FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
scudetto89
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Istog sam mišljenja LjoZe, to je minimalno što možemo uraditi i da se bar na taj način malo odužimo.
Počivaj u miru legendo, slavit ćemo tvoje ime dok u nama srce bije
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Preimenovali ga ili ne, to će zauvijek biti Stadion Ivica Osim
- kontrasviju
- Kontakt:
Iskreno se nadam da će se pokrenuti inicijativa da se stadion preimenuje.
Zamisli u jednom gradu, dva stadiona nose naziv po svojim legendama koji su obilježili historiju olimpijskog grada, bh. fudbala i ova dva kluba, AFH i Ivica Osim!
Realno premalo smo ga cijenili ne samo mi, već kompletna država, da smo barem djelić onoga usvojili što nam je kao ljudska i trenerska gromada mogao prenijeti.
Još se sjetim, sjedi na klupi i govori Miri možeš slobodno više trčati, neće ti Bog ništa.
Zauvijek u našim srcima, Ivica Osim!
Zamisli u jednom gradu, dva stadiona nose naziv po svojim legendama koji su obilježili historiju olimpijskog grada, bh. fudbala i ova dva kluba, AFH i Ivica Osim!
Realno premalo smo ga cijenili ne samo mi, već kompletna država, da smo barem djelić onoga usvojili što nam je kao ljudska i trenerska gromada mogao prenijeti.
Još se sjetim, sjedi na klupi i govori Miri možeš slobodno više trčati, neće ti Bog ništa.
Brko iz druge galaksije!
Navijačima Željezničara iskreno saučešće.
Veliki gubitak!
Počivaj u miru! Legendo! Prava riječ legenda, opisuje našeg Štrausa, Švabu!
Počivaj u miru! Legendo! Prava riječ legenda, opisuje našeg Štrausa, Švabu!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
@igrajlopte 🐦
O kakvom se gospodinu i stručnjaku radi najbolje svjedoči podatak da je tog čovjeka veliki Real Madrid čak dva puta zvao da preuzme njihovu ekipu.
Brko iz druge galaksije!
-
SudoHusika
- Kontakt:
Lično se osjećam kao da je otišao dio mene...
Počivaj u miru istinska legendo našeg kluba i našeg grada. Nikada te nećemo zaboraviti i šta god da uradimo u tvoje ime malo je...
Počivaj u miru istinska legendo našeg kluba i našeg grada. Nikada te nećemo zaboraviti i šta god da uradimo u tvoje ime malo je...
Željezničar za život cijeli!
pocivaj u miru legendo plava
Počivaj u miru Legendo naša!
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- StrikeWarzone
- Kontakt:
I pita Lendru : " Jesi li ti onaj što te lopte pogađaju"1921boy je napisao/la: ↑01 maj 2022, 16:07Iskreno se nadam da će se pokrenuti inicijativa da se stadion preimenuje.
Pamtit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zamolio bih sve navijače, ako se slažete naravno, da večeras odamo počast našoj legendi tako što nećemo pisati postove na temi od 19:21 večeras pa do ujutro.
Brko iz druge galaksije!
polako svi odlaze, ode i najveći … ostaju samo ogromna praznina i ponos ko trebević
Treba li stadion Grbavica nazvati po Ivici Osimu?

https://www.klix.ba/sport/nogomet/treba ... /220501077
Glasajte, neka se nesto pokrene u javnosti na ovu temu. Mozda se i za ulicu nesto aktivira.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Stadion IVICA OSIM !