FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislio sam da ovo u zivotu nikad necu reci za klub koji volim i upotrijebiti ovu rijec al bukvalno mi se GADE neki igraci.
@Morto
Nekad stavi anketu koliko igraca vam se trenutno gadi u ekipi
A. 1-5
B. 5-10
C. 10-15
D. Svi
Glasam za opciju C.
@Morto
Nekad stavi anketu koliko igraca vam se trenutno gadi u ekipi
A. 1-5
B. 5-10
C. 10-15
D. Svi
Glasam za opciju C.
- napoleon72
- Kontakt:
Stavi D 15-20, a E nek bude svi. Ne gade mi se Merso, Tarik Ramic, Dizdarevic i Avramovski, od ovih koje gledamo (ne racunam Irfana Ramica, Islamovica itd). Gamad uhljebljena, ovo treba samarat na svakom koraku. Vidis ga u gradu, pljus, zateknes ga u klubu, pljus, izadje pred zgradu da baci smece, pljus. Pa bi se zapitali malo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Rahmet duši Ivici Osimu. 
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
Pocivao u miru Ivice.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Rahmet ti duši Ivice 

Znaju da će kup osvojiti.keli je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:43Fuj. Njima ovo bas zajebancija. Ne zanima me sudbina Vasoskog ali na ljeto se nadam bar 5 raskida ugovora + ovi sto im istice ugovor svakako. Uhljebili se u ekipu ko genjac, znaju da nmgu naci bolje a isto znaju da kvalitetom ne pripadaju ovdje. Fuj gade mi se.
Lahka ti zemlja bosanska Ivica Osim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro bi bilo da i mi znamofks74 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:35Znaju da će kup osvojiti.keli je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:43Fuj. Njima ovo bas zajebancija. Ne zanima me sudbina Vasoskog ali na ljeto se nadam bar 5 raskida ugovora + ovi sto im istice ugovor svakako. Uhljebili se u ekipu ko genjac, znaju da nmgu naci bolje a isto znaju da kvalitetom ne pripadaju ovdje. Fuj gade mi se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E jbg nije to fazon, kako bi se onda sekirali i traumiraliMortemHz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:50Dobro bi bilo da i mi znamofks74 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:35Znaju da će kup osvojiti.keli je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:43
Fuj. Njima ovo bas zajebancija. Ne zanima me sudbina Vasoskog ali na ljeto se nadam bar 5 raskida ugovora + ovi sto im istice ugovor svakako. Uhljebili se u ekipu ko genjac, znaju da nmgu naci bolje a isto znaju da kvalitetom ne pripadaju ovdje. Fuj gade mi se.

Hajde bar na treningu nekog dobiju ljudi, makar jedni druge. **** jedni..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo je prije akcije bilo jos, ima vise od mjesec kako sam isao. Cirkus u svim segmentima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakvi smo bolje je da ne znamo.MortemHz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:50Dobro bi bilo da i mi znamofks74 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:35Znaju da će kup osvojiti.keli je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:43
Fuj. Njima ovo bas zajebancija. Ne zanima me sudbina Vasoskog ali na ljeto se nadam bar 5 raskida ugovora + ovi sto im istice ugovor svakako. Uhljebili se u ekipu ko genjac, znaju da nmgu naci bolje a isto znaju da kvalitetom ne pripadaju ovdje. Fuj gade mi se.

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:35Znaju da će kup osvojiti.keli je napisao/la: ↑01 maj 2022, 14:43Fuj. Njima ovo bas zajebancija. Ne zanima me sudbina Vasoskog ali na ljeto se nadam bar 5 raskida ugovora + ovi sto im istice ugovor svakako. Uhljebili se u ekipu ko genjac, znaju da nmgu naci bolje a isto znaju da kvalitetom ne pripadaju ovdje. Fuj gade mi se.

U19
Radnik H vs FKS 0-3
Bijelonja Nermin 33', 72'
Lamadžema Kenan 44'
Radnik H vs FKS 0-3
Bijelonja Nermin 33', 72'
Lamadžema Kenan 44'
Znači Salčin i Haskić neće igrati u finalu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10-14 dana, moguće je da zaigra.
Da hoće više ovaj kup, makar da ulaznice puste da se nešto dešava.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Slazem se. Dodao bih tu i Traku. Za Djokanovica takodjer ne mogu reci da mi se gadi, bez obzira sto ga cesto kritikujem. Ostali mi se svi gade, da ne kazem sta teze.napoleon72 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 15:04Stavi D 15-20, a E nek bude svi. Ne gade mi se Merso, Tarik Ramic, Dizdarevic i Avramovski, od ovih koje gledamo (ne racunam Irfana Ramica, Islamovica itd). Gamad uhljebljena, ovo treba samarat na svakom koraku. Vidis ga u gradu, pljus, zateknes ga u klubu, pljus, izadje pred zgradu da baci smece, pljus. Pa bi se zapitali malo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