Kakve ja veze imam sa pricom o trezorima?.A kad kazem ljiljane mislim na ARMIJU RBIH.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FK SARAJEVO.
Najvise od svih naših grupa ali jos nedovoljno da bude po mom ukusu

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da ne bude zabune kada kazem desno ne mislim da se ide u nacizam,fasizam vec desno da se ne stidimo svoga i da ga uvijek javno isticemo.Da se ne stidimo pred drugima nasih postenih oficira,vojnika itd.Da javno govorimo ko smo i sta smo a da ne govorimo da nas je zapad posvadjao i da je zapad kriv za genocid..ima nas takvih sve vise da bi se uvukli u supak idu niz dlaku i gaze preko sehida...
FK SARAJEVO.
Nemoj da se pravimo naivni i slijepi kraj ociju. Javna je 'tajns' da se vrh te grupe jako priblizio jednoj stranci. A da to nevjesto pokusavaju spakovati pod "patriotizam".
Niko normalan nema nista protiv zastave da ljiljanima. Evo ja je imam kuci. Ponosim se sa njom.

Druga desno.
- FKS -
Dosta normalnih navijaca kluba se ne slaze nikako s ovim, i s onim izlaskom protiv Zrinje pa i neki ce se sigurno skloniti ili vec jesu s juga..Zeljo treba biti na prvom mjesto, svakako da treba imati odredjenu dozu patriotizma i postvanja prema svojoj drzavi, ali zadnjih 5 tekmi Zelje 5-6 parola vezanih za rat/vjeru, sve nekako odjednom preko noci i jos Sebija to objavljuje..Klub iznad svega, politika po straniHajdeee je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:18Koliko je SDA osvojila glasova '90?mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
STOGA SAMO DESNO SAMO BOSNA SAMO LJILJANI.
Ne pricaj gluposti ba. 1,5 miliona, skoro. I?
Povezivati desnicu sa racionalnom zastitom i patriotizmom, moze samo neko ko je bjezao sa casova istorije u srednjoj skoli (pogledati pod Drugi Svjetski rat!)
Da ne kazem nesto vise i strucnije potkovan/obrazovan u tom smijeru.
Ovo sto rade manijaci je sabanijada, a ne patriotizam. Ovo u kojem oni smijeru idu je priblizavanje jednoj politickoj partiji i opciji, a ne patriotizam.

Da se razumijemo ja sam prvi protiv SDA uhljeba..nemoj mene u stranke Bgt ali niti jedne bas sve ih mrzim i svi su **** mrtva... sto se tice Manijaka nisam toliko blizak njima da znam ko im je u vrhu i s kim se lizu Bgm.Hajdeee je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:38Nemoj da se pravimo naivni i slijepi kraj ociju. Javna je 'tajns' da se vrh te grupe jako priblizio jednoj stranci. A da to nevjesto pokusavaju spakovati pod "patriotizam".
Niko normalan nema nista protiv zastave da ljiljanima. Evo ja je imam kuci. Ponosim se sa njom.
Druga desno.
Ovu krpu prvi put vidim na ogradi kod njihm..vise da je neka provokacija jer su cetnici osjetljivi na to.
FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.

