FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Flicku ne mogu zaboraviti drzanje Hernandeza na klupi, stopera Alabe ali covjek je principijelan. Nasa uprava nas je ukopala, Perisic sjajan u Interu.
Po meni je principijelan trener koji na teren stavlja najboljih 11 igraca, bez obzira na sve. Flick to u zadnjoj sezoni nije radio, pogotovo s odbranom. Alaba blentavi nas je protiv PSG-a svojom latargisnoscu mozda kostao prolaza…
Nasa krila zaradjuju vise od Salaha i Manea, s platama se definitivno pretjeralo.
Nasa krila zaradjuju vise od Salaha i Manea, s platama se definitivno pretjeralo.
Nur der FCB
dieter hecking je moj izbor za klupu, njemac a izkusan, takav nam treba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon kraj jednoj sapunici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovo uopste nije bilo upitno. Ne postoji klub koji bi mu dao platu kao Bayern, niti bi prilagodio sistem njegovim (ne)sposobnostima.
Interesantnije je sta ce biti s Lewom i Gnabryem.
Interesantnije je sta ce biti s Lewom i Gnabryem.
Nur der FCB
Sta mislite da li smo pogrijesili prije nekoliko sezona sto nismo dali ogromnu platu Belgijancu koji je otisao u City?
Isto tako Aguero koji je tada kao veoma mlad igrac otisao u Atl. Madrid?
Vjerujete li da cemo dovesti Wirtza sljedece sezone (2023/2024).
Isto tako Aguero koji je tada kao veoma mlad igrac otisao u Atl. Madrid?
Vjerujete li da cemo dovesti Wirtza sljedece sezone (2023/2024).
Ovisi kako će oporaviti od ozljede koljena i kako će se razvijati Musiala...
- Centre forward
- Kontakt:
Kevin i Pep su dvije najveće greške Bayerna u zadnjih 10 godina.
Uprava je propustila nekoliko Nijemaca "kapitalaca" u zadnje vrijeme. Wirtz je pod moranje.
Uprava je propustila nekoliko Nijemaca "kapitalaca" u zadnje vrijeme. Wirtz je pod moranje.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Serge Gnabry hasn't accepted Bayern's offer yet (€17-19m/yr), but hasn't rejected it either. The player is disappointed that it took Bayern too long to make this offer, while Kimmich, Goretzka & Coman's contracts were finalized before. He feels neglected
Ovaj je prevazisao svaki bezobrazluk..treba mu dati ultimatum do 10.maja da se odluci..ovako frajer indirektno ucjenjuje klub da ce 2023.godine napustiti Bayern bez obestecenja..nevidjeno smece od covjeka..najgori igrac Bayerna u 2022.godini a glumi neku zvijezdu..**** prodat ovo ljeto i uzeti bilo kakav kesh
Ovaj je prevazisao svaki bezobrazluk..treba mu dati ultimatum do 10.maja da se odluci..ovako frajer indirektno ucjenjuje klub da ce 2023.godine napustiti Bayern bez obestecenja..nevidjeno smece od covjeka..najgori igrac Bayerna u 2022.godini a glumi neku zvijezdu..**** prodat ovo ljeto i uzeti bilo kakav kesh
Neka ga što više forsiraju da igra kao Alabu i Sulea, tamo kao da sjede kompletni idioti, pošalji mu dupe na tribinu čitavu sezonu nek tamo razmišlja o budućem klubu.
Nije da je netko lud i očajan za debelim vegetarijancima kad ga mogu dobiti džabe sljedeće ljeto.
Nije da je netko lud i očajan za debelim vegetarijancima kad ga mogu dobiti džabe sljedeće ljeto.
Izgleda da će Lewa ostati i naredne godine otići džabe.Ova politika je suluda ja ne znam o čemu oni misle Alaba,Sule,Lewa itd igrači odlaze džaba i njima je to u redu.
Ako Lewa želi ići neka ide prvom ko uplati 30-40 mil ali igrača držati do kraja ugovora i izgubiti ove pare je van pameti.
A sve kukaju mora se racionalno trošiti a bacaju destine miliona priča im jednostavno ne pije vode.

Ako Lewa želi ići neka ide prvom ko uplati 30-40 mil ali igrača držati do kraja ugovora i izgubiti ove pare je van pameti.
A sve kukaju mora se racionalno trošiti a bacaju destine miliona priča im jednostavno ne pije vode.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hasan je majstor toga. Neka stavi malog Arpa da igra, ima godišnja primanja kao da je Schick.
-
- Kontakt:
Strašno kakve glupe odluke donose. Ovo je za izučavanja.Saurman je napisao/la: ↑04 maj 2022, 13:20Izgleda da će Lewa ostati i naredne godine otići džabe.Ova politika je suluda ja ne znam o čemu oni misle Alaba,Sule,Lewa itd igrači odlaze džaba i njima je to u redu.![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nije to samo do vas, u posljednje vrijeme to je u fudbalu postao znacajan trend. Ispuni ugovor do kraja pa dodji kod nas i isplatit cemo ti vece bonuse pri potpisu ugovora bez da moramo placati tvom klubu.Saurman je napisao/la: ↑04 maj 2022, 13:20Izgleda da će Lewa ostati i naredne godine otići džabe.Ova politika je suluda ja ne znam o čemu oni misle Alaba,Sule,Lewa itd igrači odlaze džaba i njima je to u redu.![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Jest, ali kod nas ovaj hoće da ide a ovi mu ne daju

I am not yet born; O hear me.
Kad bi meni šef davao soma ojra manje nego mom kolegi za potpuno isti posao i istu razinu kompetencije, i onda za 2 mjeseca, kad vidi da mu radnici odlaze, ipak nudio povišicu, ne da bih se nećkao nego je pitanje bih li uopće prihvatio. Vjerojatno bih potražio sreću drugdje gdje me više cijene i gdje se ne moram natezati za svoj novac.
Oko Lewata ne znam što ga niste produžili prije završetka prošle sezone nego se čekalo da ostane na samo jednoj godini ugovora. S obzirom na njegov učinak ja mislim da jedna njegova sezona igranja vrijedi više od 35 milki odštete.
Oko Lewata ne znam što ga niste produžili prije završetka prošle sezone nego se čekalo da ostane na samo jednoj godini ugovora. S obzirom na njegov učinak ja mislim da jedna njegova sezona igranja vrijedi više od 35 milki odštete.
Gledaju li nasi manekeni polufinala? Cisto da vide sta znaci ginuti na terenu. Meni ne smeta da nas neko pobjedi 5:0 ali da se gine na terenu. Villareal im nikad necu halaliti. 99 su ginuli, kuci protiv Chelsea ali ovu bruku sa prosjecnom ekipom necu zaboraviti.
Ma i Villareal je opasan juce bio. Da Ruli nije poklonio 3 gola gusto. Ovo sto Real radi ekipe poput Bayerna, Barcelone, Citya ne znaju. Real je navikao da bude slabiji u dvomecu i prodje.
Bajern kad osvaja osvaja tako sto izdominira sve ekipe.
Bajern kad osvaja osvaja tako sto izdominira sve ekipe.
Nur der FCB
Debeli Carlo koji nije bio dobar za Ibiza boyse i Camavinga za upravu u finalu, a Pep opet dobio po nosini.
Samo tim bildajte.
Samo tim bildajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.