@Milanist sjecas se nase opklade sa pocetka sezone
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cestite za tekmu. Nisam mogao gledati, putovao sam , ali sam siguran u ove momke. Jedino nisam siguran kako pojedini i dalje nosonju provlace u kontekstu Milana. A mimo toga ne mogu se porediti, jednostavno.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma kako god ovo ispadne, svaka cast momcima jer daju 120% od sebe i Pioliju također jer radi fantastičan posao sa jednim napadačem cijelu sezonu.
Jedan spomenik na kraju sezone za njega!
Kalulu je strasno napredovao, ali 12M za Maignana je jedna od najvećih krađa ikada
Kalulu je strasno napredovao, ali 12M za Maignana je jedna od najvećih krađa ikada
Za Mika se znalo da je top golman, on je prosle sezone imao najvise clean shetova u ligama petice 22 tekme, ove sezone je na 15 za sada, da nije bilo povrede i propustenih tekmi bila bi jos koja tekma, a do kraja su jos 3 kola tako da vrlo lako moze biti i 18 u toj statistici kod njega.nextterrain je napisao/la: ↑01 maj 2022, 17:44Ma kako god ovo ispadne, svaka cast momcima jer daju 120% od sebe i Pioliju također jer radi fantastičan posao sa jednim napadačem cijelu sezonu.
Kalulu je strasno napredovao, ali 12M za Maignana je jedna od najvećih krađa ikada![]()
Al njegov uticaj na igru je jos levl iznad proslog golmana sto smo imali
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maignan 29 mečeva 15 bez primljenog gola. Golemo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Opet nas Rafa vuče, jest da mi je uzeo godinu dana života kada je promašio onu šansu na početku drugog poluvremena
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
Nevjerovatno da smo uspjeli ipak na kraju dobiti s obzirom šta smo sve promašili. Mike izvukao stvar, Leao završio.
Theo je odigrao fenomenalno ali ne smije u onakvim situacijama kao u prvom poluvremenu misliti na ličnu statistiku u ovako bitnom meču. Ovaj meč bi već tada bio gotov da je dao samom Diazu na petercu loptu a ne šutao skoro iz mrtvog ugla.
Bravo momci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Theo je odigrao fenomenalno ali ne smije u onakvim situacijama kao u prvom poluvremenu misliti na ličnu statistiku u ovako bitnom meču. Ovaj meč bi već tada bio gotov da je dao samom Diazu na petercu loptu a ne šutao skoro iz mrtvog ugla.
Bravo momci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ajde pa javi ako nadjes sta, nesto se ne sjecam da sam se sta kladio sa bilo kime, pa i mene bas sad zanima
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ekipa ima 7 bodova više nego lani u isto vrijeme. Te 12 manje primljenih golova. Napredak.
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam danas bas ispratio utakmicu sa dosta emocija, nervozan ko kad mi se kcerka radjala. 
Ocekivano teska utakmica i neugodan protivnik, previse nervoze i ogroman pritisak na ovu ekipu, a po ko zna koji put su pokazali karakter, zelju i znanje da pobijede kad ih i nece gol. Sampionski igramo u zadnje vrijeme.
Jedva cekad da vidim ledja Kessiu i Krunicu, uzasno me nerviraju u posljednje vrijeme.
Leao the king opet zabi gol iz karakteristicne mu situacije, Rebic opet unjeo zivosti i dinamike ali i par nelogicnih krakih i nonsalantnih dodavanja.
Opet cu se ponoviti, Calabria sve vise naginje na igraca za klupe.
Odbranu vise nema potrebe ni spominjati, rade izvanredan posao, dok Mike pobire simpatije sa svih strana i nadam se da vec u narednom reprezentativnom okupljanju preuzima jedinicu (1) na golu Francuske. Vise nema dileme.
Ocekivano teska utakmica i neugodan protivnik, previse nervoze i ogroman pritisak na ovu ekipu, a po ko zna koji put su pokazali karakter, zelju i znanje da pobijede kad ih i nece gol. Sampionski igramo u zadnje vrijeme.
Jedva cekad da vidim ledja Kessiu i Krunicu, uzasno me nerviraju u posljednje vrijeme.
Leao the king opet zabi gol iz karakteristicne mu situacije, Rebic opet unjeo zivosti i dinamike ali i par nelogicnih krakih i nonsalantnih dodavanja.
Opet cu se ponoviti, Calabria sve vise naginje na igraca za klupe.
Odbranu vise nema potrebe ni spominjati, rade izvanredan posao, dok Mike pobire simpatije sa svih strana i nadam se da vec u narednom reprezentativnom okupljanju preuzima jedinicu (1) na golu Francuske. Vise nema dileme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A s druge strane Megvajer u prvih 11, dok Fikre ni na spisku. Brat je za kockoglavog Maldini i Baresi zajedno.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Englezi su zaluđeni svojim panjevima u domaćoj ligi. Tako da ne gledaju puno preko granice svoje igrače. A Tomori je tri klase iznad panjuge iz Manchestera. A i Kalulu ako ovako nastavi, ubrzo će dobiti poziv u seniorski tim Francuske.
Romagnoli13 je napisao/la: ↑01 maj 2022, 22:41Englezi su zaluđeni svojim panjevima u domaćoj ligi. Tako da ne gledaju puno preko granice svoje igrače. A Tomori je tri klase iznad panjuge iz Manchestera. A i Kalulu ako ovako nastavi, ubrzo će dobiti poziv u seniorski tim Francuske.
Maguire iz Uniteda i repke nije isti igrac. Zbog toga ga i zovu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taj čovjek ne zna osnovne stvari u fudbalu. Niti izgleda niti igra kao profesionalni fudbaler. Ali njihov problem, Tomori je potrebniji Milanu svakako.
- muha milanez
- Kontakt:
Bajram Mubarek Olsun braćo. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bajram Serif Mubarek Olsun braco i od mene, zelim vam sve najbolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.