Pa promjene imena klubaSrebrenko je napisao/la: ↑26 apr 2022, 18:57Tebi još garant bale cure iz nosa čim se nafuravaš na engl.nogomet i prodane klubove šeicima,oligarsima i sl.bogatašima koje samo novac zanima!!!
E vidiš dječaće moj,Hajduk nije i neće se prodati nikakvom novcu kao što su učinili u HNL dinamo,rijeka,osijek!!!To ima svoju cijenu naravno,ali mi smo narodni klub i ponosni na svoj klub kad bi igrao i 3.ligu,a ljudi to cijene i poštuju kao što se vidi i niko NE MOŽE tek tako promijeniti ime,stadion,grb kluba kao što drugim klubovima to čine(croatia,nk-hnk dinamo,juve grb,Cardif boju dresova...).
Nego ne brini ti za nas,znamo mi kuda idemo i da nam mnogi zavide i ne razumiju da ljubav se ne može kupiti nikakvim novcem.Mlad si,naučit ćeš....kad jednog dana voljeni ti Arsenal postane Harsenal i zaigra u zelenim dresovima![]()
,grba itd au normalne u svijetu nogometa pogotovo ne bi li postali stilski i marketinski utjecajniji među novim generacijama.
Nema veze meni odgovara da aJduk ostane talac jednog grada koji se blamira na svim nivoima kada o necem odlučuju..
Baldazar,puljak,ivosevic,kerum,udruge hajduka

Da ima i malo inteligencije neka garintura bi dobila priliku da digne klub na veći nivo da sve te vase filtivne clanarine ne budu uzaludne.
Već smjenjujete Valdasa i vec treba netko drugi