1. HNL
-
- Kontakt:
Re: 1. HNL
Idemoooo izdrži Loksoo
Sviđa mi se ova lepršava igra dinama iz 1.poluvremena,podsjećaju me na man.city 

-
- Kontakt:
E golemo da su Loccossi ponovno uzeli bod Dinamu
kolko je Dinamo loš i katastrofalan,to najbolje govori kakvi su ovi ispod njega koji laprdaju stalno o nekom svom napretku 

-
- Kontakt:
Sljedeće kolo moramo uzet Rijeku.
Onda nam odgovara bilo koji ishod utakmice Dinamo-Osijek osim Dinamove pobjede.
Bit će teško, ali nada je i dalje tu.
- Ouagadougou
- Kontakt:
Koliko se odmah osjeti kad Dinamo nema 12 sigurnih bodova odma na samom startu prvenstva. Svaka čast za gospodina Čabraju...
Sljedeće kolo je odlučujuće: Dinamo:Osijek i Rijeka:Hajduk
Osijeku i Hajduku odgovaraju samo pobjede, Hajduku odgovara u slučaju pobjede i da bude remi između Dinama i Osjeka... Biti će svega u sljedećem kolu.
Osijeku i Hajduku odgovaraju samo pobjede, Hajduku odgovara u slučaju pobjede i da bude remi između Dinama i Osjeka... Biti će svega u sljedećem kolu.
-
- Kontakt:
Po tvom mišnjenju, kolike su šanse da Dinamo ne pobijedi Osijeka?Ouagadougou je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:37Koliko se odmah osjeti kad Dinamo nema 12 sigurnih bodova odma na samom startu prvenstva. Svaka čast za gospodina Čabraju...
-
- Kontakt:
Uh, rijecani ce dati sve samo da Hajduk ne osvoji, ne sumnjam da ce uci u utakmicu kao da njima treba za naslovCipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:32Sljedeće kolo moramo uzet Rijeku.
Onda nam odgovara bilo koji ishod utakmice Dinamo-Osijek osim Dinamove pobjede.
Bit će teško, ali nada je i dalje tu.
Bit ce stvarno svega, spektakl sljedeci vikend
-
- Kontakt:
Da...
Ali mogao bi Bjelica uzeti Dinamu bodove, Dinamo stvarno ne izgleda uvjerljivo.
Hajduk je zadnja 3 puta pobijedio na Rujevici, što opet ne mora ništa značiti.
Očekuje nas veliki spektakl u sljedećem kolu, može se maksimalno zakuhati, ali može i biti sve gotovo.
Nadajmo se da će se zakuhati...
Ali mogao bi Bjelica uzeti Dinamu bodove, Dinamo stvarno ne izgleda uvjerljivo.
Hajduk je zadnja 3 puta pobijedio na Rujevici, što opet ne mora ništa značiti.
Očekuje nas veliki spektakl u sljedećem kolu, može se maksimalno zakuhati, ali može i biti sve gotovo.
Nadajmo se da će se zakuhati...
-
- Kontakt:
Stvarno me iznenadio ovaj rezultat iz Kranjčevićeve. Iduće kolo će goriti, ništa se ovdje više ne može prognozirati. Hajduk stvarno nakon dugo vremena živ, -4 3.kola do kraja. Rijeka se mora dobiti da se stavi pritisak na konkurenciju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Ouagadougou
- Kontakt:
Osijeku ne odgovara bod, a prošli put kad su igrali na Maksimiru Bjelica je posložio jedan od najvećih bunkera u povijest HNL-a. Ne znam šta je sa Škorićem jeli se oporavio. Rekao bi da su šanse 65:35 za Dinamo.Više me plaši utakmica u Rijeci....Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:48Po tvom mišnjenju, kolike su šanse da Dinamo ne pobijedi Osijeka?Ouagadougou je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:37Koliko se odmah osjeti kad Dinamo nema 12 sigurnih bodova odma na samom startu prvenstva. Svaka čast za gospodina Čabraju...
-
- Kontakt:
Da, ali i u zadnjoj ih je uspio uzeti.Ouagadougou je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:07Osijeku ne odgovara bod, a prošli put kad su igrali na Maksimiru Bjelica je posložio jedan od najvećih bunkera u povijest HNL-a. Ne znam šta je sa Škorićem jeli se oporavio. Rekao bi da su šanse 65:35 za Dinamo.Više me plaši utakmica u Rijeci....Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:48Po tvom mišnjenju, kolike su šanse da Dinamo ne pobijedi Osijeka?Ouagadougou je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:37Koliko se odmah osjeti kad Dinamo nema 12 sigurnih bodova odma na samom startu prvenstva. Svaka čast za gospodina Čabraju...
Vidjet ćemo, svakako da trebamo uzeti sve do kraja, što neće biti lagano.
Zamisli podatka, prvih 27 međusobnih utakmica Dinamo-Lokomotiva,26 pobjeda i jedan remiOuagadougou je napisao/la: ↑01 maj 2022, 21:37Koliko se odmah osjeti kad Dinamo nema 12 sigurnih bodova odma na samom startu prvenstva. Svaka čast za gospodina Čabraju...

