Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
ma nemoguce...ja sam u soku..bruka za fudbal
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Šta kaže Arvid mag ne mogu fizički sa Cityem najgluplja stvar koju sam pročitao danas

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Klocina Grealish da je pogodio ono što je trebao sad bi već bili na putu za hotel.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto je najgore sutra nastavi po starom kao da se nikad nije desilo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja reko Pep uleti na teren u početku hahahaha
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kkava je pepun prevara,svaki put me sve vise iznenadi hahahh
Kako bi sa Portom kao Jozo uzeo klempu kad ne moze sa milijardama ccc
Kako bi sa Portom kao Jozo uzeo klempu kad ne moze sa milijardama ccc
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 04 maj 2022, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ja sam ugasio oko 85' i otišao spavati. Prijatelj mi piše "aaaaa", uđem na rezultate 2:1.f0rest1946 je napisao/la: ↑04 maj 2022, 23:06Ovo je nevjerovatno, svi pomislili City vec u finalu kad sve se okrenu u sekundi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj Grealish veca prevara od Lukakua..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sve mi je jasno Ali da jedan Pep kupi fudbalera koji nosi do clanka stucne i za njeg da 100mil to ne mogu da svarim. Pa kad ga takvog vidis znas da od njeg hajra nema.
Zabio bi Real 3, ako treba Ederson bi zabio treci sam sebi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Celavi neće više nikad biti isti nakon ovoga. Ako ispadne karijera ce mu strmoglavo dolje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jos ce ih natrpati Real haahahahahhaha
Izdrzite zivi bili.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma kupio ga samo da ga tko drugi ne kupi!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Felixians4
- Kontakt:
Nije,ovo nije moguće,ovo stvarnost ne more biti. NeRealno. Samo da je ovo večeras. Samo da je i runda prije,i dvije runde prije,nego svih ovih godina. A onomad toliko godina ispadali na knap u Osmini finala od Arsenala,Lyona,Juvea... Ancelotti donio Decimu i evo ti ga ima prigodu i ovo uraditi nakon što su isto 3 godine ispadali osmina,polufinale rutinski. Ko da se ganjaju s Nadalom na RG.
Projicirao sam 3-2,no već nariktao post o finalu najboljih, City i Liverpool, Pep v Klopp. Da riješe ovih kolko,4+ godine naganjanja,pritom već odradili FA Cup finale i u Premiershipu bod razlike pred kraj. Narativ savršen.
A ono....
Projicirao sam 3-2,no već nariktao post o finalu najboljih, City i Liverpool, Pep v Klopp. Da riješe ovih kolko,4+ godine naganjanja,pritom već odradili FA Cup finale i u Premiershipu bod razlike pred kraj. Narativ savršen.
A ono....
Bgm Orsato jedva hoda, nije ono ovo još zaliječio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jedina taktika protiv ovih žohara je da žrtvuješ jednog igrača na početku utakmice i da Benzemi polomiš obe noge. Drugog nema, možeš ti zabijat i stvarat šanse al će žohari kad tad uvalit i onda ti je gotovo.
Sad je 100% sigurno da osvajaju. Nema tog boga da Liverpool dobije finale.
Sad je 100% sigurno da osvajaju. Nema tog boga da Liverpool dobije finale.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ako večeras ispadne Guardiolu će iznijeti u kesama sa Etihada.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za isti prekrsaj Casemiro nije dobio zuti
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ako je iko imao nedoumice oko duela pep vs klop od veceras vise nema, klop 2 levela iznad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.