FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 30 apr 2022, 20:23

Flicku oni statuu trebaju podici ispred Allianz Arene. Mudo oni ne bi osvojili bez njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 30 apr 2022, 22:45

A i koroni.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 30 apr 2022, 23:40

Podhitno pojačati ekipu svim poljima, bez pravog veznjaka nema pravog Bayerna koliko god vi voljeli Kimiha on nije taj kalibar nit ima taj kvalitet samo što ga forsiraju jer je švabo. Fali igrač tipa Thiago. Zašto ne probati s Iscom uvijek smo pogađali sa kupovinom iz Reala. Toliko igrača na tržištu Al nažalost hasan će opet nać kakvog polovnjaka iz cvajte. Igrači iz Bayernove akademije nemaju priliku ni da igraju. Žalosno je ovo sve što se dešava Al vrijeme je za podmlađivanje došlo očigledno. Ako ne možeš dovesti Halanda ili špica približne kvalitete ne treba ni dovoditi onda. Greška se pravi što se svakom igraču mora izać u susret sa platom. Nastavimo li ovako bojim da ne padnemo u fudbalski prosjek sa arsenalom i sličnima.
joj hamo vidi mu glave

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2022, 01:03

Omerbavarac je napisao/la:
30 apr 2022, 19:52
Julian Nagelsmann after the game: "We had too many performances and defeats of this kind this season. I have an explanation for it, but I won't give it to you. It's not for the media. I say it internally"
Ima ovdje nesto, ocito vlada odredjeno nezadovoljstvo.
Ako ce prodaja pojedinih igraca vratiti Bayern ponovo na stazu sa pocetka sezone, ja sam prvi za to rjesenje.
Nema kvalitetni stoperski dvojac, nema desnog beka, lijevi bio van nekoliko mjeseci, te nema kreatora u veznom redu.

To je igracki.

Sto se tice situacije van terena, negativna atmosfera je pocela sa onom brukom koju je dobio leo gdesi, unjesto roberta, pa prica o ugovorima i platama koje su enormne za Bayern. Mi nismo navikli dati toliki novac, i ostacemo bez Gnarby zbog toga.

Ja zaista ne znam sto se uprava odlucila sa Comana u odnosu na Gnarbya. Nevjerovatno.

MiskinKnez
Kontakt:

Post Postao/la MiskinKnez » 01 maj 2022, 01:27

https://telesport.telegram.hr/kolumne/l ... fLM3oY2GtM ne znam jel već neko postavljao, Filip lijepo zbori...Za današnju utakmicu, ne smijem dati komentar, gledao sam do šezdesete minute samo. Dalje nisam mogao...
"Znam da je najbolje da sjedim i šutim. Kad se uzjogunim i ušutim, djelujem čak vrlo mudro, a uz to još i razmišljam. Ali sad je bolje da govorim. Progovorio sam zato što me vi tako lijepo gledate; baš vam je divno lice!"

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 maj 2022, 09:10

Neutral je napisao/la:
01 maj 2022, 01:03
Ja zaista ne znam sto se uprava odlucila sa Comana u odnosu na Gnarbya. Nevjerovatno.
Jesi gledao jučer Gnabrija? Ili zadnje pola sezone...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 01 maj 2022, 09:33

Cuj zasto se uprava odlucila za Comana u odnosu na Gnabrya :damn: pa valjda zato sto je Coman za klasu bolji igrac..Gnabry od nove godine igra ko neka kokos..jedino sto zna je pustiti onu afro frizuru..posljednju godinu nista on nije pokazao u dresu Bayerna..Gnabry je u najmanju ruku bezobrazan..ljudi mu nude 17-19mil € plus bonuse a on opet negoduje kao ne osjeca se da je jedan od glavnih oslonaca Bayerna..govedo iste sekunde staviti na transfer listu i uzet bilo sta za njega..covjek jedine dvije utakmice odigrao kako treba protiv Tottenhama i Chelsea, a sve ostalo nevidljiv, sebican a ponajvise glup..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 maj 2022, 09:33

Neutral je napisao/la:
01 maj 2022, 01:03

Nije tačno Gnarbyu je ponuđeno između 17-19 mil koliko imaju Coman i Sane.Ne znam šta se umislio momak da je klasa Riberya to nije niti će ikad biti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 maj 2022, 10:55

Neminovno je da ce doci do rastanka sa jednim od dvojice Lewa-Gnabry a u nekim kombinacijama mozda i sa obojicom.