Svi trebaju da slijede manijake, sve navijacke grupe bez izuzetka. Dakle što više ljiljana, patriotizma, parola, skandiranja herojima, povezanosti sa državom i armijom Bih itd... Što više tih sadržaja, to bolje. Dušmani ove države su se mnogo pohasili u zadnje vrijeme.
Glupani ce to nazivati šabanijadom ili desnicom, ali to su svakako neznalice.
.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 01 maj 2022, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 maj 2022, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Kako se ono kaže: Čim se puno priča o naciji i religiji, raspitam se kakav je kriminal po srijedi.
Najbolji patriotizam je pravna i pravedna država, kvalitetan obrazovni sistem i kvalitetno zdravstvo, itd, da ne nabrajam, svi mi znamo šta nam treba, a čega nemamo.
Najbolji patriotizam je pravna i pravedna država, kvalitetan obrazovni sistem i kvalitetno zdravstvo, itd, da ne nabrajam, svi mi znamo šta nam treba, a čega nemamo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Azzuri je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:40Dosta normalnih navijaca kluba se ne slaze nikako s ovim, i s onim izlaskom protiv Zrinje pa i neki ce se sigurno skloniti ili vec jesu s juga..Zeljo treba biti na prvom mjesto, svakako da treba imati odredjenu dozu patriotizma i postvanja prema svojoj drzavi, ali zadnjih 5 tekmi Zelje 5-6 parola vezanih za rat/vjeru, sve nekako odjednom preko noci i jos Sebija to objavljuje..Klub iznad svega, politika po strani![]()
Tacno tako. Svjestan sam da ovo nije neki navijaci forum ali treba baciti kritiku sto da ne. Pretjeruju i bas prelaze granice. I ovo govorim kao neko ko dugo nije propustio gostovanje. Nisu na pravi nacin iskoristili momentum hajpa oko toga da nas bas ima dosta koji smo tu i da kad smo svi zajedno niko nista nam ne moze. ‘Preko noci’ pocinje forsiranje parola o ratu, prozivkama i tako dalje.
Naravno da se niko ne stidi toga i da to sa postovanjem treba ispratiti, ali vidio sam koliko je sati kada se u Tuzli pjevalo o Bajramu a mi fulilu zicer i pobjedu u 90+.
I da, nema ovo nikakve veze sa strankama kako neki zele da predstave. Ovo je put kojeg su davno izabrali samo u posljednje vrijeme se bas forsira.
Ljiljani uvijek tu ali Zeljeznicar iznad svega!
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 01 maj 2022, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Balija i nije ni za šta drugo nego da ga se prchi u zdrav mozak čim kreću polemike oko toga trebali li braniti i isticati svoje. Kakve smo mi pichke od naroda kad general kome je pobijena haman porodica od logora, Korićanskih stijena, pa nadalje povlači ovoliku polemiku i kao neko politiziranje koje li pichke materine. Je li vam sad imalo jasnije zašto je svakih 50 godina genocid? Fuj dan te yebo. Čuj problem što su pjevali nek mirišu avlije. A nije problem što djeca u Trebinju danas za kamere dižu tri prsta. To nikome ništa yebem vas u mozak bolesni...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Navijacku scenu fino preimenujete u ultra fanove politicke scene, a ovu temu u politicki miting.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Znam. I pricam s njima o tome. Zato i kazem "vrh grupe". Ne svi vi.Azzuri je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:40Dosta normalnih navijaca kluba se ne slaze nikako s ovim, i s onim izlaskom protiv Zrinje pa i neki ce se sigurno skloniti ili vec jesu s juga..Zeljo treba biti na prvom mjesto, svakako da treba imati odredjenu dozu patriotizma i postvanja prema svojoj drzavi, ali zadnjih 5 tekmi Zelje 5-6 parola vezanih za rat/vjeru, sve nekako odjednom preko noci i jos Sebija to objavljuje..Klub iznad svega, politika po straniHajdeee je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:18Koliko je SDA osvojila glasova '90?mma_hz je napisao/la: ↑01 maj 2022, 23:05
Da smo bili vise udesno i spremniji docekali rat nebi nam se desilo sto se desilo.Stajali smo u redu dok nas kolju....oni su dobro prosli jer su.bili udesno a mi zbog komunjara koji misle da im komsija nece nista izgidosmo.
Ne pricaj gluposti ba. 1,5 miliona, skoro. I?
Povezivati desnicu sa racionalnom zastitom i patriotizmom, moze samo neko ko je bjezao sa casova istorije u srednjoj skoli (pogledati pod Drugi Svjetski rat!)
Da ne kazem nesto vise i strucnije potkovan/obrazovan u tom smijeru.
Ovo sto rade manijaci je sabanijada, a ne patriotizam. Ovo u kojem oni smijeru idu je priblizavanje jednoj politickoj partiji i opciji, a ne patriotizam.![]()
- FKS -
Ako već pričamo o bošnjaštvu, ja ga nisam vidio na mjestu gdje smo ga trebali vidjeti. To mjesto je Prijedor, dan ARBIH...
Samo nemoj da se navijacka scena pretvori u onu kao u srbiji, pa navijacke grupe budu politicke igracke. Vec ih par imamo, doduse u malom broju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Zato se vidjelo u Bijeljini, odnosno nije vidjelo zbog silencio štampe, i pussy novinara...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 maj 2022, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bistrik, Burberry46, istokzeljo, MostarReds22, ristagrad, Vanja8 i 47 gostiju.