Ja mislim da niti jedan klub na svijetu nije imao takav omjer protiv nekog tima,odnosno nije imao takvu štelu.
Sve mene stid.....
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Kupio sam paket ulaznica za Osijek i Hajduk i morao sam podatke osoba unijeti koji sada stoje na obje ulaznice. Da li je moguce na jednu utakmicu otici sa osobama cija imena nisu na ulaznicama?
-
- Kontakt:
Cini se da je pukla ljubav izmedju Nenada Bjelice i uprave kluba, a s obzirom da su madjari otvoreno na strani ovih drugih... Steta bi bilo, Neno je ipak digao klub na vecu razinu
-
- Kontakt:
Nešto se u zadnje vrijeme intenzivno spominje da bi se Bjelica mogao vratiti opet u Dinamo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Bijelica ima već ozbiljan uzorak klubova gdje u drugoj sezoni napravi probleme,pokupi stvari i ode.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 13:30Nešto se u zadnje vrijeme intenzivno spominje da bi se Bjelica mogao vratiti opet u Dinamo
Ako je sudeći po povijesti očito je došao neki jači klub po njega čim sebi pravi rupe za izlaz.
Sve u svemu prevelika je hinja od čovjeka da bih ga volio u Dinamu opet
HNL sljedeće sezone na novim kanalima koji će se zvati MaxSport 1 i MaxSport 2, te će 1 utakmica po kolu ići na HRT-u. Navodno će se osim Prve HNL prvi put u povijesti prenositi i sve utakmice Druge HNL i pokoja 3.HNL i nižih liga. Plus još će se na tim programima prenositi i Kup, Superkup, Prva HNL za žene, u-17,u-19,u-21 reprezentacije, futsal ligu, prijateljske utakmice klubova i prijateljske utakmice A reprezentacije...
Ovo mi izgleda obećavajuće, valjda će i tako biti... Plus je najavljeno da će biti još više kamera na stadionima.
Ovo mi izgleda obećavajuće, valjda će i tako biti... Plus je najavljeno da će biti još više kamera na stadionima.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦
- Ouagadougou
- Kontakt:
Navodno se neće na HRT-u prenositi samo Hajduk i Dinamo kako su bili najavljivali nego će se vjerovatno rotirati, a pritom će naravno prednost zbog gledanosti imat Hajduk i Dinamo, a zatim Osijek i Rijeka.LeeJunFan je napisao/la: ↑04 maj 2022, 15:21HNL sljedeće sezone na novim kanalima koji će se zvati MaxSport 1 i MaxSport 2, te će 1 utakmica po kolu ići na HRT-u. Navodno će se osim Prve HNL prvi put u povijesti prenositi i sve utakmice Druge HNL i pokoja 3.HNL i nižih liga. Plus još će se na tim programima prenositi i Kup, Superkup, Prva HNL za žene, u-17,u-19,u-21 reprezentacije, futsal ligu, prijateljske utakmice klubova i prijateljske utakmice A reprezentacije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.