Steta dobar covjek iako je bio velika p*dercina
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sutra svi za Real!,ipak vam je bitnija osveta 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja mislim da bi nas Real natamburao u finalu, al eto, otom potom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Neka uđemo kako hoćemo, samo ne kao noćas 
Ajmo Real, nema tu dileme. City mrzim.
Ajmo Real, nema tu dileme. City mrzim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja pogotovo sam uz Real
svi samo ne City.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kontam da bi lakše sa Sitijem nego sa Realom, doduše, da im je prvo finale onda sigurno, ali iskreno i ja sam za Real
Walk on
Vala bi mi poraz od Citya pao teze nego svi porazi od dolaska Kloppa, jos ako oni uzmu i ligu
To u svakom slučaju, zato ih prvenstveno ne bih volio. Poraz od Sitija u finalu, još ako uzmu ligu bio bi najpoganiji outcome na ovakvu sezonu
Walk on
Kakva nas zavrsnica ocekuje

brejs jurfeslf, braders 
Meni žao što sa ovim mjesecom završava sezona. Ludilo. Za historiju.
Meni žao što sa ovim mjesecom završava sezona. Ludilo. Za historiju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HuseinKapetan9
Ekipa koju vodi talijanska obrva nije prijetnja za gospodina Kloppa
Nema vise celavog na klupi rejala
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Bas tako
Da smo ispred citya u eplu onda bih navijao za city ovako ostaje rejal koji bi nas uzeo rutinski u eventualnom finalu.
5 2 3 formacija koja se transformise u 3 4 3 u ofanzivi bi bila magicna za real ali nema sanse da klopp to gura

Meč po meč
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvi tim koji je povjerio svih 6 utakmica ma strani.
Porto 1-5
Atletiko 2-3
Milan 1-2
Inter 0-1
Benfica 1-3
Villarreal 2-3
Strašna sezona, bilo bi nezasluženo i veoma tragično bez minimum 2 trofeja.
Porto 1-5
Atletiko 2-3
Milan 1-2
Inter 0-1
Benfica 1-3
Villarreal 2-3
Strašna sezona, bilo bi nezasluženo i veoma tragično bez minimum 2 trofeja.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Najviše pobjeda, najviše golova, najviše bodova u LP, pobjeda na strani, ovog, onog. Tri poraza. Fucking history makers.
Mislim da nismo svjesni u kakvom momentu živimo.
Mislim da nismo svjesni u kakvom momentu živimo.
Roberto Carlos was 29
Ashley Cole was 31
Dani Alves was 32
But soon Trent Alexander-Arnold will be appearing in his THIRD Champions League final aged just 23
Ashley Cole was 31
Dani Alves was 32
But soon Trent Alexander-Arnold will be appearing in his THIRD Champions League final aged just 23
Zelje ispunjene.
Paris again!
Paris again!
Imace vise vremena za pripremu finala real, a sad ce city zemlju pojest da ne kiksa, al nista to we are liverpool, this means more.
CPOJ
Ćao skauzeri, ja sam novi navijač Liverpoola, valjda se ovdje napokon skrasim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.