Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Trasimaco
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Trasimaco » 06 feb 2011, 00:48

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Mogu ti ja odgovorit...
Čovjek se promjenio 99%, prvi simptomi promjene na bolje su počeli još na kraju prošle ''Championship'' sezone kad je odigrao solidno nekoliko posljednjih kola. Pomak se primjetio na utakmici protiv Wolvesa igranoj u 8. mjesecu, kad su je na njemu napravljen dvoznamenkasti broj težih prekršaja, a zanimljvio da na nijedan nije reagirao. Protiv Blackburna (početak 11. mjeseca) je ispao budala kad je udario MGP-a i od tada nije još napravio niti jednu glupost. Hughton je sigurno imao velikog utjecaja na njega.
Trenutno nam je jedan od najvažnijih igrača. 8-)
Zla strana je sigurno jos uvijek tu, ali je zanimljivo vidjeti kako je kontrolise. Svi ga i dalje smatraju divljakom (ukljucujuci i mene, jer pamtim previse toga), ali ipak ne mogu ostati ravnodusan na ovakve promjene.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 feb 2011, 13:19

mi ovdje cekamo remi west hama i birminghama..... :arrow:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 feb 2011, 13:51

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 75,00.html

Newcastle hoce da potpise Ewerthona. On je free trenutno, a trazi ga i WBA takođe. Sjecam ga se iz Dortmunda, nije bio los, a vidim da mu je tek 29. godina. Moze pomoci do kraja sezone.
Side before self

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 feb 2011, 14:01

mexy_whites je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 75,00.html

Newcastle hoce da potpise Ewerthona. On je free trenutno, a trazi ga i WBA takođe. Sjecam ga se iz Dortmunda, nije bio los, a vidim da mu je tek 29. godina. Moze pomoci do kraja sezone.
trziste je ograniceno...tesko je nac nesto...vise bi volio da vuckic i ranger iskoriste ameobijevo odsustvo od 2mjeseca ali opstanak je najbitniji..

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 14:03

Diaby je dominantni topnik i u otvorenom fajtu demolirao bi slabasnog Bartona koji se nije smio suprotstaviti naletu snaznog Diabya.
Dio Arsenala

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 feb 2011, 14:06

-Paja je napisao/la:Diaby je dominantni topnik i u otvorenom fajtu demolirao bi slabasnog Bartona koji se nije smio suprotstaviti naletu snaznog Diabya.
da je barton onaj stari, nebi taj diaby vise nikad igrao nogomet, polomio bi mu noge i slomio vrat :lol:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 feb 2011, 14:07

-Paja je napisao/la:Diaby je dominantni topnik i u otvorenom fajtu demolirao bi slabasnog Bartona koji se nije smio suprotstaviti naletu snaznog Diabya.
Drug, ti imas stvarno argumentovane postove(:S) al postedi ih ove teme. ;)
Side before self

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 14:08

Mala hinjica Barton je kao i svi mesari snazan kad treba klizeci u igri ici na nogu igracu dok u otvorenom fajtu moze kao mali mis samo ostati nokautiran, kao sto smo i vidjeli juce. Ova situacija sa Diabyem me podsjeca na kapitena Vieiru koji je uvijek volio da se suprotstavi pacovima poput Bartona.
Dio Arsenala

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 feb 2011, 14:14

-Paja je napisao/la:Mala hinjica Barton je kao i svi mesari snazan kad treba klizeci u igri ici na nogu igracu dok u otvorenom fajtu moze kao mali mis samo ostati nokautiran, kao sto smo i vidjeli juce. Ova situacija sa Diabyem me podsjeca na kapitena Vieiru koji je uvijek volio da se suprotstavi pacovima poput Bartona.
kao prvo barton je prvi dosao do lopte, sve ostalo je nebitno, diaby je mogao preskociti njegovu nogu. start je oštar ali je 100% čist......kao drugo barton je skoro naucio kontrolirat svoj bijes, i sam je jucer pobjedio arsenal. da se pobio bio bi kaznjen jako mnogo utakmica.
ajde ajde osvojit cete micky mause cup i to mozda.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 feb 2011, 14:18

sa dvije noge klizeci na loptu i igraca protivnika sa namjerom da se ozlijedi je cist crveni, volio bi da hoce ovaj newcastle ostati u ligi da tom pacovu neko u narednoj utakmici onako na loptu startuje cisto...
Dio Arsenala

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2011, 14:28

Gledam snimku i ne vjerujem.

1.Svi ste spominjali poništeni gol Besta,a niko nije spomenuo da je Best igrao rukom kod svog prvog gola,odnosno drugog za "Svrake".
2.Svi govorite kako je Diaby zaslužio crveni.I jeste,ali je ga onda i Nolan zaslužio nakon hrvačkog zahvata Szczesnya.I još golman dobija žuti. :lol: :roll:
3.Istina da je Rosicky odgurnuo Williamsona kod drugog penala,ali da se onakvi penali sviraju,utakmice bi završavale vaterpolskim rezultatima.
4.Zaista mi je drago što je Diaby (uprkos tome što je dobio crveni) malo spustio na zemlju prvo Bartona uhvativši ga za vrat i oborivši na zemlju,a onda je i gurnuo drugog "krvnika",Kevina Nolana.Svaka mu čast na tome.
5.Kod petoga poništenog gola Arsenala Van Persie je bio u navodnom ofsajdu.Očigledna linija tako da se to moglo pustiti.
You'll never walk alone.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 feb 2011, 14:44

volimliverpool je napisao/la:Gledam snimku i ne vjerujem.

