Navodno arapi žele "veliko" ime u napadu. Ali to su zasad samo špekulacije.milanist je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:01Theo Hernandez and Mike Maignan are nominated for Trophée UNFP for the best French player outside France![]()
Milan have placed move to sign Divock Origi on hold. Agreement over free transfer very close - & still likely - but Investcorp talks with Elliott Management to buy club currently the priority. All summer business has temporarily taken a backseat
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Unistise nas ove spekulacije, da hoce sta i zvanicno biti hahahRomagnoli13 je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:47Navodno arapi žele "veliko" ime u napadu. Ali to su zasad samo špekulacije.milanist je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:01Theo Hernandez and Mike Maignan are nominated for Trophée UNFP for the best French player outside France![]()
Milan have placed move to sign Divock Origi on hold. Agreement over free transfer very close - & still likely - but Investcorp talks with Elliott Management to buy club currently the priority. All summer business has temporarily taken a backseat
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Meni trebaju dvije, propratiću ovo što si napisao, hvala puno na detaljnom objašnjenju.Zenga je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:15Pozdrav, prije svega ti treba green covid pass po EU propisima (aplikacija ili na papiru).
Možeš bez puno muke doć do jedne ulaznice, i to zvaničnim kanalom (pustiće u prodaju dodatne karte uskoro, tj.prati acmilan.com x puta dnevno, jer kad puste dodatne karte u prodaju planuće brzo). Prednost je biti CR član (Cuore Rossonero, ne onaj portugalac), jer se prvo članovima nude karte. Cijene 12-80€. Nisu sve rasprodali za 15.maj, ali jesu nekih 65k (zvao sam ih u Casa Milanu prošle hefte). Dvije karte jedino ako želiš među bagru iz Bergama
, i to "kilometar" od terena, gore u "nebesima". Tu već šake lete ako skontaju da si ih "infiltrirao", raduješ se u korist rossonera i sl.
![]()
Ako si pun ko brod: preko Viagogo (200-250€ po glavi), bez ikakvih problema možeš dvije karte kupiti.
Inače, Milanistra ekipa (fan klub iz Istre) ide redovno na tekme, išao sam s njima dva puta. Oni imaju karte (prije CR članova) jer su zvanično priznati kao HR fan klub. Korektni, kulturni i ažurni, i pojedini parlaju talijanski.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jesu li oni jedini priznati fan klub sa područja Ex-Yu?Zenga je napisao/la: ↑03 maj 2022, 21:15Pozdrav, prije svega ti treba green covid pass po EU propisima (aplikacija ili na papiru).
Možeš bez puno muke doć do jedne ulaznice, i to zvaničnim kanalom (pustiće u prodaju dodatne karte uskoro, tj.prati acmilan.com x puta dnevno, jer kad puste dodatne karte u prodaju planuće brzo). Prednost je biti CR član (Cuore Rossonero, ne onaj portugalac), jer se prvo članovima nude karte. Cijene 12-80€. Nisu sve rasprodali za 15.maj, ali jesu nekih 65k (zvao sam ih u Casa Milanu prošle hefte). Dvije karte jedino ako želiš među bagru iz Bergama
, i to "kilometar" od terena, gore u "nebesima". Tu već šake lete ako skontaju da si ih "infiltrirao", raduješ se u korist rossonera i sl.
![]()
Ako si pun ko brod: preko Viagogo (200-250€ po glavi), bez ikakvih problema možeš dvije karte kupiti.
Inače, Milanistra ekipa (fan klub iz Istre) ide redovno na tekme, išao sam s njima dva puta. Oni imaju karte (prije CR članova) jer su zvanično priznati kao HR fan klub. Korektni, kulturni i ažurni, i pojedini parlaju talijanski.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Imace osjecaj kao da igraju kuci
Bravo za navijace, nek nisu kao one pic.ke od Juvea
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako sve bude kako očekujemo onda će Sassuolo igrati svoj meč kao gost.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Curva sud je nevjerovatan ove sezone!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
Strašni su, među najboljim u evropi definitivno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Leao is on fire
@MoodyHank, np - ako ti treba dodatnih detalja oko tzv. poreznog br. (treba ti za kupovinu karata), javi se putem PP da ne peglam(o) ostale ovdje. Nek je sa srećom
@Faraon, do kovida je jedino Milanistra bila zvanična sa prostora Ex-Yu, teško da je se to promijenilo zbog restrikcija.
