Sviđa mi se ovaj koncept što su Milanisti "izmislili". Ocijenjivanje igrača u 3 kategorije, po 3 igrača pa da vidimo imal i kod nas zainteresiranih, ja ću započeti.
Igrač sezone:
3 boda: Perišić, strašna sezona, i cijelu sezonu konstantan.
2 boda: Brozović, naš najbitniji igrač, bio bi na prvom mjestu da nije imao crnu rupu 3 mjeseca.
1 bod: zaista teško odlučiti jer je više igrača tu u istom rangu ali bi izdvojio Škriniar/Bastoni/Hakan sva tri su odradili solidnu sezonu bez crnih rupa.
Otkriće sezone:
3 boda: Nitko nije baš neko ogromno otrkiće ali bi tu stavio Dumfriesa, na kraju ipak dostojno zamjenio Hakimia, a došao je na mala vrata za ne velike pare
2 boda: Stavit ću tu Hakana, odigrao je bolje nego sam očekivao kad je dolazio. Pogotovo me iznenadio njegov defanzivni dio
1 bod: Teško za još nekoga dodati. Možda Dimarco čisto da se netko nađe, ali i nije baš neko otkriće s obzirom da igra li-la.
Flop sezone:
3 boda: Barella, rekoa bi da igra nešto lošiju sezonu nego lani, umjesto da ide to još bolje. Treba početi malo više igrati a manje pričati.
2 boda: Evo ne znam koga bi izdvojio, Gagliardini? Ma da realno nisam od njega više ni očekivao :/
1 bod: Fakat se tu nema više koga dodati. Možda Corea čisto da se netko nađe, ali nije on toliko ni loše igrao koliko je bio ozljeđen.
Edit: da dodam, volio bih čuti i mišljenje navijača drugih klubova koji su odgledali bar 20 Interovih utakmica. Oni su tu možda čak objektivniji nego navijači Intera