Pokusati jednog zadrzati jer obojica su napadaci, s tim da Gnabry moze igrati i krilnu poziciju i zavrsiti pricu oko toga.

Tim cinom se uprava rjesava jedne velike plate a od eventualne prodaje ce biti novca da se dovede odgovarajuca zamjena koja mozda nece doprinijeti ucinkom na terenu u toj mjeri kao prethodnik ali ce zadovoljiti Bayernove potrebe po pitanju finansija.

Kada obratimo paznju na trzistu, na istom stvarno ima puno krilnih igraca koji bi se mogli dovesti.

Sretan praznik rada. :bih:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 maj 2022, 13:09

The majority of Bayern players flew to Ibiza directly after yesterday's game to celebrate the title. Julian Nagelsmann gave his players Sunday and Monday off. Only 4 players from yesterday's squad didn't travel with to Ibiza, including Neuer and Ulreich [Bild]

Ipak su zaslužili (ovo sve treba potjerati nekim sredstvom za raskuživanje, od trenera, uprave pa do većine igrača.)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 maj 2022, 13:35

To je do debila od trenera. Vise im je dao slobodnih dana nego sto su trenirali. Klovn zivi.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 01 maj 2022, 14:21

valjda misli da će ih tako kupiti (Kovač je mislio drugačije pa im nije dao u noćni klub na pripremama, ovi ipak odu i onda kad ih ne kazni, onda ga kakti više nisu cijenili jer ih nije kaznio.) Komedijaš(i).

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 01 maj 2022, 19:01

Cudno mi je nekako to sa Lewandowskim. Npr. njemu fali jos 50-ak golova da sustigne Gerda Müllera i tako postane najbolji strijelac u povijesti Bundeslige. Bog zna samo koliko godina bi trebalo proci da neko dodje ko bi mogao taj rekord opet srušiti. Sta je tim ljudima u glavi nije mi jasno. Imas znaci sansu da postanes najveca legenda ikad, a ujedno opet zaradjujes 20-ak miliona godisnje sljedece 2-3 godine... a tebi vamo opet malo, isao bi u drugi klub u tim godinama, gdje ces postat jedan od milion igraca koji su tu igrali, nit ces puno vise zaraditi, a veliko je pitanje kako ces se uklopiti u novu sredinu. Totalno nerazumljivo razmisljanje, a mozda i Bavarci se ne bune puno, mozda oni zele da najveca legenda i najveci strijelac Bundeslige ostane Njemac. Ja vam garantiram, da je recimo Lewandowski njemac, da bi mu dali i 40 miliona eura godisnje, samo da ostane. Ovako poljak, jbg nedamo njemu vise od ovog sta ima. Thomas Müller da je u Lewinoj, garantiram da bi dobio sta god pozeli. Dali bi mu do 2030.e ugovor

