eh samo pravi og se sjecaju lutkokaza i nase j hrvatske verzije huge i tuge kad bi se vidjelo koje nagrade daje hrtMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 maj 2022, 00:26A top 12 na Hayatu?H-block, Mahir Beathouse, Omar Mjesečar, Rizzo Ruža, onda Kike s onim svojim spotom na bazenima Bentbaša
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Jojj rizoo razbila si mene u komadeeeeMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 maj 2022, 00:26A top 12 na Hayatu?H-block, Mahir Beathouse, Omar Mjesečar, Rizzo Ruža, onda Kike s onim svojim spotom na bazenima Bentbaša
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
StevieG8 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 00:54Jojj rizoo razbila si mene u komadeeeeMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 maj 2022, 00:26A top 12 na Hayatu?H-block, Mahir Beathouse, Omar Mjesečar, Rizzo Ruža, onda Kike s onim svojim spotom na bazenima Bentbaša
![]()
ali g iz mahale
- akisarajevo92
- Kontakt:
sjecam se da sam sa 9-10 godina zvao neki broj na kojem si placao i slusao tu pjesmu, tobejarabi
Don't believe the hype.
Vrhunac popularnosti našeg maga
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 03 maj 2022, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 01:16sjecam se da sam sa 9-10 godina zvao neki broj na kojem si placao i slusao tu pjesmu, tobejarabi
i meni nasa najjaca pjesma i spot iz tog vremena punkt je ovu ubio
i sjeca li se iko one reklame sa rsga i kalman radija ciko ciko ispale su ti cigare
Strasno sta sve trojka botovi rade...
A vidim da ih ima i ovdje...
A vidim da ih ima i ovdje...
Jedva cekam oktobar.
Da konacno zelenu gamad posaljemo na smetljiste historije.
Da konacno zelenu gamad posaljemo na smetljiste historije.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑03 maj 2022, 01:14StevieG8 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 00:54Jojj rizoo razbila si mene u komadeeeeMaroonBjelave je napisao/la: ↑03 maj 2022, 00:26A top 12 na Hayatu?H-block, Mahir Beathouse, Omar Mjesečar, Rizzo Ruža, onda Kike s onim svojim spotom na bazenima Bentbaša
![]()
ali g iz mahale![]()
![]()
Evo o čemu ja pričam hahaha
Pazi Sulje domca hahaha
Knock-out je bila jaka grupa iz tog vremena, Macbeth
Ovu sam kasetu imo
Ovu sam kasetu imo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mozes li mi navesti konkretno kad su Muderis i njegova jedinica pobjegli sa Igmana?
Nemojte lupati gluposti i negativno pricati o jedinici koja je mlatila cetnike gdje je god stigla
U periodu rata u Bosni i Hercegovini bio je komandir "DIC Muderris" i komandant 4. muslimanske slavne brigade. Dva puta je ranjavan i dobitnik ratnih priznanja: Zlatni ljiljan i Zlatni grb sa mačevima.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da ih treba unistiti i treba, ali sta onda bez prave alternative. Ovi otpaci sda su gori nego sama sda, vidimo na vise primjera.
Nama treba jaka stranka sa jakim i ISPRAVNIM vodjom, ovo ostalo sve vodi u rasulo gdje gubimo nacionalni identitet.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Glasas za gol kola i onda izvlace nekoga da dobije nagradu.
Ja dobio prvu nagradu - fudbalsku loptu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Top golkraljttbvb je napisao/la: ↑03 maj 2022, 08:04
Glasas za gol kola i onda izvlace nekoga da dobije nagradu.
Ja dobio prvu nagradu - fudbalsku loptu![]()