Ma gdje ce ovo izgubiti,ali eto i bod da uzmu bi Milanu gurnuo scudetto u jednu rukuRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 18:59Ako bi Empoli nekim čudom dobio Inter a Milan čvrstu Veronu, scudetto praktički bi bio riješen, čak i sa bodom Milan bi bio sam na 3 boda od titule. Ako susjedi izgube, naravno.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja sam bio uvjeren da je Empoli u zoni ispadanja. Kad sad pogledah, ljudi imaju 40 bodova i daleko su od toga.
@ Delinjo, i da okrenu, Milan samo od sebe zavisi. Mada bilo bi fino da makar Empoli bod uzme.
@ Delinjo, i da okrenu, Milan samo od sebe zavisi. Mada bilo bi fino da makar Empoli bod uzme.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Inter u grču na početku meča, još ih ovaj gol presjekao
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Romagnoli13
- Kontakt:
Katastrofalno su odigrali prvih 20ak minuta. Ali pritisak je golem zaista. Kako za njih tako i za Milan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- akisarajevo92
- Kontakt:
opet Inter - Empoli, sjetih se one brutalne utakmice prije par sezona u zadnjem kolu na Meazzi, Interu trebalo za plasman u LP a Empoliju za opstanak, sijevalo na sve strane
Don't believe the hype.
Hahahahahahahahha
Kakva navlacenje redovno svako drugo kolo.
Var spasi obraz.
Kakva navlacenje redovno svako drugo kolo.
Var spasi obraz.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo se odmah iz aviona vidjelo da nije penal, kakve klocine sude u Italiji
Don't believe the hype.
Cuj ovo penal, pa ovo ako se sad ne ponisti ne znam onda
Hahahah, jedva cekao da pokaze penal, kakvo sudjenje, sreca pa ga zovnuse da pogleda.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kup im je ove godine i dosta i previse.Grize li Corea,
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam vala pobornik teorija zavjere i tih gluposti, ali ako je neko imao sreće ove sezone kod sudija to je Inter.
AC Penal takozvani, nije dobio penal ima već 3 mjeseca ako se ne varam. A protivnici protiv Milana su imali više puta svu sreću ovog svijeta kod sudija. Izmišljeni penali, golovi rukom, pogrešne odluke kod puštanja prednosti itd itd .. tri ili četiri puta su sudije suspendirane nakon suđenja na utakmicama Milana.
AC Penal takozvani, nije dobio penal ima već 3 mjeseca ako se ne varam. A protivnici protiv Milana su imali više puta svu sreću ovog svijeta kod sudija. Izmišljeni penali, golovi rukom, pogrešne odluke kod puštanja prednosti itd itd .. tri ili četiri puta su sudije suspendirane nakon suđenja na utakmicama Milana.
E sad i ja vjerujemRomagnoli13 je napisao/la: ↑06 maj 2022, 19:03Ja sam bio uvjeren da je Empoli u zoni ispadanja. Kad sad pogledah, ljudi imaju 40 bodova i daleko su od toga.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hajmo Milan
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Idemo Empoli, bravoooo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
ovo više nije ni gubljenje titule, koja je vjv bila već izgubljena, ovo je rasipanje ugleda...
Kazu da nema nista gore igrati protiv rasterecene ekipe a tebi gori 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To Empoli.Ovo je poraz trenera i razmazenih curica iz Intera.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vala ako ovo Milan prokocka, onda zaista ne znam. Pobjedom protiv Verone, titula bi bila njihova 99%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.