Nego:
Nego:
Dobro reče Cassano neki dan; Scudetto Milana je na nivou Lestera iz PL - šokMilan’s estimated wage bill for 2021-22, considering players and staff and excluding add-ons, is circa €175m, while Inter spend €260m. The Nerazzurri are the second-highest spenders in Serie A after Juventus (€370m), just ahead of Napoli (€215m).
Milan’s expenses have remained in line with 2020-21, while Inter significantly cut costs last summer by terminating Antonio Conte’s lucrative contract and by selling Achraf Hakimi and Romelu Lukaku for a combined €183m fee.
Despite that, Inter still have a more valuable team than Milan. Nerazzurri players are worth €340m compared to Milan’s €240m (the tally doesn’t include the players out on loan). Suning has also invested more than Elliott since taking over the Nerazzurri in 2016. They have spent circa €270m to strengthen the team, while the American fund, which is in talks to sell Milan to Investcorp, has invested around €180m since 2018.
- Beduin
- Kontakt:
Kad protiv Atalante Ibra pade u petercu i Zapata mu kaze:
Do you want another penalty? Do you want 13th penalty huh?
Ibra odgovara: Oh, how strong you are... ah? bright boy.. I have more goals than your appearances

Do you want another penalty? Do you want 13th penalty huh?
Ibra odgovara: Oh, how strong you are... ah? bright boy.. I have more goals than your appearances
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 05 maj 2022, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maignan proglašen igračem mjeseca u Serie A.
Čudesni Francuz na 36 od zadnjih 67 utakmica u ligi nije primio gol. Računajući učinak iz Lillea, to jest malo manje od dvije sezone.
Čudesni Francuz na 36 od zadnjih 67 utakmica u ligi nije primio gol. Računajući učinak iz Lillea, to jest malo manje od dvije sezone.
- OldFashioned
- Kontakt:
INVESTICIJSKA grupa RedBird Capital Partners pokazala je veliki interes za preuzimanje talijanskog nogometnog velikana AC Milana. Posljednjih se tjedana pisalo kako Rossonere želi kupiti fond Investcorp sa sjedištem u Bahreinu, no prema vijestima koje stižu sa San Sira, u igru se uključio još jedan potencijalni kupac.
Izvor iz kluba je potvrdio izvješće britanskog Sky Newsa koji je objavio kako se RedBird obratio američkoj investicijskoj grupi Elliott, sadašnjim vlasnicima sedmerostrukog europskog prvaka. RedBird je investitor u Fenway Sports Group, koji je vlasnik Liverpoola i bejzbolske momčadi Boston Red Sox. RedBird također ima kontrolni udio u francuskom nogometnom klubu Toulouseu.
Izvor iz kluba je potvrdio izvješće britanskog Sky Newsa koji je objavio kako se RedBird obratio američkoj investicijskoj grupi Elliott, sadašnjim vlasnicima sedmerostrukog europskog prvaka. RedBird je investitor u Fenway Sports Group, koji je vlasnik Liverpoola i bejzbolske momčadi Boston Red Sox. RedBird također ima kontrolni udio u francuskom nogometnom klubu Toulouseu.
Ovo me podsjeca kad nas je onomad, Berla prodavao, i od svih silnih opcija i interesanata dodjemo u ruke kokuz kineza.
Mislim da ce odlaskom Elliota zavrsiti i ova cijela prica, jer iskreno ove dvije godine su pokazale da se moze i bez krsenja miliona napredovati.
Mislim da ce odlaskom Elliota zavrsiti i ova cijela prica, jer iskreno ove dvije godine su pokazale da se moze i bez krsenja miliona napredovati.
Ma već je počelo sa odugovlačenjem, neki potpis je trebao pasti prošle sedmice, pa je prolongiran za ovu, a evo izgleda ni od ove nema ništa... A znamo kuda sve to vodi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sasvim je logično da nema zvanične objave ni vijesti oko prodaje kluba ovih dana, što bi sigurno unjelo dosta nemira, pitanja i sasvim pogrešan fokus. Radi se o možda najjeftinijem Scudettu u historiji, ne pamtim ovako iz prve kad je zadnji put ekipa, koja apsolutno nije građena za prvaka, osvojila Serie A.
Evt. prodaja kluba nije bitna u ovom trenutku, lično se nadam da voljeni klub neće doć u arapske ruke
Evt. prodaja kluba nije bitna u ovom trenutku, lično se nadam da voljeni klub neće doć u arapske ruke
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.