Prespavalo se to, poslije gpa ću vratiti
Moto 2 uobičajeno dosadna trka, vozi se u krug i padaj
Da vidimo sad Peco vs Diablo drugi nemaju šanse, biti će ovo izmedju njih dvojice
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Prespavalo se to, poslije gpa ću vratiti
Nadam se samo da ovo znači da se Pecco uključuje u sezonu konačno.
Jerezakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:42Kakav smor od trke bokte
Jedina razlika u odnosu na nekadasnju formulu je da ovo trajalo samo 45 minuta
ako si Marc Marquez onda to ne vazimiki_92 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:47Jerezakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:42Kakav smor od trke bokte
Jedina razlika u odnosu na nekadasnju formulu je da ovo trajalo samo 45 minuta
ovdje samo Moto3 moze preticati
ide opet trka u Francuskoj gdje Fabio mora iskoristiti i uzeti sto vise bodova prije Barcelone i Mugella gdje nema sanse sa onim dugim pravcima
spominje se da bi to mogao biti KTM ili cak ulazak Leoparda u kraljevsku klasu
Bas si ovdje poentirao. Isti osjecaj i ja imam posljednje 2-3 godine, tj nakon "pada" Marqueza, a prije njega Lorenza, Rossija i stare ekipe. Nekad imam osjecaj da gledam Moto2 kad dodje neki iz nize klase i odma osvoji utrku. Nekad je vozacima trebalo sezona i sezona da se kale dok dodju u situaciju da mogu zaprijetiti cak i podijumu, a danas imas osjecaj da bi to mogao svako. Jeste zanimljivo ovako na prvu, ali bas fali ta neka hijerarhija, licnosti itd.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 20:30sport je na ozbiljnom putu da zavrsi na aparatima, evo npr. na trkama u Portugalu i Jerezu su bile poluprazne tribine, posebno je to cudno za ovu drugu stazu gdje je uvijek bilo puno
sad zamislite situaciju nakon oprostaja Rossija, izlaska Suzukija, da se npr. povuce Honda ili Yamaha, oprosti se Marquez, prenosi predju na Arenu bez Ercega, evo ja prvi mislim da ne bih palio utrke kao sto sto sam radio non stop prijasnjih 15-tak godina
koliko god utrke bile uzbudljive nesto fali, fale velikani, fale neke posebnije licnosti medju vozacima kojeg ces gotiviti ili koje ce te iritirati
ne bi me iznenadilo da Dorna nagovori Rossija da se vrati na sezonu ili dvije, ne vidim zasto ne bi mogao doci do tog 200. podijuma na nekom od ovih Ducatija
spominje se da bi to mogao biti KTM ili cak ulazak Leoparda u kraljevsku klasu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.