Tacno, ali bivše uprave.JoeBleck je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:25Ma sto se mene tice ne treba nikoga dovoditi , ali barem sacuvaj ono sto ti vrijedi.let3 je napisao/la: ↑05 maj 2022, 01:03Donekle si u pravu, problem jesu plate veterana (btw. pristali su na smanjenje), ali jos veci problem je što Barca jedva placa i te smanjene plate veterana, a htjela bi da dovodi Lewu za istu platu.JoeBleck je napisao/la: ↑05 maj 2022, 00:24
Lewa trenutno ima platu ranga Buskeca , ne vidim problem i da mu se da plata iznad te.Kad gerijatrija moze imati masne pare onda i jedan od tri najbolja napadaca Svijeta zadnjih X godina moze i duplo.
Problem je sto isprdci i bivsi sportasi u Barci ne dozvoljavaju nikakve akvizicije.Cak ti ne dozvoljavaju ovo omladine sto imas da sacuvas jer valja sljakati klubu da njihove plate zaradi…
Problem jeste u platnom rangu ali problem nose starosjedioci , nikako nova imena.
Zato mislim da nema od te price nista.
Jednostavo kokuzluk je udario i Barca se mora osloniti na Masiju i na free agene. To jest moliti Boga da pogode sa njima tipa Kessie, Christensen i sl.
Ako nemas para onda otjeras one koji su najveci trosak klubu.
Barcelona bi ispadal u Evropa ligi i bila sutana nogama da je igrao Oriol Romeu umjesto Buskeca ili Balde umjesto Albe na isti nacin , ali ova dvojica bi imali godinju platu zajedno kao sto ovaj jedan zaradi za mjesec.
Transfer politika nas je dovela do ovoga , sad vidim gdje smo mi a gdje Real Madrid.Sto se biznis plana tice , galaksija za nas.Sto se igrackog kvaliteta tice TV u bojama.
Valjda Xavi sta rodi iz B tima.
Moramo napraviti razliku. Ova Laportina uprava pokušava sanirati štetu onog krimosa Barte i njegove bande.
Proces oporavka od njihove štete ce trajati godinama, to znaš i sam
Hoce li uprava u tom periodu istrpiti Xavija kao trenera, to cemo vidjeti.