Hvala.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Primite saucesce.
Pokoj ti dusi,covjece !
Pokoj ti dusi,covjece !
-
zeljovac21
- Kontakt:
Posljednji pozdrav gospodaru familije!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pocivao u miru, Ivice.
- Shategabri
- Kontakt:
Halali brate, nisam u Sa do srijedeMeraak1921 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 19:17
Zaduzio je ovaj grad i drzavu i zasluzio da i vi hz dodjete sad za po sata![]()
Na derbiju treba dostojanstveno ispratiti legendu.
Koševo Zapad
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jos uvijek ne mogu sebi doci,nismo ni svjesni akkvu smo velicinu izgubili.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Najveca legenda.
Mnogo tuzan dan
Citavu ovu prokletu nedjelju mi idu suze na oci. Znam da smo svi prolaznici na ovom svijetu i da cemo svi kad tad ici na bolji svijet ali ovo danas mi je bas tesko palo, uhh

-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Tuzan dan, ali rodio se brate. Zadnjih godinu i vise bas nije bio dobro. Uradio je za zivota sto vecina ne bi za 20 zivota. Svi mozemo biti ponosni sto smo dio porodice koje je i On bio. Jedan od najvecih ljudi koje je ovaj grad imao.
Pročepit će negdje.
- Bersaga
- Kontakt:
Kad čovjek malo bolje razmisli, shvatiš ustvari kakav je to bio genije i univerzalac. U gradu Sarajevu, postaneš legenda i najveće ime u historiji najvećeg kluba u državi, a opet te navijači ljutog rivala cijene i poštuju, maksimalno. Znamo da je Šeher specifičan i nema puno takvih ljudi a pogotovo ovo vezano i za dva sarajevska kluba i sam fudbal. Za to nije bilo dovoljno samo fudbalsko znanje, morao si biti i mangup i fakin i mudrac. Onda postaneš ogromno ime u jednom od 4 najuspješnija kluba bivše Jugoslavije. Zatim uspješno vodiš reprezentaciju iste te Jugoslavije, što je u to doba možda bio i najteži posao ali opet je znao zanat i kako raditi sa igračima sa brdovitog Balkana. Onda skokneš do Graza, u kremu evropske kulture i ljepote i pazi sad, postaneš najbolji trener svih vremena u jednom od najvećih klubova Austrije, dobiješ i ulicu u istom tom gradu, hej Graz. Onda odeš na kraj svijeta, gdje je prezicnost i disciplina sve i tu se pokažeš i postaneš neko o kome pišu knjige, koga japanci godinama ne zaboravljaju. Dva puta te najveći klub na svijetu traži za trenera. Jedan profesor fudbala kakav je Arsen Wenger te smatra učiteljem. Pele, jedan od najboljih igrača svih vremena od tebe traži dres. Ljudi iz svih dijelova svijeta te cijene i vole. Sve to postigneš iz tačke polazišta - grad Sarajevo. Čovjek koji je bio ispred svog vremena, čovjek koji je na sebi svojstven način shvatao igru zvanu fudbal. Jednostavno genije, bogatstvo koje smo imali a koje nismo znali da iskoristimo u punom kapacitetu. Svjetski a naš, ponosan sam što pripadam i volim klub koji je i klub ovog virtuoza i gospodina.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar
Hvala ti za sve. Ivica Osim!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Bersaga je napisao/la: ↑02 maj 2022, 02:38Kad čovjek malo bolje razmisli, shvatiš ustvari kakav je to bio genije i univerzalac. U gradu Sarajevu, postaneš legenda i najveće ime u historiji najvećeg kluba u državi, a opet te navijači ljutog rivala cijene i poštuju, maksimalno. Znamo da je Šeher specifičan i nema puno takvih ljudi a pogotovo ovo vezano i za dva sarajevska kluba i sam fudbal. Za to nije bilo dovoljno samo fudbalsko znanje, morao si biti i mangup i fakin i mudrac. Onda postaneš ogromno ime u jednom od 4 najuspješnija kluba bivše Jugoslavije. Zatim uspješno vodiš reprezentaciju iste te Jugoslavije, što je u to doba možda bio i najteži posao ali opet je znao zanat i kako raditi sa igračima sa brdovitog Balkana. Onda skokneš do Graza, u kremu evropske kulture i ljepote i pazi sad, postaneš najbolji trener svih vremena u jednom od najvećih klubova Austrije, dobiješ i ulicu u istom tom gradu, hej Graz. Onda odeš na kraj svijeta, gdje je prezicnost i disciplina sve i tu se pokažeš i postaneš neko o kome pišu knjige, koga japanci godinama ne zaboravljaju. Dva puta te najveći klub na svijetu traži za trenera. Jedan profesor fudbala kakav je Arsen Wenger te smatra učiteljem. Pele, jedan od najboljih igrača svih vremena od tebe traži dres. Ljudi iz svih dijelova svijeta te cijene i vole. Sve to postigneš iz tačke polazišta - grad Sarajevo. Čovjek koji je bio ispred svog vremena, čovjek koji je na sebi svojstven način shvatao igru zvanu fudbal. Jednostavno genije, bogatstvo koje smo imali a koje nismo znali da iskoristimo u punom kapacitetu. Svjetski a naš, ponosan sam što pripadam i volim klub koji je i klub ovog virtuoza i gospodina.