti.
1. Gostujuci navijaci (bilo koji) na bilo kojem stadionu nema potrebe da izlaze 10 minuta prije kraja, pogotovo ako dodju u 60-oj
2. Vi zastitari, nemate sta da nas pustate da ostajemo ili ne pustate, ili bilo sta da pustate ili ne pustate, sta ste se uzivjeli u ulogu kao da ste neki bitan faktor, a obični ste k*rtoni na svakom stadionu (pretezno nepismeni i nesposobni debili koji ne znaju nista drugo raditi osim stajat ko fikusi, cast izuzetcima). Dobit ćete po labrnji negdje dobro, kao sto se desavalo da dobiju i oni prije vas heroji u flouroscentnin markerima koji su kontali da su neku k**ac.
3. Potencirali su oni (policija) problem od kad se uslo u Tuzlanski kanton kao sto i potenciraju uvijek, a ti nemoj da pricas sta je razlog problema kad nemas pojma sta se desavalo ispred stadiona. Klasično izdrkavanje kompleksasa koji inace cuvaju raskrsnice, al' im se daju neki oklopi na utakmicama da izgledaju j*beno, a zbog tih istih oklopa im se malo muda protegnu i glume silu, pa kad im se stane na crtu i vide da silu mogu prosipat samo u birtijama onim alkoholicarima od 70+ godina onda smiruju situaciju.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 maj 2022, 11:11

Represija je napisao/la:
01 maj 2022, 11:02
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
01 maj 2022, 10:23
Torino je napisao/la:

1. Gostujuci navijaci (bilo koji) na bilo kojem stadionu nema potrebe da izlaze 10 minuta prije kraja, pogotovo ako dodju u 60-oj
2. Vi zastitari, nemate sta da nas pustate da ostajemo ili ne pustate, ili bilo sta da pustate ili ne pustate, sta ste se uzivjeli u ulogu kao da ste neki bitan faktor, a obični ste k*rtoni na svakom stadionu (pretezno nepismeni i nesposobni debili koji ne znaju nista drugo raditi, cast izuzetcima). Dobit ćete po labrnji negdje dobro, kao sto se desavalo da dobiju i oni prije vas heroji u flouroscentnin markerima koji su kontali da su neku k**ac.
3. Potencirali su oni (policija) problem od kad se uslo u Tuzlanski kanton kao sto i potenciraju uvijek, a ti nemoj da pricas sta je razlog problema kad nemas pojma sta se desavalo ispred stadiona. Klasično izdrkavanje kompleksasa koji inace cuvaju raskrsnice, al' im se daju neki oklopi na utakmicama da izgledaju j*beno, a zbog tih istih oklopa im se malo muda protegnu i glume silu, pa kad im se stane na crtu i vide da silu mogu prosipat samo u birtijama onim alkoholicarima od 70+ godina onda smiruju situaciju.
Prvo, ja se zalažem da se svim navijačima odobri gledanje utakmice od prve do zadnje minute uz punu sigurnost. Ali pravila u ligi su trenutno takva za sve.
Drugo, ja ti nisam nikakav zaštitar, ja govorim kakve smo informacije dobili u loži i šta smo sa iste vidjeli.
Treće, kazem kad je incident nastao. Kada su navijači odbili da postupe naređenju policije iako im je stvarno dozvoljeno da budu duže nego sto bi trebali po sadašnjim pravilima.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 01 maj 2022, 11:20

A druze u tom je fazon, ti si dosao u lozu i odatle pocinju tebi sva desavanja, a ustvari na ulasku u TK i prvom pretresu pocinje prvo **** majki, i pokusaj izivljavanja tokom pretresa

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 01 maj 2022, 11:28

blueDBR je napisao/la:
01 maj 2022, 11:20
A druze u tom je fazon, ti si dosao u lozu i odatle pocinju tebi sva desavanja, a ustvari na ulasku u TK i prvom pretresu pocinje prvo **** majki, i pokusaj izivljavanja tokom pretresa
Odmah sam na početku i rekao da govorim za taj incident sa policijom. Naravno da ne znam sta ste prolazili od SA do TZ.
Hoću da kažem isto da od nas niste imali neprijatnosti, da smo vam dozvolili više nego drugi vjerovatno i da ste od nas čak dobili i aplauze.
Također treba reći da, kako ovaj maloprije isponižava zaštitare, ni navijači nisu baš elita i akademici. Ako je lice određeno za kontrolu i sigurnost nakon sto vas je pustilo 15tak minuta da bude tu izdalo naređenje da polako napuštate stadion to treba i poslušati. Inače to bude dovoljan im razlog da sprovode silu, sto je u konačnici i opravdano.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Cuspajz, JavierBosnia, jurisicduska, mma_hz, rishovski, Vanja8, Zeko87 i 44 gosta.