AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje raja.
Bajram barecola!
Momci, postoji li šansa da se kupe dvije karte za Atalantu 15. maja? Je li neko kupovao i preko koje stranice? Sve mi se poklopilo da odem, ima let 15. u jutarnjim satima. Hvala unaprijed. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bajram mubarek olsun milanisti...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ispade Eliot više želi dobro Milanu nego Berlusconi. Navodno su tražili da se ubaci klauzula da će novi vlasnici vlastitim ulaganjima unaprijediti klub, a ne da ulaganja utiču na bilans i tako smanjuju vrijednost kluba.
Il Club più titolato al mondo!
Ako zele dobro Milanu, onda imaju nekog i interesa, jer njih vjerujem zanimaju samo soldi.
Berla je od Milana napravio masineriju, a isto tako zavio ga u crno zadnjih godina kada je iz istog izvlacio novac.
Sve u svemu, nadati se da ce sportski segment ostati isti ,mislim na Maldinija i Massaru na celu kao i svi ostali saradnici.
Morati je primjer da mozes mijarde skrsiti i nista ne donijeti u vitrine. Danas evo City i Psg krse boga oca i opet nema klmepe.
- kupus army
- Kontakt:
U slučaju istog broja bodova Milan ima bolji medjusobni omjer, jel se to gleda ili?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Dakupus army je napisao/la: ↑03 maj 2022, 10:37U slučaju istog broja bodova Milan ima bolji medjusobni omjer, jel se to gleda ili?
Il Club più titolato al mondo!
Ako ti već neko nije odgovorio, probaj na FB naći ove balkanske stranice vezane za Milan, oni će ti bolje reći u vezi toga, jer nerijetko znaju organizovati neka putovanja na utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mislim da je neko pisao da je sve rasprodano, ali ko i kad ne sjecam se, nemoj me uzimati zdravo za gotovo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Eto vidis, znam da je se pisao ovdje o tome kako je rasprodano.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Raja, kakav je ovaj Maldinijev mali u rl? Igram save na FM sa Milanom, izrastao u najboljeg igrača svijeta 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Salerntana nivo,bar ono sto sam ja vidio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U timu je samo zato što se preziva Maldini i što ispunjava home grown kvotu. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eh, toliko para nemam, hvala svima na odgovorima.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Theo Hernandez and Mike Maignan are nominated for Trophée UNFP for the best French player outside France
Milan have placed move to sign Divock Origi on hold. Agreement over free transfer very close - & still likely - but Investcorp talks with Elliott Management to buy club currently the priority. All summer business has temporarily taken a backseat
Milan have placed move to sign Divock Origi on hold. Agreement over free transfer very close - & still likely - but Investcorp talks with Elliott Management to buy club currently the priority. All summer business has temporarily taken a backseat
Pozdrav, prije svega ti treba green covid pass po EU propisima (aplikacija ili na papiru).
Možeš bez puno muke doć do jedne ulaznice, i to zvaničnim kanalom (pustiće u prodaju dodatne karte uskoro, tj.prati acmilan.com x puta dnevno, jer kad puste dodatne karte u prodaju planuće brzo). Prednost je biti CR član (Cuore Rossonero, ne onaj portugalac
Ako si pun ko brod: preko Viagogo (200-250€ po glavi), bez ikakvih problema možeš dvije karte kupiti.
Inače, Milanistra ekipa (fan klub iz Istre) ide redovno na tekme, išao sam s njima dva puta. Oni imaju karte (prije CR članova) jer su zvanično priznati kao HR fan klub. Korektni, kulturni i ažurni, i pojedini parlaju talijanski.
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.