1.Svi ste spominjali poništeni gol Besta,a niko nije spomenuo da je Best igrao rukom kod svog prvog gola,odnosno drugog za "Svrake".
2.Svi govorite kako je Diaby zaslužio crveni.I jeste,ali je ga onda i Nolan zaslužio nakon hrvačkog zahvata Szczesnya.I još golman dobija žuti. :lol: :roll:
3.Istina da je Rosicky odgurnuo Williamsona kod drugog penala,ali da se onakvi penali sviraju,utakmice bi završavale vaterpolskim rezultatima.
4.Zaista mi je drago što je Diaby (uprkos tome što je dobio crveni) malo spustio na zemlju prvo Bartona uhvativši ga za vrat i oborivši na zemlju,a onda je i gurnuo drugog "krvnika",Kevina Nolana.Svaka mu čast na tome.
5.Kod petoga poništenog gola Arsenala Van Persie je bio u navodnom ofsajdu.Očigledna linija tako da se to moglo pustiti.
Sad ocekuj broje kritike zato sto razumno pristupas problemu.

Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 06 feb 2011, 14:50

zastavica je podignuta i onda je tek van persie opalio..nije mu golman ni branio..niti se ovaj nesto bunio. :roll:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 06 feb 2011, 15:45

Linija je ofsajd. Ne mogu da vjerujem da se Arsenal zali. Sad sam vidio Bestov ponisteni gol. Znaci arsenalov igrac se nalazi prvi do pomocnog sudije i on svira ofsajd. Stvarno sramota. Oba penala su bila ako sam dobro vidio. Ali trenutak utakmice je golcina Tiotea. Kakav volej, valja ono uhvatiti.

[youtube][/youtube]
Side before self

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 15:47

Megamon je napisao/la:Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala.
Pročitaj post od @Mexy Whites-a pa ćeš vidjeti da postoje i objektivni posmatrači koji nisu navijači Newcastle-a.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 06 feb 2011, 15:53

mexy_whites je napisao/la:

Linija je ofsajd. Ne mogu da vjerujem da se Arsenal zali. Sad sam vidio Bestov ponisteni gol. Znaci arsenalov igrac se nalazi prvi do pomocnog sudije i on svira ofsajd. Stvarno sramota. Oba penala su bila ako sam dobro vidio. Ali trenutak utakmice je golcina Tiotea. Kakav volej, valja ono uhvatiti.
Sad ocekuj broje kritike zato sto razumno pristupas problemu. :mrgreen:

Stvarno mi jos nije jasno kako navijaci Arsenala a i drugi kao objektivni posmatraci sa strane ne mogu cestitati Newcastleu na nevjerovatnoj zelji za povratkom u utakmicu i osvojenom bodu. Sudija je grijesio ali sada da je on direktni krivac za izgubljeno vodstvo od 4:0 za 20-ak minuta nikako mi ne ide u glavu. Malo realnosti, i moze se navijati za neki klub a ujedno uputiti i neku negativnu kritiku prema treneru igracima tog kluba kada se desi nesto ovako kao u ovoj utakmici, a ne odmah osuti paljbu po sudijama i protivnicima. Neki su naucili samo velicati i uzdizati svoje cak kada to i ne zasluze.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 feb 2011, 16:01

Monolog je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Evo da ne bude da se zale samo navijaci Arsenala.
Pročitaj post od @Mexy Whites-a pa ćeš vidjeti da postoje i objektivni posmatrači koji nisu navijači Newcastle-a.
Znaci hocu samo realan odgovor.Zar ne mislis da je jucer Arsenal ostecen,kako jucer tako i tokom cijele sezone?

Ne vadim se na sudije,napisao sam par strana unazad da ma kakve sudijske odluke bile ne smije jedan ozbiljan klub(Arsenal) prokockati prednost od 4-0-
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 16:04

Megamon je napisao/la:Zar ne mislis da je jucer Arsenal ostecen?
Kao i Newcastle; ništa više, ništa manje. Dakle, bilo je grešaka koje su išle na mlin Newcastle-u, al' bilo ih je i na drugoj strani.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 feb 2011, 16:06

Monolog je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Zar ne mislis da je jucer Arsenal ostecen?
Kao i Newcastle; ništa više, ništa manje. Dakle, bilo je grešaka koje su išle na mlin Newcastle-u, al' bilo ih je i na drugoj strani.
Razumljivo je da te uhvati euforija nakon sto ti tim gubi 4-0 pa to stigne.Situacija u kojoj ste vi osteceni je "gol" Besta..

Arsenal ostecen za dva penala,RVP peti gol i crveni karton koji je zasluzio Nolan il' Barton.

Proslo kolo "regularan" gol Sahe,ovo kolo "regularni" penali Newcastla,sljedece kolo?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 feb 2011, 16:11

Ma jučer ste vi oštećeni što smo mi uopšte igrali utakmicu. Vi biste najradije da osvajate bodove, a da se ne umorite ili da ne morate ni istrčati na teren. Čuj 2 penala?! Čist offside Van Persiea, koji je čak i nakon sudijskog zvižduka pucao po golu(morao dobiti žuti karton). Kako ste vi tu oštećeni, majke ti?

Razumijem i ja da je vama krivo što ste izgubili(ne baš izgubili, al' znaš na šta mislim) već dobijenu utakmicu, pa se onda najlakše vaditi na sudijske greške. Ja se stvarno ne sjećam kad je Arsenal zasluženo izgubio. Svaki put je sudija griješio. :lol:

Što se tiče Sahe, kakve veze on ima sa jučerašnjom utakmicom(osim što je za vrijeme trajanja tekme Newcastle-Arsenal) zabio 4 gola za Everton?

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 1 gost.