AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovaj je bilo za drugi žuti, realno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ljudi jel se secate 1-2 ovdje za violu 2012:)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nije dobro ovo da se ovakve sanse kao Giorud i Theo sto su imali mase u ovako bitnoj tekmi
Brat bratu bi dao zuti za ovo, nebitno sto bi to znacilo i crveni. Sudjenje katastrofa za sad.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjek je napravio 3 faula nakon žutog. Svaki sljedeći bi značio crveni kod normalnog sudije. Valeri to nije
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedna riječ - prestravljeni.
Ovo što Messias igra, vjerujem da može bilo ko od nas s foruma.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Messias nestvarno los, vadi ga odmah
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Diaza prvim letom na kraju sezone poslati nazad u Madrid. Previse je sansi dobio i svaku je upropastio. Koliko ocajnih pasova i pogresnih izbora za jednu desetku,za ne povjerovati.
Moraju jače,moraju bolje.
Moraju jače,moraju bolje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rezime, čist crveni nije pokazao igraču Fiorentine, odnosno drugi žuti.
Ostalo, Messias loš i nikakav, Diaz kao nešto pokušava. Leao može i mora bolje. Theo i odbrana na nivou.
Ostalo, Messias loš i nikakav, Diaz kao nešto pokušava. Leao može i mora bolje. Theo i odbrana na nivou.
Standardno u grču kad god je neka utakmica u koju ulaze pod pritiskom.
Messias i Diaz kao što se i znalo najlošije tačke, brinu me još Tonalijevi pasovi, baš je loš danas s njima.
Messias i Diaz kao što se i znalo najlošije tačke, brinu me još Tonalijevi pasovi, baš je loš danas s njima.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Morali smo ovdje do sada zabiti jedan pogodak, u nastavku ce biti sve teze i teze, Giroud je ono morao zabiti, Leao bez neki ozbiljni sansi, pokusava probiti i to je sve.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja zaista, ali zaista ne razumijem kako igrač/i može stavljati ličnu statistiku ispred potencijalnog trofeja u ovakvim utakmicama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se fizičkom padu Fiorentine u zadnjih pola sata. Jer ovim je peti meč u 14 dana. A vala i ofanzivci Milana moraju zapeti maksimalno. Igor, Venuti, Biraghi su igrači za Genou, ništa bolji nisu Amarbat, Duncan i Mehle. To se mora iskoristiti.
Imaju 3 kvalitetna igrača u rosteru.
Imaju 3 kvalitetna igrača u rosteru.
Za divnu razliku, Kessie dobar. Theo daleko najbolji, u oba smjera. Messi za sirotinju i Diaz jedini slabi, sve u svemu Viola igra dosta otvoreno tako da vjerujem da ćemo uzet sva 3p.
Giroud je morao nać mrežu, Kessijeva lopta je imala oči, sam s golmanom yebo ga ja....
Giroud je morao nać mrežu, Kessijeva lopta je imala oči, sam s golmanom yebo ga ja....
Tonali najalabiji na terenu, toliko gresaka je napravio na sredini da smo igrali sa boljim protivnikom gubili bi 2 razlike, njega van Benasera unutra. Kessie je dobar danas i koliko je mogao ispravljao je greske Sandra
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se drugom poluvremenu na nivou onog protiv Lazia. Kad su svi dali sve od sebe kao da im je zadnji meč u životu.
Možda probati sa Bennacerom odmah u nastavku a Kessie na desetku. Kad već nema bolje opcije. Jer Diaz je igrač manje.
Možda probati sa Bennacerom odmah u nastavku a Kessie na desetku. Kad već nema bolje opcije. Jer Diaz je igrač manje.
Eto, bolje da sam đe otišao i roštilj raspalio nego ovo gledao. 
Onaj frajer je trebao dobiti crveni, ali budimo realni, Milanu bolje odgovara ova otvorena i ravnopravna igra nego da se ovi zabunkerišu sa svih deset igrača nazad.
One dvije šanse su se morale iskoristile, ali mi je nekako izgledalo li-la, ne bi me čudilo da se izvukao milimetarski ofsajd (pogotovo ona prva situacija sa Theom). Ali pohvale za Kessija i pas, ovo je prva iskreirana 1 na 1 situacija sa golmanom u zadnja dva mjeseca, alal ti vjera da i to dočekamo.
Onaj frajer je trebao dobiti crveni, ali budimo realni, Milanu bolje odgovara ova otvorena i ravnopravna igra nego da se ovi zabunkerišu sa svih deset igrača nazad.
One dvije šanse su se morale iskoristile, ali mi je nekako izgledalo li-la, ne bi me čudilo da se izvukao milimetarski ofsajd (pogotovo ona prva situacija sa Theom). Ali pohvale za Kessija i pas, ovo je prva iskreirana 1 na 1 situacija sa golmanom u zadnja dva mjeseca, alal ti vjera da i to dočekamo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: GoldenLilies, ronaldo99 i 4 gosta.