HuseinKapetan9

Post Postao/la HuseinKapetan9 » 01 maj 2022, 19:16

SWOT je napisao/la:
01 maj 2022, 19:01
Cudno mi je nekako to sa Lewandowskim. Npr. njemu fali jos 50-ak golova da sustigne Gerda Müllera i tako postane najbolji strijelac u povijesti Bundeslige. Bog zna samo koliko godina bi trebalo proci da neko dodje ko bi mogao taj rekord opet srušiti. Sta je tim ljudima u glavi nije mi jasno. Imas znaci sansu da postanes najveca legenda ikad, a ujedno opet zaradjujes 20-ak miliona godisnje sljedece 2-3 godine... a tebi vamo opet malo, isao bi u drugi klub u tim godinama, gdje ces postat jedan od milion igraca koji su tu igrali, nit ces puno vise zaraditi, a veliko je pitanje kako ces se uklopiti u novu sredinu. Totalno nerazumljivo razmisljanje, a mozda i Bavarci se ne bune puno, mozda oni zele da najveca legenda i najveci strijelac Bundeslige ostane Njemac. Ja vam garantiram, da je recimo Lewandowski njemac, da bi mu dali i 40 miliona eura godisnje, samo da ostane. Ovako poljak, jbg nedamo njemu vise od ovog sta ima. Thomas Müller da je u Lewinoj, garantiram da bi dobio sta god pozeli. Dali bi mu do 2030.e ugovor
Samo pare
Farca mu sigurno nudi dosta vecu platu,i ako ode tamo kao slobodan igrac tu se dobija i ogroman bonus
Naprimjer spominje se da ce Mbape od Rejala dobiti 80-100 miliona bonusa jer dolazi kao slobodan igrac :crazy:
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2022, 20:23

Ja se duboko izvinjavam sto sam potencirao pitanje Coman, Gnabry, ipak Coman ove sezone nije svako malo out i uz to ima sjajnu statistiku od cak 8 postignutih golova i 6 asistencija.

Svaka cast.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 maj 2022, 22:06

Evo budućnosti.

Momak redovno zabija za drugu ekipu, mislim da bi mu Julian trebao dati priliku u zadnje dvije utakmice.
Ne treba puno gledati na rezultate tih meceva nego treba dati priliku mladim igračima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 01 maj 2022, 22:19

Nakon što je Haso pritezao Gnabryja dva mjeseca za manju plaću, sad će ovaj malo roštiljat Hasu da mu vrati milo za drago, ali u konačnici je ipak vjerojatan dogovor.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 maj 2022, 23:05

Bundesliga je napisao/la:
30 apr 2022, 20:23
Flicku oni statuu trebaju podici ispred Allianz Arene. Mudo oni ne bi osvojili bez njega.
Trebaju, ali isto tako se brzo zaboravilo idiotarije sa Alabom i ignorisanje boljeg Lucasa + teske retardacije od transfera koje je htio. Mozda bi on tim transferima ukanalio Bayern vise nego Nagelsmann sad losim vodjenjem ekipe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 01 maj 2022, 23:17

harden je napisao/la:
01 maj 2022, 23:05
Bundesliga je napisao/la:
30 apr 2022, 20:23
Trebaju, ali isto tako se brzo zaboravilo idiotarije sa Alabom i ignorisanje boljeg Lucasa + teske retardacije od transfera koje je htio. Mozda bi on tim transferima ukanalio Bayern vise nego Nagelsmann sad losim vodjenjem ekipe.
Slazem se, ali Flick svakako nije znao igrati odbranu. Sve se temeljilo na presingu. Tako da nebitno ko igrao, isto bi nam bilo. Napadacka igra je bila 3 puta bolja nego sada, a imao je i losiji roster od Nagelsmanna. Dovoljno pogledati uzvrat protiv PSG-a i klupu. Samo Musiala bio na klupi od ovih koji su bili u prvom timu. Ne bi on ukanalio nista. Pogledati Njemacku kako igra i pogledati Bayern. Njemacka dosta bolje izgleda. Kod Flicka je svaki igrac igrao iznad maksimuma, a kod Nagelsmanna je svaki nazadovao. Flick je trazio dobrih igraca, ali mu nisu htjeli ispuniti zelje. Pa je onda bilo daj sta das. Htio Desta, dovedu mu Sarra. Htio Perisica, ne dovedu mu Perisica.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 02 maj 2022, 00:01

Pojačanja su izlike svih muppet trenera još od 2013 (izuzev Juppa,) tko god se toga hvata, taj u pravilu prodaje maglu.

Razjebati vezu i nabaviti rudare, to treba jer je valjda očito da ovo ne funkcionira.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.