Samo cvajta brt moj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Tanak im je ovaj trener, Tedesco me nije oduševio ni sa Schalkeom prije par godina, a vala ni sa Leipzigom mada ih jeste digao nakon što je naslijedio Marscha, vezali su dobre rezultate u ovoj drugoj polusezoni.
Nisu svi po rodjenju Englezi
Cestitam na finalu. Lijepo za vidjet da neki nas perac guzova nije navijac Bauerna.
Zvanicne boje su bijela, crna i crvena te im dresovi uvijek imaju te nijanse, bilo domaci ili gostujuci. Sto se tice evropske lige zvanicni dresovi za nastupe su ovi cisto crni, a to sto su svi navijaci bili u bijelom nocas kao i u barceloni je eto cisto poziv bio da svi navijaci obuku bijelo, isto ko da mi svi dodjemo na utakmicu sarajeva u bordoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:09koja je fora da je zvanicna boja navijaca Frankfurta bijela a tim im nastupa u crnoj?
ko nije bolje upucen mislio bi veceras tokom meca da navijaju za West Ham
Kako Sarajevo igra trebali bi i vi u crnini dolazitleo1946 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:43Zvanicne boje su bijela, crna i crvena te im dresovi uvijek imaju te nijanse, bilo domaci ili gostujuci. Sto se tice evropske lige zvanicni dresovi za nastupe su ovi cisto crni, a to sto su svi navijaci bili u bijelom nocas kao i u barceloni je eto cisto poziv bio da svi navijaci obuku bijelo, isto ko da mi svi dodjemo na utakmicu sarajeva u bordoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:09koja je fora da je zvanicna boja navijaca Frankfurta bijela a tim im nastupa u crnoj?
ko nije bolje upucen mislio bi veceras tokom meca da navijaju za West Ham![]()
Ko ti drma kavez debilu?
Hahaha 100%Rosicky je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:45Kako Sarajevo igra trebali bi i vi u crnini dolazitleo1946 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 01:43Zvanicne boje su bijela, crna i crvena te im dresovi uvijek imaju te nijanse, bilo domaci ili gostujuci. Sto se tice evropske lige zvanicni dresovi za nastupe su ovi cisto crni, a to sto su svi navijaci bili u bijelom nocas kao i u barceloni je eto cisto poziv bio da svi navijaci obuku bijelo, isto ko da mi svi dodjemo na utakmicu sarajeva u bordoakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 00:09koja je fora da je zvanicna boja navijaca Frankfurta bijela a tim im nastupa u crnoj?
ko nije bolje upucen mislio bi veceras tokom meca da navijaju za West Ham![]()
I stići ćeš i u Zenicu?bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 maj 2022, 02:19
Brate , to za karte je ludilo bilo![]()
A sad najjace: 18.5 finale EL , a 19.5 finale u ZeniciBankrotirat ću , al' ko ga yebe
![]()
Shategabri je napisao/la: ↑06 maj 2022, 08:25I stići ćeš i u Zenicu?bosvastarigrad je napisao/la: ↑06 maj 2022, 02:19
Brate , to za karte je ludilo bilo![]()
A sad najjace: 18.5 finale EL , a 19.5 finale u ZeniciBankrotirat ću , al' ko ga yebe
![]()
Pa realno nema ti ljetos odmora![]()
Samo umni bolesnici mogu ponižavati to časno zanimanje. Idi popushi qurac nigerijskim gladnim fejsbuk foloverima junajteda i arsenala debilu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.