Šabanijaaa...jedino sto su dobro podigli da nismo isti i nikad necemo biti isti!!! Ponjanjake vam se po el mudzahidu sisice..
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ko diro malog traktoristuFighter1926 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:43Šabanijaaa...jedino sto su dobro podigli da nismo isti i nikad necemo biti isti!!! Ponjanjake vam se po el mudzahidu sisice..
Mars skupljaj ratku za pelene **** jednoFighter1926 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:43Šabanijaaa...jedino sto su dobro podigli da nismo isti i nikad necemo biti isti!!! Ponjanjake vam se po el mudzahidu sisice..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Spremas li traktor?Fighter1926 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:43Šabanijaaa...jedino sto su dobro podigli da nismo isti i nikad necemo biti isti!!! Ponjanjake vam se po el mudzahidu sisice..
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Al kad krenu bježanija.
Inače, svako skretanje udesno je debilizam koji nikad nikome nije donio ništa dobro

Inače, svako skretanje udesno je debilizam koji nikad nikome nije donio ništa dobro

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
STOGA SAMO DESNO SAMO BOSNA SAMO LJILJANI.
FK SARAJEVO.
+1mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.

Treba pametno, ni desno ni lijevo. Da ne bude, Tuzlak, komunjara i te priče. A desna opcija, ponavljam, NIKAD NIKOME, nije ništa dobro donijela. Populisti koji se, krijući iza te ideolgije, bogate preko leđa jadnika.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
+1Simi je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:06+1mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Vidjeli smo sta nam je donijela ta prica i takvo razmisljanje...ne pricam o vjeri vec o naciji kada govorim desno.Sky9 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:11mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
STOGA SAMO DESNO SAMO BOSNA SAMO LJILJANI.![]()
Treba pametno, ni desno ni lijevo. Da ne bude, Tuzlak, komunjara i te priče. A desna opcija, ponavljam, NIKAD NIKOME, nije ništa dobro donijela. Populisti koji se, krijući iza te ideolgije, bogate preko leđa jadnika.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 maj 2022, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Mi zbog ahbaba iz trezora smo bili i ostali tu gdje jesmo a ljiljani nikad nece biti desno, liljani ne poznaju religiju niti desno a niti lijevo, samo poznaju Bosnu i Hercegovinu,mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Prvo ocistiti svoj prag.
Zadnja izmjena: Cokituki, dana/u 01 maj 2022, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što pojedince najviše boli. Država Bosna i Hercegovina. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Procitaj moj post iznad,znao sam da ce neki pametnjakovic iskopati "religiju" u ovoj prici.Cokituki je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:14Mi zbog balija iz trezora smo bili i ostali tu gdje jesmo a ljiljani nikad nece biti desno, liljani ne poznaju religiju niti desno a niti lijevo samo poznaju Bosnu i Hercegovinu,mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Prvo ocistiti svoj prag.
FK SARAJEVO.
Procitaj ti opet sta sam ja napisao svima ne samo tebi pa se skontaj sa sobom i svojim pametnjakovicem.mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:15Procitaj moj post iznad,znao sam da ce neki pametnjakovic iskopati "religiju" u ovoj prici.Cokituki je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:14Mi zbog balija iz trezora smo bili i ostali tu gdje jesmo a ljiljani nikad nece biti desno, liljani ne poznaju religiju niti desno a niti lijevo samo poznaju Bosnu i Hercegovinu,mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05
Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Prvo ocistiti svoj prag.
Fulio si poentu ako si se meni obratio.
Kakvi trezori kakve p.m. o cemu ti pricas?
FK SARAJEVO.
Koliko je SDA osvojila glasova '90?mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Ne pricaj gluposti ba. 1,5 miliona, skoro. I?
Povezivati desnicu sa racionalnom zastitom i patriotizmom, moze samo neko ko je bjezao sa casova istorije u srednjoj skoli (pogledati pod Drugi Svjetski rat!)
Da ne kazem nesto vise i strucnije potkovan/obrazovan u tom smijeru.
Ovo sto rade manijaci je sabanijada, a ne patriotizam. Ovo u kojem oni smijeru idu je priblizavanje jednoj politickoj partiji i opciji, a ne patriotizam.
- FKS -
Sta ti je u svemu ovome "sabanijada?Hajdeee je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:18Koliko je SDA osvojila glasova '90?mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Ne pricaj gluposti ba. 1,5 miliona, skoro. I?
Povezivati desnicu sa racionalnom zastitom i patriotizmom, moze samo neko ko je bjezao sa casova istorije u srednjoj skoli (pogledati pod Drugi Svjetski rat!)
Da ne kazem nesto vise i strucnije potkovan/obrazovan u tom smijeru.
Ovo sto rade manijaci je sabanijada, a ne patriotizam. Ovo u kojem oni smijeru idu je priblizavanje jednoj politickoj partiji i opciji, a ne patriotizam.
FK SARAJEVO.
Populizam je ovo, a populizam je svuda isti - jeftin i autodestruktivan 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bistrik, Burberry46, MostarReds22, Proximic, ristagrad, Vanja8 i 46 gostiju.