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bersaga kralju hvala na ovom tekstu.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Svaka čast brateBersaga je napisao/la: ↑02 maj 2022, 02:38Kad čovjek malo bolje razmisli, shvatiš ustvari kakav je to bio genije i univerzalac. U gradu Sarajevu, postaneš legenda i najveće ime u historiji najvećeg kluba u državi, a opet te navijači ljutog rivala cijene i poštuju, maksimalno. Znamo da je Šeher specifičan i nema puno takvih ljudi a pogotovo ovo vezano i za dva sarajevska kluba i sam fudbal. Za to nije bilo dovoljno samo fudbalsko znanje, morao si biti i mangup i fakin i mudrac. Onda postaneš ogromno ime u jednom od 4 najuspješnija kluba bivše Jugoslavije. Zatim uspješno vodiš reprezentaciju iste te Jugoslavije, što je u to doba možda bio i najteži posao ali opet je znao zanat i kako raditi sa igračima sa brdovitog Balkana. Onda skokneš do Graza, u kremu evropske kulture i ljepote i pazi sad, postaneš najbolji trener svih vremena u jednom od najvećih klubova Austrije, dobiješ i ulicu u istom tom gradu, hej Graz. Onda odeš na kraj svijeta, gdje je prezicnost i disciplina sve i tu se pokažeš i postaneš neko o kome pišu knjige, koga japanci godinama ne zaboravljaju. Dva puta te najveći klub na svijetu traži za trenera. Jedan profesor fudbala kakav je Arsen Wenger te smatra učiteljem. Pele, jedan od najboljih igrača svih vremena od tebe traži dres. Ljudi iz svih dijelova svijeta te cijene i vole. Sve to postigneš iz tačke polazišta - grad Sarajevo. Čovjek koji je bio ispred svog vremena, čovjek koji je na sebi svojstven način shvatao igru zvanu fudbal. Jednostavno genije, bogatstvo koje smo imali a koje nismo znali da iskoristimo u punom kapacitetu. Svjetski a naš, ponosan sam što pripadam i volim klub koji je i klub ovog virtuoza i gospodina.
moSa ljoŽe
Bersaga je napisao/la: ↑02 maj 2022, 02:38Kad čovjek malo bolje razmisli, shvatiš ustvari kakav je to bio genije i univerzalac. U gradu Sarajevu, postaneš legenda i najveće ime u historiji najvećeg kluba u državi, a opet te navijači ljutog rivala cijene i poštuju, maksimalno. Znamo da je Šeher specifičan i nema puno takvih ljudi a pogotovo ovo vezano i za dva sarajevska kluba i sam fudbal. Za to nije bilo dovoljno samo fudbalsko znanje, morao si biti i mangup i fakin i mudrac. Onda postaneš ogromno ime u jednom od 4 najuspješnija kluba bivše Jugoslavije. Zatim uspješno vodiš reprezentaciju iste te Jugoslavije, što je u to doba možda bio i najteži posao ali opet je znao zanat i kako raditi sa igračima sa brdovitog Balkana. Onda skokneš do Graza, u kremu evropske kulture i ljepote i pazi sad, postaneš najbolji trener svih vremena u jednom od najvećih klubova Austrije, dobiješ i ulicu u istom tom gradu, hej Graz. Onda odeš na kraj svijeta, gdje je prezicnost i disciplina sve i tu se pokažeš i postaneš neko o kome pišu knjige, koga japanci godinama ne zaboravljaju. Dva puta te najveći klub na svijetu traži za trenera. Jedan profesor fudbala kakav je Arsen Wenger te smatra učiteljem. Pele, jedan od najboljih igrača svih vremena od tebe traži dres. Ljudi iz svih dijelova svijeta te cijene i vole. Sve to postigneš iz tačke polazišta - grad Sarajevo. Čovjek koji je bio ispred svog vremena, čovjek koji je na sebi svojstven način shvatao igru zvanu fudbal. Jednostavno genije, bogatstvo koje smo imali a koje nismo znali da iskoristimo u punom kapacitetu. Svjetski a naš, ponosan sam što pripadam i volim klub koji je i klub ovog virtuoza i gospodina.
Picko moj, suze mi krenuše. Hvala ti za ovo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hansestadt, mavi, ristagrad, Samba71 i 49 gostiju.